Téma

Zpět na článek

Si Ťin-pching je prázdná nádoba. Čínský prezident se stává často nesrozumitelnou postavou světové politiky

8 komentářů

Aleš Szabo
No jo ,jediný světový lídr je Fiala.Autocenzura, zakázané některé weby,vyhození z práce jako pí učitelka.Kdo má jiný názor než soudruzi v vládě je dezolat.Co mi to připomíná.....
Alois Rudý
To, že neschopní nerozumí prezidentovi komunistické Číny jenom ukazuje hloubku jejich neschopnosti, která táhne Evropu na okraj dějin. Komunistická Čína pod vedením komunistické strany a prezidenta se strává novým lídrem světa, a jde to bez vojenského napadání jiných států. Je to obrovský úspěch Číny a obrovský úspěch světového komunizmu. Tak ať se dál daří.👍😎
Zdenek Illichmann
Mao byl spojencem Západu, takže to asi byl velký demokrat a bojovník za lidská práva? Nebo opak, jako Zelenskyj, Netanjahu, Golání a Fiala?
Aleš Szabo
@Hlavnemě ten komouš Pávek mi tam nesedí jako aristokrat.Ale soudruzi si taky pojmenovali svého Klému žePavel Nyklíček
Frantisek Najman
Autor se hodně mýlí, čínský prezident a tím celá Čína dělají velmi logickou a reálnou politiku. Už před delší dobou coby komunisté opustili tu židovskou neživotnou verzi komunismu sovětského typu, židé ale také, nutno přiznat a vrátili svůj komunismus do nezměnitelné genetické reality živočišné říše,, tedy řízeného kapitalismu a úspěšně se postupně blíží k nezvratnému převzetí vlády světu od USA. Možná, že s touto verzí řízení světa budou déle úspěšnější než jsou doteď se svou verzí USA.
boubek58
Ten je rád za ranní,,čury-mury!
Pavel Nyklíček
Rád čtu z obličejů, ale nikdy jsem nemohl přenést prezidenta Si, jako tu největší ikonu Číny, když vypadá doslova přitrouble.
Trump vypadá jako naduty hňup a taky podle toho koná, Pyta vypadá sečtěle, ale zde strach špatně našeptával, Fico je nechutný od pohledu, Orban prase co všechno spase, Pavel aristokrat tělem i duší, Babiš makak, Makron sympoš, prostě ksicht předurčuje vše.
Pavel Koutný
Zato Buchert je plný.
Howwen.