Zajímavosti

Zpět na článek

Přední ultrapravicový ideolog ohlásil, že Trump brzy padne, není dostatečně odhodlaný vůdce

13 komentářů

Uživatel_5930928
@Saša Krach začni u sebe 🤣 a nespoléhej na estébáka 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Tak osmdesátka na krku má nárok.
Politika by měla mít určitou hranici, myslím věkovou.
Nedávno jsem napočítal, že ve vyšších postech poslance babiše , má jeho seskupení v politické aktivní činnosti včetně jeho ve věku 71 až 82 let!.
Jistě každý uzná, že když vidí věchýtek Válkovou, co jí táhne na 76, tak už není potřeba nic dodávat....
A stále kvoká a stále kvoká .....
Ale je to marný, je to marný, je to Bureš.
Uživatel_5930928
@ rudy Ofcoff 🤣 ty to že svojí ofčí pozice 🤣 nemůžeš posoudit 🐑🙋🤣👍
Jiosef Tyl
Mně to připadá jako podobenství toho, jak myslím za 1. světové války nějaký generál posílal na frontu naprosto nesmyslné příkazy. Načež umíralo spousta vojáků. Velitelé dlouho uvažovali nad tím, že to může mít nějaký skrytý, vyšší význam. Než se zjistilo že se generál zbláznil.
Singleton Mosby
Tak takovouhle blbost snad muzou brat vazne jen cesi.
Frank51482
Šakali vyjí, ale karavana táhne dál.
Alois Rudý
I přední ideologové mohou vypadnout z okna mrakodrapu.😉
Asatin
Kacer donald uz ma prvni ipeachment ,zneuzivani moci a porusovani ustavy.No jako zacatek dobry..Pockame si na dalsi prubech.A zajimava bude asi jeho reakce.Byl arogantni a tluchuba.Rozehral si hru a ta ho dostala do pasti.Aby neco poradne rozhodl,treba Ukrajinu,tak radsi od toho zdrhne.Je to normalni zbabelec.
Alois Rudý
Zoufale úsměvná snaha poražených pomluvit prezidenta USA protože plní své volební sliby.😎
Frank51482
@Uživatel_5930928 Jako nespoléhat na toho na hradě?
Ford Henry
@Pavel Nyklíček Zralí na vyšetření jsou ti co si myslí, že vše co chrlí levicoví pisálci skutečně rozhodl a vymyslel Trump.
Pavel Nyklíček
@Singleton Mosby
Četl jsem předpověď vědmy, pár měsiců než Trumpa zvolili.
Hovořila přímo o něm, což se i stalo, ale zároveň dodala, že do roka zkončí....
Uvidíme.
Saša Krach
Sama prognóza, která za tři dny neplatí...Otázka je, kdy už se začneme -starat sami o sebe .