Online přenos

Zpět na článek

ANO sesbíralo dost podpisů k vyvolání hlasování o nedůvěře vládě. Schůzi sněmovny jsme glosovali živě

32 komentářů

Radek Kocvelda
@Gabina Rychtarova proč se převlekáš za holčinu, blbečku.
King I
@Alois Rudý pak už nemusí? Lojza, ty jsi retard
Uživatel_5919578
@epr3 Nelži, tvoje matka tam nebude.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Zatím jediný trestně stihaný je opravdu pan poslanec Babiš.
Tam je to opravdu dané a že i tak neodstoupil je na povaze.
Bitcoiny se zdály být zajímavé, ale představa, že někdo chtěl státu peníze přinést mi na trestní stíhání nesedí.
To, že chtěl někdo státu odnést, tak to asi není tak dobře.
Uvidime. Politika je dílem náhlých zvratů a vždy se najde někdo, kdo bude chtít vládnout, takže se o nás zase někdo postará 🙂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Zatím nejvyšší absenci měl vždy jakýsi rus Andrej Babiš.
Moc ho neznám, ale do práce chodil ze všech nejméně 🤣
epr3
Tak místo jedné fanatické krávy, budeme mít ve vládě už dvě...
Frank51482
ODS je od samého počátku svého vzniku zlodějská a prolhaná strana.Stačí vzpomenout, kdy Klaus aby pomohl svým kumpánům, tak vyhlásil amnestii pro tisíce zločinců, kteří posloužili jako křoví.
Radek Kocvelda
@reproman Božínku
epr3
@Pepa Zahrádka On je totiž rozdíl mezi tím, když je někdo podezřelý a soud se mu na bůh ví kolikátý pokus snaží zoufale prokázat vinu a když je někdo vinný tak jednoznačně, že se ani jako právník nepokouší svou vinu zpochybnit.
epr3
@Uživatel_5919578 To máš pravdu přecedo, moje máma je už po smrti, ale kdyby tam byla, všechy ty blbečky by zfackovala na jednu hromadu.
epr3
@Gabina Rychtarova Něco k věci, čurinko?
Pepa Zahrádka
Před chvílí na FB. Babiš léta u soudu podezření na podvody, odsouzen za lhaní neodstúpí nigdy. Blažek při podezření odstoupil. Jo někdo má koule, někdo motýle.
Gabina Rychtarova
@Richard Sebesta ty tomu tak rozumíš seschlý rudý kmete 😁
Gabina Rychtarova
@epr3 tvoje stará jde do vlády šťastný uchyle?😁
Saša Krach
Tak jsem si zase pustil zase TV...Nějaký poslanec vyčítá Babišovi co dělal před x lety sport ..To vím ...A byl jsem na Babiše nazlobený...Ale co má Babiš společného s touto kauzou.😂....Nakonec začnou vládní tvrdit...Udělal to Babiš...😂😂😂😂 Zase jsem to vypnul...Oni na důležité věci neodpovídají..Volič z každé strany je chudák...NSA je důležitější...😂😂😛😛😛
Alois Rudý
@King I ...zase jsi nic nepochopil ivánku🙄
Gabina Rychtarova
@Radek Kocvelda proč se převlekáš za inteligenta blbečku?😁😁
Alois Rudý
Zlodějská vláda nemůže padnout, musela by potom před soud. Takže počkáme až po volbách.😉
Pavel Vlček
Tuneláři všech zemí, vstupte do ODS a STAN = ODSTAN !!! Dozimetr Kampelička Bitcoin BIS !!! Hod(v)ně hod(v)ný Hod(v)onotový Politolog Politik Komik Profesor Indigo Fiasko Nutella Kečup Signalista Máchal EuroHujer VšeZnálek SedmiLhář Baron Prášil Brouk Pytlík Miloš Fiala alias Petr Jakeš !!! Jídáš Brněnský !!! Fialový Hnus !!! Ještě větší Blbec, než jsme doufali ...
reproman
@Radek Kocvelda Nejsem Božínek. To si mě s někým pletete.
Saša Krach
Vládní poslanci tam nesedí....asi mají schůzky jinde nebo je to nezajímá...Pokud je to nezajímá,,,
Pak je nezajímá ani její poctivý volič...natož náprava věcí.
reproman
Já jsem pro nedůvěru, ač vládě jako takové jinak straním. Maj hodně velkej problém, tak ať se k tomu postaví čelem.
Babiš jako moralista je ovšem velice zábavný.
Pepa Zahrádka
@Alois Rudý Zloději z rozpočtu berou tihle tam přidali. Mrzuté, že?
Pepa Zahrádka
@epr3 A vy jako Svědek Babišův víte komu to hnízdo patří? Je to a)jeho nejlepší projekt?, b)neví komu to patří, c)vlastní to právníci z Prahy, d)vlastní to jeho dospělé děti? jen abych viděl kolik snesete lží od vůdce...
Pavel Nyklíček
Ty Vládo jedna ošklivá, okamžitě octup?
To říkám já hlava pomazaná Andy III z Boží vůle král a nikdy nieodstůpim.
Pavel Nyklíček
@Pepa Zahrádka
V sedmdesati už tam má Babiš opravdu jen motýlka...🤣
Pavel Nyklíček
Vyslovení nedůvěry je český kolorit.
Za 35 let byly vláda sesazena tuším pouze jedenkrát.
Richard Sebesta
@Frank51482 Přesně tak .Nejlepší jak mnozí hlupáci nadavaji na Klause ale Fialu berou jako správného přičemž oba byli zlotrilci
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Opravdu mě Babiš nejzajima...
Saša Krach
Pan Fiala mluvil hezký,a dle ohlasu poslanců vláda v pohodě přežije. A jak to dopadne...Nejhorší je Babiš...A jede se dál. Už mě tato kauza nebaví...zdravim
Pavel Nyklíček
@reproman
Teď už to nemá cenu. Než by se vše usneslo a další obstrukce, tak jsou tu volby.
Teď se sněmovna stejně na dva měsíce zavře a bude ráj na zemi.
Gabina Rychtarova
@Radek Kocvelda postavte se k tomu čelen a začněte něco pořádného dělat 😁