Komentáře
Uživatel_5577504
0
Měl jsi u banderovců zůstat, fialový politruku!
super, vyborne. sice teda uplne nesouhlasim s tim ze je to nase valka, a uz uplne nesouhlasim ze nemame pravo byt unaveni (ja ho teda rozhodne mam), ale dokazu ocenit nejakou akci misto slov, fakt cenim....
"Proč jsem jel na Ukrajinu? Protože je to potřeba".
Potřeba pro koho? Pro Bartkovského? Proč ne, to je čistě jeho věc. Proč o tom ale mluví? Protože nám podsouvá, že je "potřeba". A zároveň je to taková psychická příprava na větší a větší pomoc, možná ve formě zvyšování daní, poplatků, anebo se po volbách konečně provalí, kolik to vlastně všechno stálo a proč? A hned budeme mít připravenou jednu zažitou odpověď: Protože to bylo potřeba. Kšefty s obnovou Ukrajiny si v budoucnu rozeberou velcí EU hráči a nám zůstane...jenom ta "Bartkovského potřeba".
Potřeba pro koho? Pro Bartkovského? Proč ne, to je čistě jeho věc. Proč o tom ale mluví? Protože nám podsouvá, že je "potřeba". A zároveň je to taková psychická příprava na větší a větší pomoc, možná ve formě zvyšování daní, poplatků, anebo se po volbách konečně provalí, kolik to vlastně všechno stálo a proč? A hned budeme mít připravenou jednu zažitou odpověď: Protože to bylo potřeba. Kšefty s obnovou Ukrajiny si v budoucnu rozeberou velcí EU hráči a nám zůstane...jenom ta "Bartkovského potřeba".
@Pavol Vraštiak Pane velmi trefné. Mimochodem mne a myslím,že každého by zajímalo kolik jsme té Ukrajině dali ve formě zbraní, humanitární pomoci atd. Tedy celková suma. Nejsem optimista že se dovíme kolik to vše stálo tato vláda lže v každé větě a ti co přijdou po nich to už ani nedohledají.
epr si myslí, že po volbách se blbci stanou intelektuální elitou... tpč. Šebesta ředitel Akademie věd a PEN klubu, epr šéf Mensy a Učené společnosti České republiky
@King I Jako vždy si díky svému nízkému intelektu vykládáš něco špatně. Epr se domnívá, že po vykopání Fialové bandy ze Strakovky, mnoho pisálků obrátí bryskně kabát, a začne konečně popisovat události tak, jak se skutečně odehrály. To bude bohatě stačit k tomu, aby se přestalo lhát, cenzurovat, zavírat a vyhazovat z práce za názor.
Ty to tam vytrhnes, tydyte. A oslavovat narozeniny srackometnyho reflexu muze jenom hlupak.
Rád poslouchám tyto reportáže.
Jsou ze života a nebylo by od věci si tam zajet.
Jenže ouha.
Ono se tam prý střílí..?
Jak je to možné?
Okamura říkal, že se tam jezdí na dovolenou...?
Babiš tam posilá i své děti, atd.
Ve finále tam jel vlastně jen premiér české republiky. Kde byl Babiš? On má přeci na všechny hen len ty telefoné?
Jsou ze života a nebylo by od věci si tam zajet.
Jenže ouha.
Ono se tam prý střílí..?
Jak je to možné?
Okamura říkal, že se tam jezdí na dovolenou...?
Babiš tam posilá i své děti, atd.
Ve finále tam jel vlastně jen premiér české republiky. Kde byl Babiš? On má přeci na všechny hen len ty telefoné?
@Pavel Nyklíček Když tak si zjisti, kudy vede frontová linie...
@Vlada Stastny
Já tam nebyl a média to tají....
Dej vědět.
Já tam nebyl a média to tají....
Dej vědět.
A co kdyby vzal Bartkovský krabičky žrádla a jel do Gazy .Nakrmit aspoň tisíc děcek...co nemají co jíst...A pro hlupáky .Podporují demokratický Izrael ale nepodporují jeho hanba vládu.
To co dělají ....se neslučuje s minulostí Izraele...
To co dělají ....se neslučuje s minulostí Izraele...
Bartkovský už je jako Putin, ten také říká, že jet na Ukrajinu bylo potřeba.😉
A pak tady hovado Šebesta upustí lejno, že Ukrajinci nechtějí bojovat. Tihle jakože češi se bojí Ukrajinců hlavně proto, že jim ukazují, jací jsou srá či a čubky Evropy. Žádná Sparta se nekoná.
@King I Jací jsou srá či ukazovali Ukrajinci na východní Ukrajině od roku 2014 až do začátku SVO, to jim to přišel Putin vysvětlit. Od té doby jsou to ubližovaná bebíčka, které máme údajně litovat a posílat jim prachy.
@Vlada Stastny abych ti to nepřijel vysvětlit já, epři...
Uživatel_5919578
@Vlada Stastny Sráč jsi ty. Navíc n.e.g.r.amot. Klasická přímá úměra: čím víc naděláno v palici, tím větší mele hovadiny. Klasikem této úměry je Šebesta; tam tato lineární funkce dosahuje maxima 😃😃
@Uživatel_5919578 Ono se nejspíš po volbách ukáže, kdo z nás dvou je víc navedenej. Počítej s tím, že dnešní dezinformace se stanou informacemi a o válce na Ukrajině se budeš muset doučit řadu dalších faktů. Ty jsou ostatně dostupné i dnes, ale asi na to mentálně nemáš, aby sis je dohledal....
@Vlada Stastn epr, víš co je to bludné myšlení? to je popírání reality, sebeklam, ...
ale neboj, tebe se to netýká.
tvůj stav už dosahuje klinických rozměrů a tomu se říká psychóza.
ale neboj, tebe se to netýká.
tvůj stav už dosahuje klinických rozměrů a tomu se říká psychóza.
King Popírání reality tady předvádíš ty s celou tou klakou, která sem chodí pod propagandistické články Refluxu tleskat. Kdybyste nebyli všichni deb.lové, zkusili si někdy přečíst něco z těch odkazů, co sem dávám a ještě navrch se nad tím zamysleli, muselo by vám nutně dojít, že ta situace, jak ji líčí náš mainstream, tak rozhodně není. Jenže celá vaše skupina to má se čtením slabší, s pochopením napsaného ještě slabší a s myšlením úplně zoufalé, to je pak těžké....
@King I Opět lžeš . Jistě že mnoho jich bojovat nechce. To je fakt ty smradlavé lejno. Pokud umíš trochu myslet o čemž pochybuji,co myslíš jak by se Angličané dívali na naše muže za 2. války kdyby se tam jen váleli s manželkami a Angličankami a brali podporu nebo dejme tomu i pracovali ale nebojovali ve vzduchu proti Němcům ? Nepopírám,že část Ukrajinců bojuje s nadšením za vlast ale další část hákuje u nás i na západě a užívá západního života místo aby tvrdě bojovali za vlast.
@Richard Šebesta neber do držky tvrdý boj za vlast, šašku. Kromě toho, ti co tady hákují, hákují i na tvůj důchod a musejí živit rodiny doma, debile. O to větší máš důchod. Kolik ti přidal Fiala za poslední dva tři roky?
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta odjeďte. bojovat klidně i za Rusko tady nám chybět opravdu nebudete 😁
@Gabina Rychtarova ženská ty máš opravdu ikve tykve. Nechápu proč bych měl bojovat za Rusko ? Já s ním nemám nic společného. Ale vy všichni co tady propagujete další válčení tak běžte bojovat za Ukrajinu. Ukrajinci mnozí hákují po celé Evropě tak budou mít radost,že pár českých magorů bojuje za ně ! Je to opravdu zvrácená logika ale u tebe a dalších King a Minář a další to je normální.
Gabina Rychtarova
Pavel Nyklíček
22. května 2025 • 11:39
0
@Gabina Rychtarova
Mě by chyběl. Tihle jsou vzácní. Měli by se chránit....
Mě ne.. stejně už má před sebou pár mizerných let celoživotní mizérie 😁
22. května 2025 • 11:39
0
@Gabina Rychtarova
Mě by chyběl. Tihle jsou vzácní. Měli by se chránit....
Mě ne.. stejně už má před sebou pár mizerných let celoživotní mizérie 😁
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta vy byste měl jít "bojovat" na Ukrajinu ať víte zač je toho Loket...jste hloupej píšete vybájené bludy a o Ukrajině víte lautr zbla... klidně byste mohl chytit kuličku mezi parohy ať víte jak napadeným Ukrajincům je 😁
@King I Lepší je být živej srá č než mrtvej Ukrajinec, tohle je příklad co vidí většina Čechů když se jde projít po místních nákupácích 😝 a příklad je to skvělej 🤙 je lepší být živá čubka Evropy než mrtvej Čech 😩 jen magor připraví svoje děti o tátu kvůli tomu, že se někde hádají dva psychopati o kus země, svět je velkej a ti chytřejší pochopili, že žít se dá všude a nálepka příslušnosti k davu hodnotu života nemá 🤙
@Not like Somebody ne žít, ale přežít... Můžu mít byt na Manhattan, ale budu jen přežívat, kur va. To je velký rozdíl. To ani nemluvím o dvou okupacích., kdy drželi hubu a krok Jenže já jsem náročný, jiní to fakt můžou mít jinak. ***, co si nechají srát na hlavu.