Online přenos
Demonstrace “proti válce”: Kromě kritiky Fialovy vlády Rajchl i Vrabel velebili Rudou armádu
95 komentářů
Nejde jenom o demonstraci proti válce Ukrajiny proti Rusku, ale také o demonstraci proti neschopné a Česku škodící koaliční vládě, vedené předsedou ODS Fialou. Pokud by demonstrace vedla k odstoupení vlády, proč čekat až na volby, byl by to velký krok k návratu Česka do pohody a k návratu ke skutečné demokracii.✌
Za komančů koloval vtip, kde se Ivana ptali kolik je hodin.
Chtěl to kluk už říci a komise naléhala, jen mu napověděla, že musí nejdříve říci kouzelná slůvka: Díky Sovětskému svazu atd...
Ivan se zamyslel a řekl.
Díky Sovětskému Svazu nemám hodinky....
Od té doby se nic nezměnilo. Sláva rusku a všem podporovatelům. Sláva Sláva, polní tráva.
Chtěl to kluk už říci a komise naléhala, jen mu napověděla, že musí nejdříve říci kouzelná slůvka: Díky Sovětskému svazu atd...
Ivan se zamyslel a řekl.
Díky Sovětskému Svazu nemám hodinky....
Od té doby se nic nezměnilo. Sláva rusku a všem podporovatelům. Sláva Sláva, polní tráva.
Nebýt Rudé armády, tak tu nikdo nejsme. Němci by nás dle plánu vyhubili.
To nevzdělaní redaktůrci nevíte?!?
To nevzdělaní redaktůrci nevíte?!?
@Uživatel_5577504
I takový názor je demokratický.
Pokud by Anglie a USA nedodaly zbraně a jídlo rusku, byl by obrat nemožný.
Komu tedy děkovat necháme prostém lidu. On to zváží a pak se nám ozve....uff
I takový názor je demokratický.
Pokud by Anglie a USA nedodaly zbraně a jídlo rusku, byl by obrat nemožný.
Komu tedy děkovat necháme prostém lidu. On to zváží a pak se nám ozve....uff
Nebýt Rudé armády, asi by zde nikdo z nás nežil.😎
To není velebeni, to je pravda , bez rudé armády , by Československo po válce neexistovalo! Heidrich měl s námi jiné plány! 🤔
Bohužel banda rudých všiváků se nepotrestala a nezakázala. Teď budeme za svou blbost pikat. Snad se někdy ponaučíme.
@Karel Prochazka To máš pravdu.Za to poděkuj Havlovi Rychetskemu a dalším disidentům kter
Mir bude az zastreli Putina.Jako valecny zlocinec nema sanci prezit.Mistni rusacci ,kupte si cerne pasky.
@Asatin tak jednou ten zlocinec pojde..cim drive tim lepe..russacko se dostava do vaznych ekonomickych problemu, ropa jde dolu a to je dobre..ono to jednou praskne, jen nevime kdy
@PEtr Tobes Jsi fakt tak blbej, že věříš povídačkám o tom, že rusáci už tři roky nemají jídlo, pohonné hmoty, munici, jezdí na oslech a Ukrajince mlátí po hlavách jen polníma lopatkama? A jak si vysvětluješ to, že Ukrajina prohrává? Ty jsi byl při logice ve škole nemocnej?
@PEtr Tobes Ten cas urcite prijde.Uz ted se trese strachy.
Proč byly ty demonstrace dvě?
Že by se dezoláti neuměli dohodnout?
Že by se dezoláti neuměli dohodnout?
@Michal Kelner Ve skutečnosti měli svou demonstraci i šplhouni z Chlívkařů, ale nikdo nepřišel, takže se o ní potichu mlčí....
@epr3 to musí vědět přesně, kdo nepřišel. Byl tam služebně jako práskač a donašeč ruSSké ambasády.
@Petr Minář Elitní práskač jseš tu ty, fakt nemám na to, tě tady přehodit. Jedinné, co je ti ke cti, že příspěvek, který nabonzuješ, přiznáš.
A čistě pro tvoji informaci: do Prahy jezdím pouze a výhradně z donucení a žádná událost na tom nedokáže nic změnit. Takže jsem tam nebyl ani na jednom z těch třech tyjátrů.
A čistě pro tvoji informaci: do Prahy jezdím pouze a výhradně z donucení a žádná událost na tom nedokáže nic změnit. Takže jsem tam nebyl ani na jednom z těch třech tyjátrů.
@epr3 zvláštní. Kdykoli napíšu ve svém komentáři slovo dezolát, okamžitě na něj nějaký reaguje.
Reflex je hustá provladní a probruselská neobjektivní špína, naschle v září...
Nečetla jsem to a je mi líto, že holka, která není asi úplně blbá, tím myslím autorku se přilípla kvůli kšeftu na Reflex.Zaznamenala jsem, že jeden z redaktorů říká, že Rusko válčí s námi.
S Reflexovými redaktory se to má jako s Danuškou Nerudovou a hloupoučkou Pekarovou.
Ta nám tvrdí, že Zelenskyj zastavil Rusko před útokem na Evropu.
Dovolávám se zbytku zdravého rozumu pár redaktorů, aby hergot už přestali a sepsulii tato 2 nány českého politického šoubýzu a rozcupovali jejich vzdělání.
Děkuji, tohle se totiž ustát nedá.
Samozřejmě, že jediná volba, jak poslat vyžírky expaty , resp. migranty za lepším z Ukrajiny domů je volit SPD.Ti mají názor konzistentní a umí vypočítat o kolik nás Fiala s Pavlem výkrmnou východu ožebračili.
A to i do budoucna, protože na obnově Ukrajiny mi si neškrtnem, smetanu slízne Anglie, Francie, Německo a USA.Ostatně pro diktátorku Leyenovou je Fiala jen východní rohožkou, o kterou si oppucuje polobotky.
Sorry, tohle je šílená vláda ! Této vládě hlas NE ! 🖐️🖐️🖐️
S Reflexovými redaktory se to má jako s Danuškou Nerudovou a hloupoučkou Pekarovou.
Ta nám tvrdí, že Zelenskyj zastavil Rusko před útokem na Evropu.
Dovolávám se zbytku zdravého rozumu pár redaktorů, aby hergot už přestali a sepsulii tato 2 nány českého politického šoubýzu a rozcupovali jejich vzdělání.
Děkuji, tohle se totiž ustát nedá.
Samozřejmě, že jediná volba, jak poslat vyžírky expaty , resp. migranty za lepším z Ukrajiny domů je volit SPD.Ti mají názor konzistentní a umí vypočítat o kolik nás Fiala s Pavlem výkrmnou východu ožebračili.
A to i do budoucna, protože na obnově Ukrajiny mi si neškrtnem, smetanu slízne Anglie, Francie, Německo a USA.Ostatně pro diktátorku Leyenovou je Fiala jen východní rohožkou, o kterou si oppucuje polobotky.
Sorry, tohle je šílená vláda ! Této vládě hlas NE ! 🖐️🖐️🖐️
@bella.
Na obnovu UA se naše firmy nemusí jen těšit. Už nyní mají práci zajištěnou.
V naší zemi je ideální složení služeb, které jsme již nabídli a i sama pods*** krátkého "dojezdu" je plus.
Prostě válka je blbec a na válce se vždy vydělávalo. Tak to bylo a je.
Jeden prodělal, druhý vydělal..
Zatím čistě v účetních hodnotách jsme již v obrovských plusech v souvislosti s válkou a pokud bohatnou kupříkladu zbrojaři, bohatne i stát.
Ani poslouchat kázání chudoby od babiše, samotného autora přestalo bavit,.když viděl cenu benzínu.
Na obnovu UA se naše firmy nemusí jen těšit. Už nyní mají práci zajištěnou.
V naší zemi je ideální složení služeb, které jsme již nabídli a i sama pods*** krátkého "dojezdu" je plus.
Prostě válka je blbec a na válce se vždy vydělávalo. Tak to bylo a je.
Jeden prodělal, druhý vydělal..
Zatím čistě v účetních hodnotách jsme již v obrovských plusech v souvislosti s válkou a pokud bohatnou kupříkladu zbrojaři, bohatne i stát.
Ani poslouchat kázání chudoby od babiše, samotného autora přestalo bavit,.když viděl cenu benzínu.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, já tě nechci urazit, ale i trouba pochopil už dávno, že proč se najednou prsí Aglie, která není v EU , státy EU opustila, když si nahrabala ze všech nejvíc a že si pojede vlastní lajnu.Samozřejmě na zbrojení vydělá majlant, tak jako Německo a ti další.
Prosím, neděj z lidí blbce a nevykládej mi o obrovkých ziscích!!!
A jestli myslíš, že extra pro nás je kšeft 6 menších nemocnic co postavíme Ukrajině u nich, pak věz tohle jsou drobky, co zbyly západním státům na stole a oni nám je nechutně smetávají , nám musí stačit!
Miliardy vražené do Ukrajiny si oni nechají setsakra splatit , tak jak USA.My budeme dál tratit.
Nikdy neodpustit Fialovi vydrancování našich majetků, protože tohle přesně s těmi Ukrajinci udělal.
A jaká kvalita je ukrajinských levných pracovních sil víme, kromě toho na to co odvedou jsou přeplacený.Zbytek je tady nestydatě živený.
Nyklíčku, já tě nechci urazit, ale i trouba pochopil už dávno, že proč se najednou prsí Aglie, která není v EU , státy EU opustila, když si nahrabala ze všech nejvíc a že si pojede vlastní lajnu.Samozřejmě na zbrojení vydělá majlant, tak jako Německo a ti další.
Prosím, neděj z lidí blbce a nevykládej mi o obrovkých ziscích!!!
A jestli myslíš, že extra pro nás je kšeft 6 menších nemocnic co postavíme Ukrajině u nich, pak věz tohle jsou drobky, co zbyly západním státům na stole a oni nám je nechutně smetávají , nám musí stačit!
Miliardy vražené do Ukrajiny si oni nechají setsakra splatit , tak jak USA.My budeme dál tratit.
Nikdy neodpustit Fialovi vydrancování našich majetků, protože tohle přesně s těmi Ukrajinci udělal.
A jaká kvalita je ukrajinských levných pracovních sil víme, kromě toho na to co odvedou jsou přeplacený.Zbytek je tady nestydatě živený.
Cvakání u řiti, liberální fašouni? Právem. Po volbách bude vyšetřování, proces a přísný trest. A jelikož za vlastizradu existuje jediný trest, otázka zní - půjde první Fiala, nebo Rakušan?
Proč jste nekomentovali demonstraci Miliónkářů? Ta byla určitě hodnotnější a já bych na ni byl velice zvědav.
@epr3 Komentovali. To vy ovšem nemáte v popisu práce číst,tavárišč.
@Jan Macharacek Popis mojí práce si vytvářím sám. Nepotřebuju k tomu ani Fialu, ani Rakušana, ani Foltýna ani kteréhokoli jiného propagandistu nebo ideologa. Jsem totiž svobodný člověk a nečekám že víte, co to znamená.
@epr3
Svobodný člověk je člověk buďto opravdu spokojený, nebo se nestačil oženit.
Zde v konkrétním tvém případě, mi nesedí ani jedna varianta.
Svobodný člověk je člověk buďto opravdu spokojený, nebo se nestačil oženit.
Zde v konkrétním tvém případě, mi nesedí ani jedna varianta.
Nyklíček Ani u tebe mě nepřekvapuje, že neznáš význam slov "svobodný člověk". Ty jsi byl celý život zvyklý říkat to, co od tebe tví nadřízení čekali. Je to vidět i na tvém projevu tady. Maluješ tu bláboly o kterých doufáš, že tě za ně někdo pochválí....😂, ale se skutečností nemají nic společného.
@Jan Macharacek
Pokud bychom my, občané, kopírovali " popis práce Petra Pavla "
hejčkali bychom si zadek na vejtřasce a čekali co nám Kolář napíše a doporučí podepsat.A pokud by náš , občanský , popis práce kopíroval Fialu, mluvíme už ukrajinsky a stojíme frontu na busy na Ukrajinu, kam bychom si do bezpečí vezli balík dávek spolu s nově opravenými zuby.Jenže my si popis práce děláme takový, že trpělivě pracujeme, aby se to tady nezhroutilo a o volbách volíme jasně vše, jen ne trosky této vlády!
Čus , Macharáčku ! 🖐️
Pokud bychom my, občané, kopírovali " popis práce Petra Pavla "
hejčkali bychom si zadek na vejtřasce a čekali co nám Kolář napíše a doporučí podepsat.A pokud by náš , občanský , popis práce kopíroval Fialu, mluvíme už ukrajinsky a stojíme frontu na busy na Ukrajinu, kam bychom si do bezpečí vezli balík dávek spolu s nově opravenými zuby.Jenže my si popis práce děláme takový, že trpělivě pracujeme, aby se to tady nezhroutilo a o volbách volíme jasně vše, jen ne trosky této vlády!
Čus , Macharáčku ! 🖐️
Jsem také proti jakékoli válce. Momentálně proti té současné, kterou rozpoutalo zcela prokazatelně Rusko.
@Vladimír Veselý A mohl byste nám tedy napovědět, jak to udělalo?
@epr3 Překročilo hranice sousedního státu s úmyslem unést jeho legitimní představitele.
@Gavin Milarrr Nevím, co tehdy mělo Rusko přesně v úmyslu, ale učinilo tak po osmiletém nacistickém vysírání bojůvek jako byl Azov a mnohé další. Učinilo tak po vraždách tisíců ruskojazyčných obyvatel východní Ukrajiny, které Rusko považuje za své. Učinilo tak po bezpočtu upozornění všem možným světovým lidskoprávním organizacím včetně OSN, aby to řešily, jinak že to začne řešit samo. Mělo trpělivost dlouhých osm let. Místo řešení rostla jen drzost a agresivita ukrajinských banderovců. Tuto válku rozpoutala Ukrajina a po zásluze v ní prohraje se všemi důsledky pro ni z toho plynoucími.
@Vladimír Veselý
Omyl. Ovšem ovce s vymytým mozkem, neschopná si zjistit informace, to stejně nikdy nepochopí. Ani až si budou Ukrajinci věšet Zelenskeho.
Omyl. Ovšem ovce s vymytým mozkem, neschopná si zjistit informace, to stejně nikdy nepochopí. Ani až si budou Ukrajinci věšet Zelenskeho.
@Vladimír Veselý
Mohl byste mi říct zcela prokazatelně " na základě čeho tam Rusko vlítlo ?!!!
Odkaz sem : ..........................
Mohl byste mi říct zcela prokazatelně " na základě čeho tam Rusko vlítlo ?!!!
Odkaz sem : ..........................
Soudruzi, chápu, že vás trápí ten debakl Chlívkařů, tak si to tak neberte! Kde byla provládní účast větší než dnešní slezina? Max demošky ukronácků, které si tato protičeská vláda vydržuje za naše peníze.
Je vidět, že na demonstraci proti válce podporované naší vládou, jsou mohutně slyšet hlasy ukazující, že lid bude muset opět začít zvonit klíči, abychom uchránili naši demokracii proti vládnoucím válečným štváčům.😎
Česko na prvním místě lhář a podvodník Petr Fiala dostane v září u voleb padáka a ukrajincum můžeme celou tuto šílenou vládu věnovat ať se Fiala a jeho parta na Ukrajinu odstěhuje
@Oto Hilser Fiala dostane padáka a nastoupí mafiánský odsouzený lhář, podvodník a vůdce dezovcí StBabiš měnící názory jak ponožky.
@Ladislav Soukup Jo souhlas Bureš je hnůj ale to co máme na hradě to nemění názory jako ponožky. Nejprve přesvědčený komunista,dnes přesvědčený " demokrat ". Co až přijdou třeba Čiňané ? Opravi si třeba oči nakřivo ?
@Richard Šebesta
Pavel ničim nevybočuje. Je ve svých názorech konzistentní.
Má jasnou vizi a směr.
Chodí mezi lidi a komunikuje. Nedá se mu vlastně nic vyčíst.
Má sice velmi omezené pravomoci, ale kupřikladu jeho role přijde v září, kde pokud bude chtít, může u výsledků voleb zasáhnou velmi silně, tak jak to plánoval i Zeman, ale tomu to nevyšlo.
Ze zákona nemusí nic vysvětlovat a vítěznou stranu zcela legitimně vynechat z procesu sestavování vlády, pokud bude chtít.
V současné době je tuším nejoblíbenějším politikem a vyhrál o parník volby s počtem hlasů v historii nevídaným.
Pavel ničim nevybočuje. Je ve svých názorech konzistentní.
Má jasnou vizi a směr.
Chodí mezi lidi a komunikuje. Nedá se mu vlastně nic vyčíst.
Má sice velmi omezené pravomoci, ale kupřikladu jeho role přijde v září, kde pokud bude chtít, může u výsledků voleb zasáhnou velmi silně, tak jak to plánoval i Zeman, ale tomu to nevyšlo.
Ze zákona nemusí nic vysvětlovat a vítěznou stranu zcela legitimně vynechat z procesu sestavování vlády, pokud bude chtít.
V současné době je tuším nejoblíbenějším politikem a vyhrál o parník volby s počtem hlasů v historii nevídaným.
Nyklíček ...Pavel ničim nevybočuje. Je ve svých názorech konzistentní....Konzistentní je pouze v tomto: přilepím se na toho, kdo má nejvyšší potenciál vládnout. Když o něj přijde, přilepím se na někoho jiného. Odpřisáhnu věrnost komukoli, kdo mi zajistí profesní kariéru, klidně i bývalému nepříteli. Na morálku z vysoka s.ru.
Že vyhrál prostřednictvím demokratického hlasování nijak nerozporuji. Ona tady demokracie už dávno není doma.
Že vyhrál prostřednictvím demokratického hlasování nijak nerozporuji. Ona tady demokracie už dávno není doma.
@Richard Šebesta Nesmyslná a nevěrohodná cynická spekulace. Znáte nějaký příklad vícenásobného "převlékání kabátů"? Že by se někdo vracel do mládí a opakoval chyby kvůli funkcím? Že by se třeba teď někdo z bývalých disidentů přihlásil do komunistického Stačilo, když jim svítá návrat k moci? Kdo by měl tak hroší kůži? Proč by ho ta strana měla přijímat, nebo kdo by ho volil, kdo by mu věřil? Číňany by vítal Zeman, údajný bývalý disident. Lidi nevolili Pavla proto, že byl kdysi pár let v KSČ, ale proto, co udělal a co vykonal v demokratické armádě a v NATO.
I Česko se musí zbavit ideologických škůdců podporujících válku a válečné utrpení ukrajinců a připravit se, stejně jako ostatní státy, na narovnání vztahů s naším větším, silnějším a úspěšnějším Slovanským bratrem Ruskem.😎
@Alois Rudý Ty jsi přímo zosobnění rašistického bolševismu, ex Kremlente.
@Ladislav Soukup ....nemel a raději přemýšlej než napíšeš zase nějaký bolševicko bruselský blábol😂🤣
Klobouk dolu, že tan jste... Stačí to číst a vidět to naživo... Bych se asi poz....
@Miloš Žatečka ...Vadí tě jiné názory než ty "jedině správné" bolševiku ?😑
@Alois Rudý Mně vadí "jedině správné" názory Rudého bolševického hnoje. Protože kdo jiný, než Rudý bolševický hnůj, může označovat politické síly prosazující pomoc Rašistánem napadané zemi za "ideologické škůdce podporující válku"?
Marek madžo
Hezký den přejí, napište prosím kolik dezolé srborusské demonstraci vidíte
Děkuji
Děkuji
@Marek madžo Každý kdo chce ukončení války je podle tebe dezolé a ještě srboruské ?
Ty jsi opravdu mačo jak máš uvedeno. Představ si,že to chtějí i někteří Ukrajinci nejen Rajchl a Okamura. Co myslíš jsou i oni proruští a dezolé ? Podle tebe určitě.
Ty jsi opravdu mačo jak máš uvedeno. Představ si,že to chtějí i někteří Ukrajinci nejen Rajchl a Okamura. Co myslíš jsou i oni proruští a dezolé ? Podle tebe určitě.
@Richard Šebesta
Zelensky má podporu kolem 70%. Nárůst z 55% byl díky Trumpovi.
Navíc ukrajinec nemá v své národní povaze se klanět.
Znamená to, že válka bude pokračovat.
Rus končit nemůže. Ukrajině se nechce vzdát.
Za rok to bude stejné, jen ke konci války bude blížeji.
Teď jsem hlavně zvědav zda začněte kousek od moskvy cvrkot.
Zelensky má podporu kolem 70%. Nárůst z 55% byl díky Trumpovi.
Navíc ukrajinec nemá v své národní povaze se klanět.
Znamená to, že válka bude pokračovat.
Rus končit nemůže. Ukrajině se nechce vzdát.
Za rok to bude stejné, jen ke konci války bude blížeji.
Teď jsem hlavně zvědav zda začněte kousek od moskvy cvrkot.
@Pavel Nyklíček Muehehe. A mohla bych je vidět? Nejvíc ho podporují miliony "hrdinných" Ukáček, která vykřikují sláma u kravína ze závětří.
@Pavel Nyklíček Jo Nyklíčku za naše many a v bezpečí se to dobře bojuje pánu Zelenskemu. Zeptej se těch Ukrajinců co se drží mermomocí v mnoha zemích Evropy proč nejdou bojovat za rodinu ? Přičemž nepochybně i na Ukrajině je dost těch co už mají všeho dost.
75 letý dědek Sládek co by zkrachovalý politik se ještě ukazuje ? To mně překvapuje. WIRKLICH.
@Richard Šebesta
Sládka jsem měl rád.
Byl to humor v politice a hovořilo se otevřeně.
Nebyl tam ten současný vulgarismus lidí tipu Zemana,babiše, Schillerky, Novotného.
Humor v politice je důležitý. Ten chybí
Kalousek, to byla ikona politického humoru. 👌
I buran Zeman když chtěl, tak vyvolal úsměv.
Pak jsou tu sazeči zla, Babiš, špíny se nezbaviš...
Třeba jeden z důvodů proč mohu současnou vládu je ten, že v ní nejsou ani sazeči zla, ani hulvátové a ani boháči.
Jen neumějí prodat své výsledky....
Prý se čeká na poslední 3 měsíce, aby se nevystřileli jako babiš .
Pokud je to pravda a začnou valit cokoli kladného co je napadne, mají média k dispozici více než opozice.
ÁNO opakovaně malinko klesá a s ním malinko stoupá SPOLU.
Pokud trend bude pokračovat i nadále, bude to zajímavé.
Sládka jsem měl rád.
Byl to humor v politice a hovořilo se otevřeně.
Nebyl tam ten současný vulgarismus lidí tipu Zemana,babiše, Schillerky, Novotného.
Humor v politice je důležitý. Ten chybí
Kalousek, to byla ikona politického humoru. 👌
I buran Zeman když chtěl, tak vyvolal úsměv.
Pak jsou tu sazeči zla, Babiš, špíny se nezbaviš...
Třeba jeden z důvodů proč mohu současnou vládu je ten, že v ní nejsou ani sazeči zla, ani hulvátové a ani boháči.
Jen neumějí prodat své výsledky....
Prý se čeká na poslední 3 měsíce, aby se nevystřileli jako babiš .
Pokud je to pravda a začnou valit cokoli kladného co je napadne, mají média k dispozici více než opozice.
ÁNO opakovaně malinko klesá a s ním malinko stoupá SPOLU.
Pokud trend bude pokračovat i nadále, bude to zajímavé.
Důvod proč, je jednoduchý.
Na jednání o míru jde vždy malý pěšak a král je doma.
Král krale osobně nenavštívil a nevypadá to.
Pro větší představu to můžeme porovnat s děním na domácí scéně.
Generál Babiš na jednání nejezdí. Jezdí tak snad na dovolenou a pěšáci mají na chvilku pré.
Ale ouha. Vše dohodnuté pěšáky se ruší ve chvíli návratu generála z dovolené!
Pěšaci tam nikdy nebyli, špatně slyšeli, špatná akustika a oni to tak nemysleli....ufff
Neboli, dokud bude naše politika závislá na jednom oligarchovi, stačí se podívat na Slovensko, Maďarsko, rusko, Turecko, Izrael., tak líp nebude. Snad jen oligarchům.
Lidé bděte. Nevážili jste si demokracie a nadbytku, budete zas kydat dobytku.