Komentáře

Zpět na článek

MAGA v poušti: Trump dobyl Blízký východ, zavřel ústa kritikům a udělal obchody, které nemají obdoby

24 komentářů

miloš kubelka
Trump udělal kšeft.to. Biden nebyl schopen.stale ho musely kontrolovat aby někde nespal.posledni státník v Europe co to uměl byl Khol.Budoucnost rozhodně není v zeleném bláznovství
Jiří Němec
Make America Great Again,
Já myslel , že je prezident USA a on je celého světadílu....
Ladislav Soukup
Ještě před půl rokem byla podle trumpety v USA krize, bída, úpadek. Ale naštěstí díky nástupu velkého mesiáše se už zase "mají skvěle a jsou nejžhavější zemí". Jako dost se tam teď oteplilo. Aby taky ne, když nad tou říší teď oranžové slunce nikdy nezapadá 😉
Tony-Kay Kugler
@Ladislav Soukup Pokud jste nezazil zivot pod Bidenovou woke administrativou, tak vubec nevite o cem mluvite.....ano pred pul rokem tu panovala hruza ! Nemate tuseni jak az je Tump i pro vas dobry!
Saša Krach
Co je dobré pro USA je výborné pro prezidenta...
Kdyby to takto fungovalo i u nás...😭😭😭😭😭
No volby se blíží...😃
romanetta
Rozhodně s panem Buchertem nesouhladím.
V US podobné nadšení rozhodně nezdílí. Dokonce si někteří myslí, že mu tento výlet může zlomit vaz.
Ono, setkat se osobně s vůdcem teroristů, na kterého sami vydali zatykač, se tam neodpouští, jako v Evropě.
Tony-Kay Kugler
@romanetta V USA je mezi normalnimi lidmi velke nadseni z Trumpovy cesty. Budto vam pujde o mir a pak si musite sednout ke stolu s kazdym, anebo mu plivnete do obliceje a reknete fuj ty teroristo jeden a zacne rezba.....chcete, aby se svet pohnul lepsim smerem nebo ne? Trump se snazi kazdeho presvedcit, ze obchodovat je lepsi nez valcit.....oni maji arabove (vetsina)terorismu taky uz dost....
Miki Diabol
Kšeft s vrahy, super. Hlavně když na tom korporace vydělají.
eva27
Tohle není Divoký kačer? Ještě jste zapomněl, že dostal letadlo, které si necha' pro sebe. Normální. Nebo ne?
epr3
@eva27 To nas.re, co?
Pavel Nyklíček
@eva27
To je v pohodě oficielně ho jako dostal, neoficielně však zůstává majetkem státu a až Trum za rok odejde, letadlo zůstane tam kde je.
Takto to zveřejnila tisková agentura am.vlády a hlavně teprve senát o tomto daru nedaru bude jednat a je možné, že dar vládě neschválí.
Tony-Kay Kugler
@eva27 Pro sebe? kdy to rekl?
Alois Rudý
Tak se prostě chová velký a úspěšný státník,jaký rozdíl proti provinčním neschopům z vedení EU a to raději nezmiňuji škůdce z naší koaliční vlády.😉
Peter Hosek
@Alois Rudý vyjadreno strucne a pravdive.
Anton Augustin
Kdo umí ten umí, Evropa jen záplava hesel a slov tak čumí.
Pavel Nyklíček
@Anton Augustin
Ale všichni kolem Evropy se do ní tlačí.
Divné.
Anonym
Teda, Vy melete takové kraviny pane Bucherte, to nemá obdoby. To je fakt výplach....
Uživatel_5412286
@Pavel Mikel Mě to dává smysl.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5412286
Mě to také dává smysl.
Mikel mi smysl nedává.
Anonym
@Pavel Nyklíček milý Nyklíčku, tak jsem rád, že se ti to líbilo...
;-)
Anonym
@Uživatel_5412286 a to je dobře, aspoň má pan Buchert práci.
zase, jeho "Pohádky Tisíce a Jedné Noci..." o čem by ten Reflex byl, vždyť Reflex, to je Buchert! ;-)
( Zeptáme se Bucherta, ten ví!
epr3
@Pavel Mikel Pod brusičem Mertlíkem ses málem rozpustil blahem. To je divný co v jednom časopise? Nechtěl bys jim tam zavést PŠM aby si chlapci sladili noty?
Anonym
@epr3 ...ale prosimtě! ;-)
Jan Novak
jedna fosilní feudální totalita se objala s druhou (vznikající) fosilní feudální totalitou a v Křetínského fosilním plátku z toho mají druhé Vánoce ...