Divoký kačer

Zpět na článek

Jste chcimír a dezolát? Udělejte si tento test a zjistěte, jak jste na tom

28 komentářů

Michal Nebyla
@našinec To je právě popsané v otázce č. 5, tak si připište bod.
sammartin
@Richard Sebesta Chudáčku, poznal ses, viď? 😜😆😄🖕🐷🇷🇺🐷💩
King I
@Alois Rudý hoď si to
King I
Šebesta, kdybys potřeboval pomoc s odpověďmi, jsem tu...
Pavel Janča
Opět skvělé pane Landsmane. Děkuji s diskuse si nic nedělejte většinou to jsou debilní jedinci
Bruno Ferari
@Uživatel_5577504 Presne jste vystihnul Putina, ktery stale utoci na Ukrajinu a s valkou nechce prestat.
Mibus
@Alois Rudý Kreml se ozval. Zdrávstvuj továrišč. Co dělá tatínek Putler?
King I
@Michal Nebyla skvěle!
Petr Minář
Udělat si test je pro nemyslící tupce druhů chcimír nebo dezolát nemožné, ti umí jen jako ten Pavlovův pes reagovat na povely z RuSSka.
sammartin
👍👍👍😜😄😆
Mibus
@Richard Sebesta To Bureš je pravdomluvnost sama. Hotový Mirek Dušín. On Vám to předvede po volbách.
Pavel Kamenik
Nějak jsem ten test nepochopil. Asi kromě dezolata budu i debil 🤣
Frank51482
Chtělo by to ústavní léčbu.
Miloslav Sodoma
Dost trapné. Jaký test máte pro sebe a pana nejmoudřejšího Foltýna? A jak Vám vyšel?
Richard Sebesta
@Uživatel_5577504 souhlas
Uživatel_5577504
Jen debil není chcimír a dezolát. Válku a bruselskou ideologii podporuje jen debil.
Uživatel_5700640
Mě je to jedno.
našinec
Pro současnou vládu je dezolát člověk, který si ověřuje informaci z více zdrojů a nežere jen vládní propagandu.
Alois Rudý
Lepší být chcimír než proukrajinský dezolát rozdělující republiku.😀
Richard Sebesta
Landsmann Dezolat je hlavně ten kdo lže což platí o celé vládě premiéra Nutely a taky o části opozice .Také to platí o značné části místních dezole jako Minar a King a další oni totiž většinou lžou
Tomáš Kosík
@Petr Minář a Pavlovumv pes reagoval na povely z Ruska?😂🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Tomáš Kosík
@Mibus klasická fanatická ovce😂 nikdo nemluví o Hrabisovy, ale ovce ho vidí i pod postelí...klasický černobílí vidění světa mimo realitu
Tomáš Kosík
@našinec přesně, ale to ovce nepochopi
Tomáš Kosík
@Pavel Janča on si z toho nic nedělá hlavně že to cinka....složenky se neptají, ale to ovce nepochopí😆
Tomáš Kosík
Ubohost placených presstitutů nemá dno.....Osobně nechápu chcimiry co chcou za každou cenu zrušit tuhle freak reality show ja bych naopak začal sázet na to, kdy padne poslední Ukrajinka a začnou mobilizovat základky!....ovce nepochopí, protože ani nemají tušení co se tam opravdu děje a jenom hltaji tuhle trapnou propagandu na které se staly závislí ani o tom netuší
Miloslav Sodoma
Ne, jsem ***!?
Mibus
@Petr Minář A já myslel že na světlo a tmu
Richard Sebesta
@sammartin táhni smrade