Online přenos
ANO sesbíralo dost podpisů k vyvolání hlasování o nedůvěře vládě. Schůzi sněmovny jsme glosovali živě
32 komentářů
Vyslovení nedůvěry je český kolorit.
Za 35 let byly vláda sesazena tuším pouze jedenkrát.
Za 35 let byly vláda sesazena tuším pouze jedenkrát.
Před chvílí na FB. Babiš léta u soudu podezření na podvody, odsouzen za lhaní neodstúpí nigdy. Blažek při podezření odstoupil. Jo někdo má koule, někdo motýle.
@Pepa Zahrádka On je totiž rozdíl mezi tím, když je někdo podezřelý a soud se mu na bůh ví kolikátý pokus snaží zoufale prokázat vinu a když je někdo vinný tak jednoznačně, že se ani jako právník nepokouší svou vinu zpochybnit.
Tak jsem si zase pustil zase TV...Nějaký poslanec vyčítá Babišovi co dělal před x lety sport ..To vím ...A byl jsem na Babiše nazlobený...Ale co má Babiš společného s touto kauzou.😂....Nakonec začnou vládní tvrdit...Udělal to Babiš...😂😂😂😂 Zase jsem to vypnul...Oni na důležité věci neodpovídají..Volič z každé strany je chudák...NSA je důležitější...😂😂😛😛😛
Zlodějská vláda nemůže padnout, musela by potom před soud. Takže počkáme až po volbách.😉
Pan Fiala mluvil hezký,a dle ohlasu poslanců vláda v pohodě přežije. A jak to dopadne...Nejhorší je Babiš...A jede se dál. Už mě tato kauza nebaví...zdravim
@Saša Krach
Zatím jediný trestně stihaný je opravdu pan poslanec Babiš.
Tam je to opravdu dané a že i tak neodstoupil je na povaze.
Bitcoiny se zdály být zajímavé, ale představa, že někdo chtěl státu peníze přinést mi na trestní stíhání nesedí.
To, že chtěl někdo státu odnést, tak to asi není tak dobře.
Uvidime. Politika je dílem náhlých zvratů a vždy se najde někdo, kdo bude chtít vládnout, takže se o nás zase někdo postará 🙂
Zatím jediný trestně stihaný je opravdu pan poslanec Babiš.
Tam je to opravdu dané a že i tak neodstoupil je na povaze.
Bitcoiny se zdály být zajímavé, ale představa, že někdo chtěl státu peníze přinést mi na trestní stíhání nesedí.
To, že chtěl někdo státu odnést, tak to asi není tak dobře.
Uvidime. Politika je dílem náhlých zvratů a vždy se najde někdo, kdo bude chtít vládnout, takže se o nás zase někdo postará 🙂
Tak místo jedné fanatické krávy, budeme mít ve vládě už dvě...
Uživatel_5919578
@epr3 Nelži, tvoje matka tam nebude.
Frank51482
ODS je od samého počátku svého vzniku zlodějská a prolhaná strana.Stačí vzpomenout, kdy Klaus aby pomohl svým kumpánům, tak vyhlásil amnestii pro tisíce zločinců, kteří posloužili jako křoví.
Tuneláři všech zemí, vstupte do ODS a STAN = ODSTAN !!! Dozimetr Kampelička Bitcoin BIS !!! Hod(v)ně hod(v)ný Hod(v)onotový Politolog Politik Komik Profesor Indigo Fiasko Nutella Kečup Signalista Máchal EuroHujer VšeZnálek SedmiLhář Baron Prášil Brouk Pytlík Miloš Fiala alias Petr Jakeš !!! Jídáš Brněnský !!! Fialový Hnus !!! Ještě větší Blbec, než jsme doufali ...
Vládní poslanci tam nesedí....asi mají schůzky jinde nebo je to nezajímá...Pokud je to nezajímá,,,
Pak je nezajímá ani její poctivý volič...natož náprava věcí.
Pak je nezajímá ani její poctivý volič...natož náprava věcí.
Já jsem pro nedůvěru, ač vládě jako takové jinak straním. Maj hodně velkej problém, tak ať se k tomu postaví čelem.
Babiš jako moralista je ovšem velice zábavný.
Babiš jako moralista je ovšem velice zábavný.
@reproman Božínku
Gabina Rychtarova
@Radek Kocvelda postavte se k tomu čelen a začněte něco pořádného dělat 😁
Gabina Rychtarova
@Radek Kocvelda proč se převlekáš za inteligenta blbečku?😁😁
Lojza, ty jsi retard
To říkám já hlava pomazaná Andy III z Boží vůle král a nikdy nieodstůpim.