Padni komu padni
Uživatel_5553027
0
Podle mne jediné rozumné řešení je privatizace ČT (a asi i ČRo). Diskuze o tom, že bude ČT po volbách spolitizovaná je lichá, protože ČT je již spolitizovaná dávno a vlastně i privatizovaná kvazi-vlastníky. V dnešní přeinformované době přece již dávno nějaká "veřejnoprávní" media nejsou potřeba. Jde jen o boj, jak si zajistit mediální vliv zdarma (nebo spíš za peníze jiných).
Doufám pokud ji ovládne Babiš...převede ČT na režim...placené. státem....a bude pokoj. Ti co tam vytváří bordel utečou první.😂😂😂😂l když jako milionáři mi in
Frank51482
A intervjuci z redakce z toho mají kopřivku. Z Reflexu se stal jen ubohý provládní plátek. A co se týká výpalného pro šmejdy z ČT, tak to mělo být zrušeno dávno a celé "hospodaření" ČT mělo být pod kontrolou NKÚ.
Vyhořel i Reflex,když ho před lety opustli špičkoví redaktoři proto,že už byli omezováni. Třeba se mezi nimi najde budoucí ředitel neuávislé televize.
To je dobře, koncesionářské poplatky bude platit stát, a udělá se Hloubková kontrola a začne se vysílat vyvážené, Ne jak to bylo doteď , například 168 hodin, 20 reportáží za rok o Babišovi a dozimetr a další Desítky kauz 5 demolice ani muk!
Uživatel_5930928
@Ladislav Pelánek ukrajinské uklízečky 🤣 mají více rozumu 🤣 než ty poťape éšprcný 🤣👍
Rád ČT zamávám šátečkem na rozloučenou....
Uživatel_5930928
@epr3 Mektáš z hladu ofco 🤣 najdi si třetí práci ať tady pořád nebečîš 🤣 můžu ti poslat granulovaná ofčí ho.na 🤣ať jsi spokojená 🤣👍
ČT si bude muset pomoci sama. Dávno ztratila kredit. Já se tři roky nedívám a ani nehodlám nic na tom měnit. Takže jako každá firma. Odbory, stávka atd. Jejich boj... Pokud se nechají ovládnout, bude to jejich prohra, moje ne, mně už chybět nebude...