Zprávy

Zpět na článek

Získal jsem miliardu pro stát a nehodlám se za to stydět. Blažek brání přijetí bitcoinu od drogového dealera

11 komentářů

seng
Tohle je mega skandál. To není na odstoupení jen Blažka, ale na demisi celé vlády.
Frantisek Najman
Okamžité trestní stíhání pana ministra, proč nebylo zahájeno policií ČR nebo příslušným státním zástupcem, ten mafián tu miliardu určitě nedaroval jen z plezíru, ale určitě za promlčení něčeho velkého.
Jiosef Tyl
Prý získal jsem miliardu. Snad převzal ne.
Frank51482
Mafiánu donu Pablovi nelze věřit ani pozdrav. Ostatně jako všem darebákům z ODS.
Jan Beneš III.
Proč stát prodával BTC v aukci pod cenou, když na oficiální burze za ně mohl dostat min o 137 milionů víc?
Jiosef Tyl
@Jan Beneš III. Na burze se nedá dojednat, aby od kupujícího dostal něco bokem.
Uživatel_5326135
ODS k této věci mlčí.
Stejně jako mlčela k jiným přešlapům pana Blažka, a nejenom jeho.
Snad už tímto "sklenice přetekla".
Z vládní čtveřice už pro mne není volitelný nikdo.
epr3
No, já si myslím, že spousta těch prostředků z té miliardy, zůstane za nehty těch, co spolu mluví a ví komu aktuálně podkuřovat. Obětem trestných činů ani h.vno.
Saša Krach
Nyklíček chybí......jedná se o podivné asi u nás nestandardní chování a velké peníze které stát z radostí utratí.Príjmout ,,,odmítnout. Nevím. V každém případě by pan ministr měl mít v ruce původ peněz....Ale to on ví.
Nykliček by nám to vysvětlil...Sice by to bylo na 💩 ale proč se nezasmát.
lug70
Nadarmo se Blažkovi neříká Don Pablo. Máme tady zkrátka vládu organizovaného zločinu o čemž jasně svědčí kauzy Dozimetr a kampelička, kde jsou zapleteni politici koalice, včetně premiéra. Dá se chápat, že z pohledu mafánů ten dar od jiného mafiána je v pořádku. I mafie má svoje hodnoty.
Alois Rudý
Ještě je pořád někdo kdo to tam chce hodit našim křišťálově čistým mafiánům z ODS ? Ale jinak je jasné, že oni udělají vše a tím myslím opravdu vše, aby vyhráli volby, protože vědí, že jinak je čeká spravedlivý soud a vězení. Takže pozor na ně a na jejich podvody.😎