Zprávy

Zpět na článek

Policie prověřuje Turkovu jízdu rychlostí přes 200 km/h. Europoslanec se sám chlubil fotografií

17 komentářů

Gabriela 3
I když sama nejezdím rychlostí přes 200 km/h, chápu, že pro některé je vzhled vozu stejně důležitý jako jeho výkon. Nedávno jsem si pořídila pár doplňků na exteriérový styling od http­s://ww­w.re­vilos­hop.cz­/exte­rier-styling/ a musím říct, že i drobné úpravy mohou autu dodat osobitý charakter. Máte někdo zkušenosti s úpravami, které nejen dobře vypadají, ale také zlepšují aerodynamiku?
Jan Bejšovec
To se zelení bezmozci potentují
Uživatel_5919578
Scania v protisměru a máme vlašák po turecku 😀😀
Pavel Nyklíček
Turek na hrad.
reproman
Mužný vzor pro devatenáctiletého blbečka v bavoráku z vrakáče.
Alois Rudý
Je to hlupák, měl by vstoupit do ODS😑
Losina
@Alois Rudý Vy jste člen ODS?
Pavel Nyklíček
@Losina
On je členem BKP.
( Bratrstvo Kočičí Pracky)
epr3
To je sousto pro Motoristobijce. Úplně jasně vidím s čím, vrcholně rozhořčení, připádlují.
reproman
@epr3 Na vině je ovšem Turek sám.
epr3
@reproman Podle mého je to cílená Turkova provokace, aby se kreatury typu Blbuše a jí podobných, hystericky projevily a tím se spíš shodily, než že by jim to přidalo politické body.
František Sehnalík
Já nechápu jak se něčím takovým může policie vůbec zaobírat. Jestli mají *** co na práci tak jim nejen já ale i tisíce lidí jistě mile rádi poskytnou tuny záznamů z palubních kamer kde se nás snaží každou chvíli ohrozit nebo zabít nějaký blb !!!

Avšak když s tím půjdu na policii tak dostanu odpověď: A stalo se někomu něco nebo přišel jste k újmě na majetku ? Mám si prej počkat až mě někdo zabije

Vítejte v Píč...stánu kde platí dvojí pravidla a řeší se *** namísto toho aby se hromadně odebírali řidičská oprávnění lidem co rozhodně za volant nepatří!
Jiří Špalek
Policie se z úřední povinnosti zaobírá pouze tím, co se jí hodí. Jiné věci asi také z úřední povinnosti bez problémů přehlíží a dělá, že se nestaly, že nexistují. Prostě se tím zabývají buď na politickou objednávku nebo pro možné peníze za postih. Kde není co brát nebo se třeba nechce brát a právo vymáhat, tam platí zákony trochu jinak.
Mark Lindeman
Užitečný idiot 👍 no třeba konečně vznikne diskuze na téma proč v Německu kde jsou dálnice zastaralejší a provoz větší neumírá při dopravních nehodách víc lidí než v Česku (samozřejmě v poměru na obyvatele) 🙄

Jenže omezení rychlosti není o bezpečnosti ale o sociální spravedlnosti 🤷🏻‍♂️ no a samozřejmě obcím by chybělo spousta peněz 🥳
Ford Henry
Asi se mu nechtělo čekat až do Německa a tak se trochu rozcvičoval.
Uživatel_5681216
Ideální kandidát na nějakou státní funkci - blb jak má vypadat.
Anton Augustin
@Uživatel_5681216
Mu asi závidíš hochu, holt jsi se špatně učil.