Historie

Zpět na článek

Jsem v Rusku a dosud zdráv. O masakru v Katyni se na Východě lhalo a na Západě mlčelo

8 komentářů

Martin Kopecký
Vzkaz (jediný a tudíž poslední) pro takyobčana s heslem "Petr Minař":
Vaše odpověď na mou odpověď "dala razítko" na můj závěr o pravdivosti starého rčení (ale ze života) o tom, že jedno zvíře je nebezpečně zepředu, druhé zezadu, ale pitomec ze všech stran.
Děkuji za potvrzení mé úvahy a s pánem Bohem, jak by řekla babička ( Boženy Němcové).
Martin Jindřich
Taky jsem v práci vysvětlil kolegovi trochu historii ,když mi tvrdil že rusové bojují na Ukrajině proti fašistům. O rozdělení Polska mezi Hitlerem a Stalinem vůbec nevěděl a jenom koukal. No aspoň mi věřil. Jiní jenom křičí že je to lež a propaganda.
Bruno Ferari
Bohizel, tyto clanky nikdo z obhajcu ruske politiky nikdy cist nebude.
Petr Minář
@Bruno Ferari
To je vidět: jinde agilní zrádcovské krysy těchto diskuzí, epr3, Rudý, Šebesta a podobní, do tohoto článku nezabloudí ani omylem...
Petr Minář
Všimněte si: už tenkrát šlo pří útoku RuSSů na Polsko o "ušlechtilý cíl": záchranu "bratrů", masakrovaných (samozřejmě podle agresora, ruSSkých válečných zločinců) Poláky - úplně stejně jako šlo o záchranu bratrů na Krymu, Donbase ... pří útoku na Ukrajinu o 75 let později. RuSSký vrah a válečný zločinec je stále stejný, ať je v dresu SSSR nebo RuSSka, jde mu o jediné, vraždit a loupit v cizí zemi, okupovat. A lhát a zbaběle svádět vinu na druhé, nic jiného neumí. Doufejme, že mu to svět už nebude dál tupě žrát.
Petr Minář
A komunistický zločinec Skála, odsouzený za lhaní o ruSSkém vraždění v Katyni ještě v roce 2022 (!!!), chce s podobnou sběří ve "vlasteneckém" spolku Svatopluk změnit režim, protože podle této proruSSké sběře se ČR "ocitla na scestí"...
Což si občané od takových zločinných grázlů nechají líbit už opravdu všechno???
Martin Kopecký
@Petr Minář
Líbit si to normální občané,řekněme i s maturitou, určitě nenechají. Ani od těch, kteří napůl lžou a napůl nelžou, a tou lživou polovinou se snaží zmanipulovat ostatni. Ale ani od pitomcu a lopat typu "Petr Minař", kteří nemají ani základní přehled o dějinách 20.stoleti, a ty své omezené ideologicky zaslepené představy vnucují ostatním jako jedinou pravdu
O Katyni kdo chce vědět tak ví. A o historických zkušenostech Poláků s Němci i Rusy, z čehož vyplývá jejich od r.1990 jasná orientace zahraniční politiky, také.
Rádoby jednooký si myslí, že kolem jsou slepí. Ale realita je přesné opačná....
Petr Minář
@Martin Kopecký
Že ty budeš vysoce inteligentní a vzdělaný absolvent VŠŽ! Hoď do placu něco o dějinách XX.století, samozřejmě bez ideologického zalepení. Hlavně pro kadidáta KSČM na prezidenta ČR, který je takový blbeček, že o Katyni ho musí poučovat soud. A to je prosím absolvent University Karlovy v roce 1975 (to se to asi "studovalo" za normalizace kolaborantské s*vini, co vítala 21.srpna okupanty; Nobelovu cenu mu měli rovnou dát) a vysokoškolský pedagog (bezpochyby na Vokovické Sorbonně). Tam poučuj, u mne plýtváš časem.