Zprávy
Uživatel_5734171
1
Komické je, jak se prosťáčci dokážou o podobné taškařici vybavovat týden co týden. Tábory jsou ROZDĚLENY, ten poměr je daný a NEBUDE se nijak měnit. Je iluzorní si myslet, že včera bych volil Spolu, rozjede se nějaká pseudoaféra a zítra budu volit ANO. Ne, takhle svět nefunguje. Hraje se tu jen a pouze o to voliče znechutit a odradit. Přesně to je strategie ANO. Oni ví, že lžou, ale přesně po vzoru Goebbelse budou lhát a lhát, až se z toho stane pravda. Jinými slovy, nebudu ty průzkumy komentovat, ani když budou příznivé, ani když budou nepříznivé. Zajímá mě jen osud Motoristů, protože ti se nyní dostali pod uzavírací klauzuli a jsou ZNAČNĚ nervozní. Protože zafunguje princip propadnutí hlasu a ve finále dostanou dvě procenta. A nervózní bude hlavně jejich sponzor Tykač, který potřeboval prosadit svoje byznysové zájmy (uhlí, uhelná energetika). Evidentně Motoristům škodí kromě Turka také to, že se až příliš angažuje Klaus a jeho lidé (Zahradil, Vesecká, Macinka, Šťastný atd.)
No, nepříjemné na tom všem je to, že si nikdo nemůže být jist, že potenciálně možné čtyři roky s agentem Burešem a pomatencem Čurymurou budo stačit k tomu, aby průměrný našinec s volebním právem shledal, že tudy prostě cesta nevede 

@Miroslav Kašpar Ale pořád lepší, než vláda v čele s tím upoceným zlodějem a sedmilhářem z Brna. Kolik vydojil tento darebák na smlouvě s univerzitou či na svoji "neziskovku" o rovnoprávnosti než v bývalé Barmě? O šmelině v kampeličce nemluvě. Tato vláda je jednoznačně nejhorší od roku 1948. Je to vláda pitomců a kazišuků, kteří jen škodí občanům této republiky, ale sami se docela hezky pakují. Jediný ministr, který rozuměl svému rezortu, byl mafián a syn staré Blažkové. Jinak jeden větší blb, než druhý.
Nějaká procenta nejsou problém, větší, etický problém, vidím třeba v tom, že Rusové přivezli Ukrajincům 6000 jejich zmrzlých mrtvol a Zelenskyj si je odmítá převzít. Na kapesní kalkulačce si totiž snadno spočítal, že 6000 x 15 miliónů hřiven za kus jako odškodné jejich rodinám, je suma, kterou už Ukrajina nedá, i když má na splatnost tři roky. Navíc to vůbec nejsou poslední mrtvoly, které mají Rusové v mrazácích....
Mimochodem, těch 6000 kusů je jen od Kurska, který byl místním mainstreamem vydáván za majstrštyk...
https://www.novarepublika.cz/2025/06/cesta-do-pekla-se-zrychlila-ukrajinsti-neonaciste-se-jiz-zbavili-sve-lidske-podoby
Mimochodem, těch 6000 kusů je jen od Kurska, který byl místním mainstreamem vydáván za majstrštyk...
https://www.novarepublika.cz/2025/06/cesta-do-pekla-se-zrychlila-ukrajinsti-neonaciste-se-jiz-zbavili-sve-lidske-podoby
@epr3
A rusáci byli taky zmrzlý nebo jen v nádobách na toxický odpad?
A rusáci byli taky zmrzlý nebo jen v nádobách na toxický odpad?
@Pavel Nyklíček Ono těch zmrzlejch rusáků je dramaticky méně, než Ukrajinců, což je ovšem dezolátní informace, který se tu zásadně nevěří...Ale co už, jednou to někdo spočítá a dopadne to jako vždycky. Média hlavního proudu oblbovala.
@epr3
Jasně. Jaky jsem tam byl a.počital jsem pytel po pytli...
Kam ty na ty počty chodíš kamaráde?
Jasně. Jaky jsem tam byl a.počital jsem pytel po pytli...
Kam ty na ty počty chodíš kamaráde?
@epr3
vypadá to, že ruská hybridní válka je už dost zoufalá. Co nám sem dáš příště?
vypadá to, že ruská hybridní válka je už dost zoufalá. Co nám sem dáš příště?
Nematem lidi ze Spolu žádný pokles.Jinde už píší že Spolu klesají.
Zastaralé informace. V těch nejnovějších je už Spolu pod dvaceti procenty. Doufám, že to do voleb dotáhnou ještě mnohem níž, až pod svůj limit.
@epr3
Naopak. Dnešní čerstvý STEM je o posílení SPOLU 22,3 a o oslabení ANO 30,1.
Naopak. Dnešní čerstvý STEM je o posílení SPOLU 22,3 a o oslabení ANO 30,1.
@Pavel Nyklíček
Volby by vyhrálo ANO, koalici SPOLU rostla podpora. Na vliv bitcoinové kauzy se čeká
Zdroj iDNES
Volby by vyhrálo ANO, koalici SPOLU rostla podpora. Na vliv bitcoinové kauzy se čeká
Zdroj iDNES
@Anton Augustin
Kauza BTC je uměla a z tohoto mraku nepoteče.
ODS je od revoluce v podsvětí příliš provázána i s politikou ANO vzájemně hašteření je hra pro lid prostý.
Do voleb je opravdu příliš dlouho a nikdy se nestalo, aby výsledek preferencí v tomto čase odpovídal výsledkům při samotných volbách.
Za pár dní Čapák samozřejmě nepohne s důchodci voliči ANO, ale naprosto zastíní BTC.
To je politická kuchařka.
Jakmile potřebuji něco schovat vytáhnu jinou kauzu.
Volič je zmaten a to funguje po staletí.
Proto je politika můj nejoblíbenější koníček. Rád tipuji, bavím se a k volbám nechodím.
Můj hlas nikoho ovlivnit nemůže tak nechávám prostor optimistům , kterých jsou plné hřbitovy 👌
Kauza BTC je uměla a z tohoto mraku nepoteče.
ODS je od revoluce v podsvětí příliš provázána i s politikou ANO vzájemně hašteření je hra pro lid prostý.
Do voleb je opravdu příliš dlouho a nikdy se nestalo, aby výsledek preferencí v tomto čase odpovídal výsledkům při samotných volbách.
Za pár dní Čapák samozřejmě nepohne s důchodci voliči ANO, ale naprosto zastíní BTC.
To je politická kuchařka.
Jakmile potřebuji něco schovat vytáhnu jinou kauzu.
Volič je zmaten a to funguje po staletí.
Proto je politika můj nejoblíbenější koníček. Rád tipuji, bavím se a k volbám nechodím.
Můj hlas nikoho ovlivnit nemůže tak nechávám prostor optimistům , kterých jsou plné hřbitovy 👌
Gabina Rychtarova
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gabina Rychtarova
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Gabina Rychtarova Kosmonaute, dneska v Partii to nad výsledky průzkumu přiznal i šéf Stemu, že dotazování probíhalo většinově v době, kdy ještě aféra nebyla propíchnuta. Teprve v příštích výsledcích se naplno projeví.
A Stem není jediná instituce, která tady průzkumy veřejného mínění provádí. To, že si ty něco někde přečteš, vůbec nemusí znamenat, že je to pravda, nebo že ty informace už nejsou zastaralé.
A Stem není jediná instituce, která tady průzkumy veřejného mínění provádí. To, že si ty něco někde přečteš, vůbec nemusí znamenat, že je to pravda, nebo že ty informace už nejsou zastaralé.