Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Co se děje, když se ke konzervativcům hlásí Babiš, Orbán, Švihlíková či Drulák

16 komentářů

Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Zbytečný text.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Jistě, Šebesto, kdo jde s grázly jako Drulák, Švihlíková, zločinec Skála a podobnými, JDE PROTI NÁM. Proti slušným a myslícím lidem. A naopak, samozřejmě, jde proti lumpům a zločincům, pracujícím pro proruSSký převrat ve společnosti. Na poznání tohoto faktu snad stačí i mozek Šebesty a není třeba se pokoušet tento fakt kdo s kým kam jde nějak zesměšňovat. Nebo chceš snad tvrdit, ruSSký přiblblíku, že ty jdeš se mnou nebo dokonce já s tebou? A se svým nečernobílým světem v rudo-hnědé barvě jdi do ruSSké ryti.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Co je mi, u války ruSSkých vrahů proti Ukrajině, do Bushe mladšího, ty blbe? Co je mi do vlády komunistických zločinců v Srbsku?
Já jsem nepřítel fašistického RuSSka a podporuji každého (KAŽDÉHO), kdo je jeho nepřítel také. Zvláště, když se brání agresi ruSSkých vrahů a vlastně bojuje i za mne.
Ty jsi se svými zmatenými žvásty slušný - blbec. Nic víc. Válka RuSSka je "porušení mezinárodního práva atd." - tak budeme proti ní jak blbci probírat Bushe mladšího. Tím válku ruSSkých vrahů zastavíme. Opakuji, slušný blbec. Tragedie, že tohle tu může blábolit a má dokonce volební právo. Já bych se takovému ruSSoprdovi jako ty vyhnul na druhý chodník.
Pavel Nyklíček
Babiš se hlásí vždy tam, kde kačky volají.
On už mám před sebou poslední volební obdobi a paradoxně chce, aby se zapsal do českých čítanek, jako hodný dědeček, co spálil, jako přistěhovalec cizí zem.
Škoda jen, že vždy vládl jen hubou a na činy už nezbyl čas..
2/3 národa ho u voleb nevolí. Proč asi. Důchodci, jako pasivní rentiéri státu ano 🫤.
Vidíme i stejného populistu Orbána, který teď silně zaostává za Magyarem, že Magyara nechá zavřít, za špatné parkování u Kauflandu, jen aby udržel umělé chátrající vládnutí..
Švihlikova a Drulak jsou komentátoři něčeho, ale čeho? Reálného jistě ne.
Petr Minář
Co se děje? Možná že nic až tak nového: obecně řečeno, blbci se pokouší (ne poprvé) převzít vládu nad světem a ti chytří proti tomu dělají málo, nestaví se dostatečně vlně blbosti na odpor. Neodporují sprosté a primitivní lůze, která se teď hrdě už nehlásí jako dříve k tomu, co vyznává, zločinným a zhovadilým "idejím" komunismu, fašismu, tzv. vlastenectví (jak napsal dávno filosof S.Johnson "poslednímu útočišti lumpů"), protože to vše je už příliš profláklé. Tak se tato "proletářská" chamraď a spodina sjednocuje pod krycím označením "konzervativci" a takhle chce, se svým komunismem či fašismem vykopnuta dveřmi, vlézt zpátky oknem .... Je na těch chytrých, aby s ní tuto hru nehráli a blbcům rezolutně ukázali ty dveře vedoucí do odpadu společnosti.
Je to na každém, žádné diskutování o "právu na názor", žádné, zde zbytečné a marné přesvědčování. Prostě ignorovat, ostrakizovat v denním kontaktu. Vybrala si, ta lůza sama, nechce patřit mezi slušné lidi. A také tam patřit nesmí.
Alois Rudý
Koho zajímá nějaký konzervativec. Dnes stojí v čele světa komunistická Čína a skutečný komunizmus (ne to co bylo u nás a v SSSR) je nejvyšší známá etapa vývoje lidské společnosti. Tak se před tím neschovávejme a pomozme nezastavitelnému vývoji, buďme na čele vývoje, neschovávejme se v zatuchlém zadku škodící bruselské EU.😎
Richard Sebesta
@Pavel Nyklíček Kdyby nebylo Bureše nemáš o čem psát .Jsi už tím trapný a to říkám jako člověk který Bureše taky nemusí .
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Nečetl jsem. Proto jsem psal text, nikoli obsah.
Šetří inkoustem 🤣
Pavel Nyklíček
@Miloslav Podhola
Tak to se chlapce sakra pleteš.
Já o babisovi napsal tisice příspěvků za dobu 13 let co ho sleduji a všechny vlády co prosly za tu dobu včetně té babisovi, jsou mi upr.
Mám to jako hru. Výsledek voleb ke kterým nechodím, mě nezajímá.
Jen mě baví psaní.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Jsi drzý fašisticko-bolševický LHÁŘ. Lhář co lže tak blbě, že vyvrátit jeho lež je velice snadné. Navíc drzý, který ze lži nestydatě obviňuje druhého. Jako ten zloděj, co křičí.
Tak tedy LHÁŘI Šebesto, přímo od tvých názorových kumpánů z politické žumpy:
http­s://pi­sek.ks­cm.cz­/cs/ak­tual­ne/ak­tuali­ty/p-drulak-j-skala-i-budil-proc-potrebujeme-zmenu-rezimu-spolek-svatopluk-v-c
Miloslav Podhola
@Pavel Nyklíček
Vnímáš dobře propagandu vládnoucích stran, které ČR vedou k bankrotu.
Komu není s hůry dáno, v tisku rozum nenakoupi!
Miloslav Podhola
Kdyby mrtvoly četly současný Reflex,otáčely by se v hrobě a to i kvůli tobě, redaktůrku!
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Další tvoje lež jako věž ! Mináři. Skála není ve Svatopluku !
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Tak ho nečti PRIMITIVE !
Richard Šebesta
@Petr Minář Grázl jsi sám. To za prvé a za druhé já jsem se jasně vymezil vůči komunistům. Ty taky stále vzpomináš Fučíka a jeho : Lide bděte.Tvůj mozeček si neuvědomuje,že Fučík je komunistický vrah ? Ono pravda tě nezájímala nikdy. Jen tvoje dojmy bludy a lži.Už jsem psal jednou a píšu naposled,já jsem na rozdíl od tebe férový. Ty jsi zmetek komunistického typu a tak jako komunisté se i chováš. Objektivní pravda tě nezajímá, jen ta tvoje. Proto jsi vlastně novodobý komunista. Válka Ruska na Ukrajině je porušení mezinárodního práva, to je bez diskuse a bez mandátu OSN. Putin je válečný zločinec,dejme tomu i tomu rozumím,ale to stejné je pak Bush mladší přepadení Iráku 2003 bez mandátu OSN z vymyšlenými důvody a dokonce proti vůli některých státu NATO.
To samé platí např. i o Srbsku 1999. Vraždění civilistů je válečný zločin ať ho páchá Rus či Američan.Jenže to tvůj primitivní mozek NIKDY nepochopí. Táhni k čertu, máš pravdu.tobě bych ruku NIKDY nepodal. Nejsi slušný člověk.
Richard Šebesta
Pokud jde o spolek Svatopluk tak pan autor fabuluje. Profesor Drulák se určitě nehlásí k pravici ale k levici.Důkazem budiž to,že ve spolku Svatopluk je více názorových proudů. Od pravicových až po levicové. Jako důkaz uvedu,že na platformě ABJ je každé pondělí vysílán pořad DOPRAVA jež moderuje bývalá členka ODS Dostálová a v úterý je zase vysílání DOLEVA jež moderuje právě profesor Drulák. Já sám jsem příkladem o různosti názorů protože zde jsou i komunisté a já jež je vůbec nemusím. Při jednom setkání ve Svatopluku jsem uvedl,že si stojím za bratry Mašíny,které považuji za hrdiny což je pro komunisty jako červený hadr pro býka.Současná vláda dělá všechno špatně a ujíždí jí vlak světového dění. Nutno dodat celé EU.Proto se lidé sdružují do různých spolku aby s tím něco udělali a protože jsou demokraté akceptují také ne vždy stejné názory, což je v demo společnosti normální. To naopak naše pomýlená vláda se chová nedemokraticky dle komunistického hesla: KDO NEJDE S NÁMI JDE PROTI NÁM ! Cenzor Foltýn a vypínáni webu ministrem Rakušanem jsou jasný důkaz. Oni ještě nepochopili,že svět není černobílý