Divoký kačer

Zpět na článek

Jste chcimír a dezolát? Udělejte si tento test a zjistěte, jak jste na tom

28 komentářů

Pavel Kamenik
Nějak jsem ten test nepochopil. Asi kromě dezolata budu i debil 🤣
Tomáš Kosík
Ubohost placených presstitutů nemá dno.....Osobně nechápu chcimiry co chcou za každou cenu zrušit tuhle freak reality show ja bych naopak začal sázet na to, kdy padne poslední Ukrajinka a začnou mobilizovat základky!....ovce nepochopí, protože ani nemají tušení co se tam opravdu děje a jenom hltaji tuhle trapnou propagandu na které se staly závislí ani o tom netuší
Frank51482
Chtělo by to ústavní léčbu.
Miloslav Sodoma
Dost trapné. Jaký test máte pro sebe a pana nejmoudřejšího Foltýna? A jak Vám vyšel?
Miloslav Sodoma
Ne, jsem ***!?
Pavel Janča
Opět skvělé pane Landsmane. Děkuji s diskuse si nic nedělejte většinou to jsou debilní jedinci
Tomáš Kosík
@Pavel Janča on si z toho nic nedělá hlavně že to cinka....složenky se neptají, ale to ovce nepochopí😆
Uživatel_5577504
Jen debil není chcimír a dezolát. Válku a bruselskou ideologii podporuje jen debil.
Richard Sebesta
@Uživatel_5577504 souhlas
Bruno Ferari
@Uživatel_5577504 Presne jste vystihnul Putina, ktery stale utoci na Ukrajinu a s valkou nechce prestat.
King I
Šebesta, kdybys potřeboval pomoc s odpověďmi, jsem tu...
Uživatel_5700640
Mě je to jedno.
našinec
Pro současnou vládu je dezolát člověk, který si ověřuje informaci z více zdrojů a nežere jen vládní propagandu.
Michal Nebyla
@našinec To je právě popsané v otázce č. 5, tak si připište bod.
King I
@Michal Nebyla skvěle!
Tomáš Kosík
@našinec přesně, ale to ovce nepochopi
Alois Rudý
Lepší být chcimír než proukrajinský dezolát rozdělující republiku.😀
King I
@Alois Rudý hoď si to
Mibus
@Alois Rudý Kreml se ozval. Zdrávstvuj továrišč. Co dělá tatínek Putler?
sammartin
👍👍👍😜😄😆
Richard Sebesta
Landsmann Dezolat je hlavně ten kdo lže což platí o celé vládě premiéra Nutely a taky o části opozice .Také to platí o značné části místních dezole jako Minar a King a další oni totiž většinou lžou
sammartin
@Richard Sebesta Chudáčku, poznal ses, viď? 😜😆😄🖕🐷🇷🇺🐷💩
Richard Sebesta
@sammartin táhni smrade
Mibus
@Richard Sebesta To Bureš je pravdomluvnost sama. Hotový Mirek Dušín. On Vám to předvede po volbách.
Tomáš Kosík
@Mibus klasická fanatická ovce😂 nikdo nemluví o Hrabisovy, ale ovce ho vidí i pod postelí...klasický černobílí vidění světa mimo realitu
Petr Minář
Udělat si test je pro nemyslící tupce druhů chcimír nebo dezolát nemožné, ti umí jen jako ten Pavlovův pes reagovat na povely z RuSSka.
Mibus
@Petr Minář A já myslel že na světlo a tmu
Tomáš Kosík
@Petr Minář a Pavlovumv pes reagoval na povely z Ruska?😂🐑🐑🐑🐑🐑🐑