Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Musk chtěl zbořit světový řád, ale oslabil jen USA. Technologičtí giganti budou mocnější než státy

5 komentářů

Frank51482
Je příznačné, že provládní poskoci z redakce ani slovo o demisi dona Pabla alias Blažka. To se intervjukům nehodí do krámu, tak raději otravují Muskem
Uživatel_5734171
@Frank51482
kdybys uměl číst, tak si to najdeš...Je to tu od 30. května 2025 · 16:50
lug70
@Frank51482 je fakt, že na to jaké je aféra Blažek výbušné téma, tady v redakci se k tomu stavějí jaksi podezřele vlažně. To se nedá přehlídnout. Stát se za Babišovy vlády něco takového tehdejší ministryni spravedlnosti Benešové, tak to by redakce chrlila jeden kritický článek za druhým. To je jisté. A asi tuším, co za tou shovívavostí redakce k Fialově vládě bude. Prachy. Za vším vždy hledej prachy. Už před třemi roky někteří politici opozice upozorňovali, že Filalova vláda má v úmyslu z našich daní pokoutně uplácet vybraná média aby psala ve prospěch vládní koalice.
Uživatel_5734171
@lug70
jednoduchá rada. Pokud vám to tak vadí, vyražte na demonstraci. Mně to nevadí, demise mi stačí, demonstrovat nepůjdu. Lidé strašně rádi úkolují jiné. Chybí mi tu už jen připomínka: A co michprdi? A pokud vám vadí, že je tu o tom jen jeden článek, nečtěte to tu. Jděte na jiný server, na jiné médium, kde je těch článků sto...
P.S. Tím se Blažka nezastávám a jsem rád, že zmizí a doufám, že ani kandidovat nebude. On je přesně ten zmetek, který by bez mrknutí oka šel do koalice s Babišem. Ostatně přesně proto ho Babiš chválil...
Uživatel_5664022
Jo jo - umění manipulace 🤷🏼‍♂️
a náchylnost ji přijímat 🥺