Komentáře

Zpět na článek

Cyril Höschl: Ruské zločiny jsou stejně nehorázné jako ruské lži

22 komentářů

Jaroslav Zeman
Čest jeho památce 🕊️🖤🤍
Vladimír Veselý
Měl jste pravdu pane profesore. Odpočívejte v pokoji a děkuji Vám za to, co jste pro společnost ve své oblasti udělal.
Vladimír Veselý
@Alois Rudý To je pravda. I ta Americká, Severokorejská, Čínská.......
Nicméně máte za to, že tvrzení o tom, že Rusko si protiprávně, v rozporu s uzavřenými mezinárodními smlouvami, přivlastnilo Krym a v roce 2022 přepadlo sousední Ukrajinu bez vyhlášení války a z důvodů, které měnilo skoro každým dnem jako košile, je pravda nebo lež?
Anonym
@Alois Rudý pfuj talfl kremelský noku? a zlý @ Rudý z diskuze na Reflexu
pryč...🤮
nestydíš se tu trollit ty ruský Trolle? že se nestydíš ty lidská zrůdko!
Uživatel_5930928
@ vesselá a ftipná 🤣 russácká ofca 🤣👍
Luboš Přibáň
@TCerny Nepřišli nás osvobodit, ale podmanit a porobit nás pane Černý, to dělají diktatury. Osvobodit nás mohli Američani, historickým nedopatřením se tak bohužel nestalo. Neblahé následky bolševické stepní kultury si v sobě neseme dodnes. Rusové jsou ve většině nejhorší svoloč na světě, civilizační odpad. Na Vašem příkladu je vidět, že míra dosaženého vzdělání a vysoký věk nejsou v žàdném případě zárukou moudrosti.
Alois Rudý
@Pavel Mikel .... Podle obsahu tvého příspěvku zřejmě patříš mezi zmatené dezoláty kterým dělá pravda vrásky. Ale i tak by si se mohl v diskuzi chovat slušně bez nadávání lidem s jiným názorem. Prostě nebuď bolševik.😎
Alois Rudý
Každá lež je nehorázná, tedy nejen Ruská ale i ta Ukrajinská.😎
kanar356
Bude tady hodně chybět.
Alois Rudý
A co ty ukrajinské a izraelské, ty se tolerují ?😎
TCerny
Sice "de mortuis nihil nisi bene" , ale oznacovat Rusy za "odjakziva risi zla "je pitomina non plus ultra , jako oznacovat treba nas cechy za chronicke pathognomonicke zlodeje , ackoli je na tom spousta pravdy.
Kdyz jsem pred 50 lety emigroval stalo se nasledujici: jeden cesky emigrant,( ing., ktery jezdil po emigraci s taxikem ) se perakutne psychicky zdekompensoval , sel do jedne materske skolky a postrilel tam nekolik batolat a pak sam sebe a druhy den stalo v tabloidech :" Cesi vrazdi nemecke deti " a ja mel hrozny strach , aby mi neco neudelali, neb jsem take Cech,jakkoli deti nevrazdim ,ale delam uz 59 let chirurgii.
Jsem promocne jen o 8 let starsi nez byl p. Höschl ( promoval jsem na FVLKU 66, Höschl 74) ale v CSR po valce pri studiu mediciny jsem kazdorocne musel skladat zkousky z " marxismu,vedeckeho komunismu etc."a kdo ty zkousky uspesne neslozil, nikdy !!! nemohl pokracovat ve studiu.
Stejne tak u atestaci -ja v r. 69, Höschl v r. 77.
Navic pak Höschl v r. 87 habilitoval coz implikovalo politicke angagement,
Vsichni kdo tehdy vystudovali jsme byli zbabele konformni rezimu stejne ja , jako Höschl, jakkoli jsme se jen pretvarovali.
Ale oznacovat Rusko za risi zla na rozdil od " rise dobreho Ceska" je p. Höschla nedustojne.Ja mam nyni Rusko rad , stejne jako ten multikulti melting pot vsech barev kuze, nabozenstvi a ras USA.
Muj nejoblibenejsi spisovatel je ale Dostojewski.
Luboš Přibáň
@TCerny Je mi Vás líto, Vy už jste ztracený případ senilní ruské vši, která nemá šanci nikdy pochopit nezměrnou tragédii našeho národa, porobeného bolševickým dobytkem z východu. Mohli jsme být středoevropské Švýcarsko. A už sem nic nepište Vy popleto, nemá to žádnou hodnotu.
TCerny
@Luboš Přibáň Lubos Priban , Vy jste jiste o sobe presvedcen , ze jste moudry! Kolik Vam je proboha let?
Samozrejme , ze mme osobne a nasi rodinu v r. 45 osvobodila v Ptaze Ruda armada?Kdo osvobodil Vas ?
Obeti na zivotech rusu ve 2.s.v. citaly 24 milionu rusu a 400 000 americanu , coz je take mnoho.
Bez Stalina , jakkoli spatneho cloveka by nacisticka bestie Hitler nikdy valku neporohral.
Nejvetsi bijec bolseviku v dejinach byl samozrejme Hitler -daleko pred zidy bylo osazenstvo koncentracnich taboru v Nemecku slozeno jen z komunistu a socialnich demokratu.
Tesne pred svou smrti proklamovalHitler , ze " svet mu jednou bude vdecny za to , ze vyhubil bolseviky"
.Lubos Priban ,nejsem Vas spoluobcan a s takovym oligophrennim moronem nemam naprosto zadnou chut jakkoli na toto thema diskutovat.Na to si vyberte sve spoluobcany.
Omlouvam se navica mrzi mne to , ze umim jeste cesky.
TCerny
Cyrila Höschla jsem neznal neb Höschl promoval teprve v r. 74 ( ja v r. 66 ),
zkousku z psychiatrie jsem delal v r. 64 u legendarniho dvoumetroveho psychiatra prof. Vondracka dokonce na vybornou ( ha ,ha, ha) .
A kdyz Höschl v r. 77 si udelal 1.atestaci z psychiatrie uz jsem byl
s 2 atestacemi z chirurgie ( u prof. Knoblocha na Bulovce , rocnik 1900 !!)
byl v emigraci.
Je to skutecne smutne , ze Höschl zemrel v tak mladem veku ( stary jako dr. Cimicky 75 let).
Nicmene nahledy na Rusko prof. Höschla odpovidaji naprosto maioritnimu svetonahledu soucasneho Ceska i nasi EU .
Ja mam Rusko rad stejne jako ten krasny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA.
Samozrejme neodsuzuji USA za smrt milionu civilistu a deti ve valkach ve Vietnamu , Iraku , na Balkanu etc. ani Israel , ktery nedavno srovnal se zemi nemocncii vcetne lekaru a pacientu v Gaze , neb je to t.zv."kolateralni skoda" ( Kollateralschaden ) kazde valky a je naprosty nesmysl prohlasovat , ze by rusove, americane ci israel umyslne zabijeli deti jako to prohlasuje höschl o Rusech - jsou to jen tragicke nehody.
Höschl 2.sv. nezazil na rozdil ode mne , takze jeho nemohl nikdo osvobodit jako mne Ruda armada v kvetnu 45 coby dite v Praze 8 u Bulovky, protoze Höschl jeste dlouho na svete nebyl.
A presto zde bohuzel! porad smrdim coby 82 lety dedek.
Nicmene requiescat in pace!
Anonym
Lepší zkrácený popis podstaty existence "říše Zla" jsem nečetl.Tak skvělé, každé slovo nenahraditelné, stejně jako je nenahraditelný odchod dobrého člověka...R.I.P. pane Höschl. 🙏🏻
Alois Rudý
@Vladimír Veselý
1. Krym byl volnou součástí Ukrajiny. Na základě referenda si občané Krymu odhlasovali samostatnost (něco jako se za potlesku EU stalo v Kosovu). Následně Krymská republika požádala o připojení k Ruské federaci. Rusko žádosti vyhovělo.

2. Rusko od převratu na Majdanu podporovaném EU opakovaně a po řadu let vyzývalo Ukrajinu k zastavení útoků na ruskojazyčný Donbas. Ukrajina nereagovala, naopak útoky proti civilnímu obyvatelstvu Donbasu vystupňovala. Rusko potom zahájilo operaci k ochraně obyvatel Donbasu.
Je to pravda nebo lež, nebo je pravda či lež jako většinou někde uprostřed ?😉
TCerny
@TCerny typing error ( Tippfehler) ne "nevyka" ale " netyka"
TCerny
@Tomáš Kostelecký velmi jednoduse strukturovneho oligophrenniho morona tomase kosteleckeho ani jeho maminka ani ta insuficientni ceska obecna skola nezmohla naucit, ze i v cestine se neznamym lidem nevyka .
Nicmene ad impossibilia nemo obligatur!
Tomáš Kostelecký
jsi debil, buze ran te.@TCerny
Luboš Přibáň
@TCerny Sie sind bloß ein kindischer Narr, dessen Sandkastenspielzeug jemand kaputt gemacht hat Herr Cerny. Es tut mir sehr leid.
TCerny
@TCerny bohuzel korektor vyteckoval zavrzenihodne slabiky :
ve spojce "da plus 2 s" ( patrne to SS) a v privlastnovacim zajmenu " in un s e r en Zeitungen ( patrne kvuli domnele vulgarite " defekovat " vulgarne po cesky)
TCerny
@Luboš Přibáň auch wenn Sie durchaus einfach strukturiert sind Ihre Auffassung ist zweifelsohne durchaus legitim.
Insbesondere Ihre tiefste Überzeugung , ***s Sie , Lubos Priban aus der Tschechei Wertvolleres und Wei***s zu produzieren vermögen als ich es vermag..
Ich weise Sie jedoch darauf an, ***s auch Sie ,Lubos Priban aus der Tschechei auch bei uns , in un***n Zeitungen Ihre tiefgründige Beiträge kreieren dürfen , was Sie offensichtlich nicht wissen.
Vorausgesetzt jedoch , ***s Sie, Lubos Priban zumindest einer Fremdsprache mächtig sind.