Komentáře

Zpět na článek

MAGA v poušti: Trump dobyl Blízký východ, zavřel ústa kritikům a udělal obchody, které nemají obdoby

24 komentářů

Alois Rudý
Tak se prostě chová velký a úspěšný státník,jaký rozdíl proti provinčním neschopům z vedení EU a to raději nezmiňuji škůdce z naší koaliční vlády.😉
Uživatel_5412286
@Pavel Mikel Mě to dává smysl.
Anton Augustin
Kdo umí ten umí, Evropa jen záplava hesel a slov tak čumí.
Miki Diabol
Kšeft s vrahy, super. Hlavně když na tom korporace vydělají.
eva27
Tohle není Divoký kačer? Ještě jste zapomněl, že dostal letadlo, které si necha' pro sebe. Normální. Nebo ne?
Jan Novak
jedna fosilní feudální totalita se objala s druhou (vznikající) fosilní feudální totalitou a v Křetínského fosilním plátku z toho mají druhé Vánoce ...
Tony-Kay Kugler
@Ladislav Soukup Pokud jste nezazil zivot pod Bidenovou woke administrativou, tak vubec nevite o cem mluvite.....ano pred pul rokem tu panovala hruza ! Nemate tuseni jak az je Tump i pro vas dobry!
Anonym
@Uživatel_5412286 a to je dobře, aspoň má pan Buchert práci.
zase, jeho "Pohádky Tisíce a Jedné Noci..." o čem by ten Reflex byl, vždyť Reflex, to je Buchert! ;-)
( Zeptáme se Bucherta, ten ví!
epr3
@Pavel Mikel Pod brusičem Mertlíkem ses málem rozpustil blahem. To je divný co v jednom časopise? Nechtěl bys jim tam zavést PŠM aby si chlapci sladili noty?
Anonym
Teda, Vy melete takové kraviny pane Bucherte, to nemá obdoby. To je fakt výplach....
Saša Krach
Co je dobré pro USA je výborné pro prezidenta...
Kdyby to takto fungovalo i u nás...😭😭😭😭😭
No volby se blíží...😃
romanetta
Rozhodně s panem Buchertem nesouhladím.
V US podobné nadšení rozhodně nezdílí. Dokonce si někteří myslí, že mu tento výlet může zlomit vaz.
Ono, setkat se osobně s vůdcem teroristů, na kterého sami vydali zatykač, se tam neodpouští, jako v Evropě.
Pavel Nyklíček
@Anton Augustin
Ale všichni kolem Evropy se do ní tlačí.
Divné.
Pavel Nyklíček
@eva27
To je v pohodě oficielně ho jako dostal, neoficielně však zůstává majetkem státu a až Trum za rok odejde, letadlo zůstane tam kde je.
Takto to zveřejnila tisková agentura am.vlády a hlavně teprve senát o tomto daru nedaru bude jednat a je možné, že dar vládě neschválí.
miloš kubelka
Trump udělal kšeft.to. Biden nebyl schopen.stale ho musely kontrolovat aby někde nespal.posledni státník v Europe co to uměl byl Khol.Budoucnost rozhodně není v zeleném bláznovství
Jiří Němec
Make America Great Again,
Já myslel , že je prezident USA a on je celého světadílu....
Tony-Kay Kugler
@eva27 Pro sebe? kdy to rekl?
Tony-Kay Kugler
@romanetta V USA je mezi normalnimi lidmi velke nadseni z Trumpovy cesty. Budto vam pujde o mir a pak si musite sednout ke stolu s kazdym, anebo mu plivnete do obliceje a reknete fuj ty teroristo jeden a zacne rezba.....chcete, aby se svet pohnul lepsim smerem nebo ne? Trump se snazi kazdeho presvedcit, ze obchodovat je lepsi nez valcit.....oni maji arabove (vetsina)terorismu taky uz dost....
Ladislav Soukup
Ještě před půl rokem byla podle trumpety v USA krize, bída, úpadek. Ale naštěstí díky nástupu velkého mesiáše se už zase "mají skvěle a jsou nejžhavější zemí". Jako dost se tam teď oteplilo. Aby taky ne, když nad tou říší teď oranžové slunce nikdy nezapadá 😉
Peter Hosek
@Alois Rudý vyjadreno strucne a pravdive.
Anonym
@Pavel Nyklíček milý Nyklíčku, tak jsem rád, že se ti to líbilo...
;-)
Anonym
@epr3 ...ale prosimtě! ;-)
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5412286
Mě to také dává smysl.
Mikel mi smysl nedává.
epr3
@eva27 To nas.re, co?