Komentáře
MAGA v poušti: Trump dobyl Blízký východ, zavřel ústa kritikům a udělal obchody, které nemají obdoby
24 komentářů
miloš kubelka
0
Trump udělal kšeft.to. Biden nebyl schopen.stale ho musely kontrolovat aby někde nespal.posledni státník v Europe co to uměl byl Khol.Budoucnost rozhodně není v zeleném bláznovství
Ještě před půl rokem byla podle trumpety v USA krize, bída, úpadek. Ale naštěstí díky nástupu velkého mesiáše se už zase "mají skvěle a jsou nejžhavější zemí". Jako dost se tam teď oteplilo. Aby taky ne, když nad tou říší teď oranžové slunce nikdy nezapadá 😉
Co je dobré pro USA je výborné pro prezidenta...
Kdyby to takto fungovalo i u nás...😭😭😭😭😭
No volby se blíží...😃
Kdyby to takto fungovalo i u nás...😭😭😭😭😭
No volby se blíží...😃
Rozhodně s panem Buchertem nesouhladím.
V US podobné nadšení rozhodně nezdílí. Dokonce si někteří myslí, že mu tento výlet může zlomit vaz.
Ono, setkat se osobně s vůdcem teroristů, na kterého sami vydali zatykač, se tam neodpouští, jako v Evropě.
V US podobné nadšení rozhodně nezdílí. Dokonce si někteří myslí, že mu tento výlet může zlomit vaz.
Ono, setkat se osobně s vůdcem teroristů, na kterého sami vydali zatykač, se tam neodpouští, jako v Evropě.
@romanetta V USA je mezi normalnimi lidmi velke nadseni z Trumpovy cesty. Budto vam pujde o mir a pak si musite sednout ke stolu s kazdym, anebo mu plivnete do obliceje a reknete fuj ty teroristo jeden a zacne rezba.....chcete, aby se svet pohnul lepsim smerem nebo ne? Trump se snazi kazdeho presvedcit, ze obchodovat je lepsi nez valcit.....oni maji arabove (vetsina)terorismu taky uz dost....
Tohle není Divoký kačer? Ještě jste zapomněl, že dostal letadlo, které si necha' pro sebe. Normální. Nebo ne?
@eva27
To je v pohodě oficielně ho jako dostal, neoficielně však zůstává majetkem státu a až Trum za rok odejde, letadlo zůstane tam kde je.
Takto to zveřejnila tisková agentura am.vlády a hlavně teprve senát o tomto daru nedaru bude jednat a je možné, že dar vládě neschválí.
To je v pohodě oficielně ho jako dostal, neoficielně však zůstává majetkem státu a až Trum za rok odejde, letadlo zůstane tam kde je.
Takto to zveřejnila tisková agentura am.vlády a hlavně teprve senát o tomto daru nedaru bude jednat a je možné, že dar vládě neschválí.
Tak se prostě chová velký a úspěšný státník,jaký rozdíl proti provinčním neschopům z vedení EU a to raději nezmiňuji škůdce z naší koaliční vlády.😉
Kdo umí ten umí, Evropa jen záplava hesel a slov tak čumí.
Teda, Vy melete takové kraviny pane Bucherte, to nemá obdoby. To je fakt výplach....
@Pavel Mikel Mě to dává smysl.
@Uživatel_5412286
Mě to také dává smysl.
Mikel mi smysl nedává.
Mě to také dává smysl.
Mikel mi smysl nedává.
jedna fosilní feudální totalita se objala s druhou (vznikající) fosilní feudální totalitou a v Křetínského fosilním plátku z toho mají druhé Vánoce ...