Rozhovory
Pravda, ale vysvětlete to naší současné hloupaté vládě a jejím stejně inteligentním podporovatelům 😶
Pokud to chceme pochopit, musíme se na to dívat americkýma očima. Postav průměrného Američana ke slepé mapě a Ukrajinu nenajde. Ukáže v lepším případě na Bělorusko, v tom horším na Kazachstán nebo Mongolsko. To za předpokladu, že bude vědět, že sousedí s ruskem. Jinak ji dá někam do Iránu. V současné době je na hraně válka mezi jadernými mocnostmi Pákistánem a Indií. 90 % lidí u nás o tom ani neví, nebo je jim to šumák. Přesně takhle se Američané dívají na konflikt ruska a Ukrajiny. A nebuďme namyšlení. Postav ke slepé mapě Čecha a nenajde v Africe nic. Lybii si splete s Alžírskem. U Jižní nebo Střední Ameriky bude tipovat, u amerických států možná najde Texas, ti lepší pak Kalifornii nebo Floridu, ale jinak to bude bída...
@Alois Rudý Kolaborantské kryse Rudému to jedno není: ten chce, aby nad Českem vlála jen ruSSká vlajka. Hnus rudý ruSSký.
Pravdou je, že ve skutečnosti na Ukrajině nikomu s myslících nezáleží. Je využívána pouze k prostuduchému ideologickému boji proti "zlému" Rusku, což odnášejí především obyvatelé Ukrajiny. Ale vše dočasu i tento boj a jeho nositelé. A zde má Trump rozhodující úlohu.😎
@Petr Minář ...jsi takový poblouzněný a prostoduchý šiřitel jediné přípuSStné ideologické pravdy, čest tvojí práci konsomolče🤣😂
Frank51482
Trump byl zvolen americkými občany a proto kope z USA, jestli si toho kdejaký blbý presstitut nevšiml. To není agent Pávek, anebo ukrajinský premiér Fiala.
Takže Minář, pokud byl tvůj kádrovák člen OV KSČ, tak to znamená, že jsi byl zaměstnanec OV KSČ, že , lživej komunisto.😎
@Frank51482
Jistě RuSSáku. Byl zvolen americkými občany, aby kopal za USA tak, že poleze do zadku vraha Putina. Tak takovou volbu u nás naštěstí opravdu nemáme a kolaborant jako ty si může jen víš co.
Jistě RuSSáku. Byl zvolen americkými občany, aby kopal za USA tak, že poleze do zadku vraha Putina. Tak takovou volbu u nás naštěstí opravdu nemáme a kolaborant jako ty si může jen víš co.
Že jsem protiruSSký mi dal do posudku jako důvod při vyhazování z práce už v roce 1969 kádrovák, člen OV KSČ, ty hovňousku, to byla jiná šarže a tohoto vyznamenání (u komunistických lhářů vyjímečně pravdivého), si vážím. Ty jsi mi, rudý šašku, pucfleku vrahů, leda k smíchu.