Padni komu padni

Zpět na článek

Souček naprosto vyhořel, Českou televizi čeká chaos a na podzim ji ovládne Babiš

16 komentářů

Losina
@Uživatel_5734171 Sledujete Novu a výměnu manželek?
Frank51482
A intervjuci z redakce z toho mají kopřivku. Z Reflexu se stal jen ubohý provládní plátek. A co se týká výpalného pro šmejdy z ČT, tak to mělo být zrušeno dávno a celé "hospodaření" ČT mělo být pod kontrolou NKÚ.
Ladislav Pelánek
To je dobře, koncesionářské poplatky bude platit stát, a udělá se Hloubková kontrola a začne se vysílat vyvážené, Ne jak to bylo doteď , například 168 hodin, 20 reportáží za rok o Babišovi a dozimetr a další Desítky kauz 5 demolice ani muk!
Uživatel_5930928
@epr3 Mektáš z hladu ofco 🤣 najdi si třetí práci ať tady pořád nebečîš 🤣 můžu ti poslat granulovaná ofčí ho.na 🤣ať jsi spokojená 🤣👍
Uživatel_5734171
ČT si bude muset pomoci sama. Dávno ztratila kredit. Já se tři roky nedívám a ani nehodlám nic na tom měnit. Takže jako každá firma. Odbory, stávka atd. Jejich boj... Pokud se nechají ovládnout, bude to jejich prohra, moje ne, mně už chybět nebude...
seng
Když ji nyní může ovládat vládni koalice,proč by po volbách nemohla současná opozice.
Saša Krach
@Frank51482 Plný souhlas ..
Uživatel_5930928
@Ladislav Pelánek ukrajinské uklízečky 🤣 mají více rozumu 🤣 než ty poťape éšprcný 🤣👍
Jitka Pozarova
Vyhořel i Reflex,když ho před lety opustli špičkoví redaktoři proto,že už byli omezováni. Třeba se mezi nimi najde budoucí ředitel neuávislé televize.
epr3
Rád ČT zamávám šátečkem na rozloučenou....
Jozef Kolek
babis ?! kde si ?!
Uživatel_5553027
Podle mne jediné rozumné řešení je privatizace ČT (a asi i ČRo). Diskuze o tom, že bude ČT po volbách spolitizovaná je lichá, protože ČT je již spolitizovaná dávno a vlastně i privatizovaná kvazi-vlastníky. V dnešní přeinformované době přece již dávno nějaká "veřejnoprávní" media nejsou potřeba. Jde jen o boj, jak si zajistit mediální vliv zdarma (nebo spíš za peníze jiných).
Petr 'Leosz' Mikula
Máťa má geniální tričko! Okamžitě jsem si ho musel dohledat a objednat
Saša Krach
Doufám pokud ji ovládne Babiš...převede ČT na režim...placené. státem....a bude pokoj. Ti co tam vytváří bordel utečou první.😂😂😂😂l když jako milionáři mi in
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta být Republika plná hlupáků jako ty 🤣 tak jsme na úrovni Afghánistánu 🤣👍
Richard Šebesta
@Uživatel_5930928 Za to ty nemáš žádný rozum ! IKVE TYKVE to jsi ty dezoláte pod hausnumerem !