Historie

Zpět na článek

Sovětská zvláštní operace v Československu na konci války měla za cíl likvidaci protibolševické opozice

20 komentářů

Alois Rudý
No moc se to nepovedlo.
Blitz
@Alois Rudý Ty by jsi řádil jinak co ? Ty rudá komunistická hrůzo !
TCerny
Nejvetsi komunistobijec v dejinach byl prave Hitler.
V koncentracnich taboerch dlouho pred zidy a cikany jako v Sachsenhausen etc. byli prave socialni demokrate a komuniste.
Intimni spolubojovnik Hitlera , Himmlera , Göbbelse a konsortu preorientovana ruska bestie Vlasow se jeste v dubnu 45 ozenil u nas blizko Stuttgartu s nemckou Adelheid a po libankach odmitl navrh jho ochrancu himmlera a spol. , ze by mohl byt trensportovan do Spanelska , kde by mel chvili odddychu u nacisticke bestie Franca coz vsak Vlasow odmitl a nechal se popravit v Sovetskem Svazu,
Vcera jsem videl v CT dokumentarni film o tom , jak "usmivajici se ceskoslovensti zajatci " kopali spolu s nacistickymi bestiemi zakopy proti postupujici Rude Armade !
Mne osobne a nasi rodinu v kvetnu 45 osvobodila v Praze 8 Ruda Arnada za coz jsem ji vdecny.Ti neskutecni obcane tohoto noveho Ceska (k nimz ja nepatrim ) narozeni 20 a vic letpo valce mi zde opakovane vysvetluji , ze Prahu neosvobodila Ruda Armada ale nacisticke bestie Wlasow, , legendarni ukrajinska Waffen SS Divise Galizien , slozena jeste v lednu 45 z 30 000 ukrajinskych bestii a legendarni ukrajinska bestie Bandera podilejici se m.j. na masakrech tisicu zidu a polaku.
V r. 68 jsem coby mlady chirurg na Bulovce operoval mezi invasory pouze 8 ukrajinskych vojaku kteri se prevrhli v aute.
Tehdy jsem ty bandy invasoru sz Ruska, Ukrajiny , Polska etc. skutecne k smrti nenavidel , lec ta nenavist k rusum se za tech poslednich 50 let vne CSR velmi mitigovala , Ukrajince vsak vubec v lasce nemam dodnes.
Petr Minář
@TCerny
Operoval? Podle písemného projevu a IQ, co tu předvádíte, bych vám nesvěřil ani nakrájet salám.
Kontrolní otázka: proč Hitlerovci tak zuřivě bojovali proti komunistům? Protože se rvali o přízeň a vliv na stejnou lidskou lůzu a špínu. Rodní bratři, nacista a komunista (však se nakonec i dohodli na válce proti světu). Doporučuji nastudovat boje SA a bojůvek Rudé fronty (Thälmann) koncem dvacátých let minulého století...
TCerny
@Petr Minář Jste jednoduse strukturovany mladicky Petr Minar z Ceska ctouci samozrejme jen literaturu , ktera odpovida jeho svetonahledu .
Nevim jakou " lidskou luzu a spinu mate na mysli.
Nacisticke bestie a komuniste jsou nesrovnatelne veliciny.
Ja zazil komunismus v CSR prvnich 30 let po valce a vzpominam na tu dobu s laskou.
V tomto Cesku jsem nikdy nezil a zcela jiste jiz nebudu.
Kolik let jste vy Petr Minar z Ceska zazil nacisty a kolik let komunisty , vy maly truhliku ?
Nicmene Vas nahled , ze byste si ode mne nenechal ani nakrajet salam je zcela legitimni.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. 1942 v Praze
neobcan Ceska.
Vy Petr Minar samozrejme svuj vek neprozradite
Petr Minář
@TCerny
Děkuji. Pěkně jste doložil, že inteligence a charakter nemají nic společného s dosaženým vzděláním. Viz kniha Carlo Cipolly Základní zákony lidské blbosti: mezi vyskoškolsky vzdělanými lidmi je stejné procento blbců, jako mezi lidmi úplně bez vzdělání. Doporučuji si přečíst!
Petr Minář
@TCerny
Ale ano, nar. 1943 (pamatuji den, kdy komunistický vrah Gottwald mluvil na Staroměstském náměstí 25.února 1948), vysokoškolsky vzdělaný technik, až do roku 1989 pro politické názory a odpor k ruSSkým okupantům a jim posluhujícím českým komunistickým zločincům pronásledovaný, teprve po roce 1989 možné uplatnění schopností a tedy potom ředitel a prokurista firmy zahraničního vlastníka. Stačí? Na svém názoru na vás neměním ani to "ň". Včetně toho krájení salámu. Jste ostuda stavu vysokoškolsky vzdělaných.
Petr Minář
"Pravda plodí nenávist" (český cestovatel, spisovatel, vědec, kněz a rakousko-uherský vlastenec Alois Musil).
A "diskuze" sprosté proruSSké chamradi zde to krásně potvrzuje...
Proruští blbci tu blábolí znovu a znovu, jak v 68. tu byli okupanti, lautr Ukrajinci. Naopak ale v roce 45 sice "osvobozoval" Československo Ukrajinský front, to byli ovšem Rusové. A poníženě políbit záď pojede DO MOSKVY RuSSům (tedy ne do Kyjeva) za "osvobození" v 45. vzor české proruSSké chamradi, slovenská Ficka, za potlesku českých kolaborantů...
Inteligenci, mozek, myšlení ovšem u Rudého, forda, luga nehledej, to jsou bratři "slovana" RuSSa, u těch něco takového neexistuje. Zato NENÁVIST při každé zmínce o tom, jak vypadá takové "osvobození" RuSSem ano.
TCerny
@Petr Minář Vase "pravda" je v tomto Cesku bohuzel prevladajici nahled , ze Prahu osvobodili ukrajinske nacisticke bestie z Waffen SS Divise Galizien , slozene jeste na jare 45 z 30 000 ukrajinskych bestii.
Nejsem Vas spoluobcan a coby osvobozene dite Rudou Armadou v Praze v kvetnu 45 s temito obcany tohoto ceska jako je Petr Minar s jeho " Pravdou " samozrejme nesouhlasim , neb nejsem jeho spoluobcan.
Petr Minar je o sve mentalni prevaze vuci "proruskym blbcum " hluboce presvedcen a bohuzel vetsina obcanu tohoto Ceska jeho svetonahled sdili.
Muj diametralne divergentni nahled je samozrejme zatim minoritni , ale velmi mne potesilo ze pri posledni resoluci OSN oznacujici Rusko jako agresora hlasovaly proti nejen USA , ale i Israel, ktery soucasnou Ukrajinu take v lasce nema kvuli glorifikaci ukrajinskych nacistickych bestii v soucasne Ukrajine.
1,5 miliardova Cina a 1,5 miliardova Indie , 300 mil. Indonesie , Brasilie , JAR representujici vice nez polovinu lidi na nasi planete se take k vyse zminene posledni resoluci OSN nepripojili-na rozdil od 450 mil. EU .
Ja mohu jen doufat , ze se pocet protagonistu udesneho Selenskeho prospektivne jeste dale zmensi.
Petr Minář
@TCerny
Máš pravdu, RuSSáku, já také nechci, s hnusem jako ty, mít vůbec nic společného. Ty nejsi ani Čech. Tebe "osvobodili", na počátku války ještě, SPOJENCI Hitlera. Společně se dohodli a rozpoutali válku. Takže je trapné (lumpové jako ty ovšem slovo trapnost neznají) jiným vyčítat, že po nějakou dobu byli těmi spojenci Hitlera v této válce také... RuSS ovšem smí to, co podle zrůd jako ty nesmí Ukrajinci. Navíc, trapně lžeš (jako RuSS), nebo při svém IQ a vzdělání pleteš páté přes deváté.
Mne mimochodem (jako dítě) osvobodili Američané. RuSSovi nejsem tedy dlužen vůbec nic, naopak mám vůči němu sakramentské pohledávky. A nenávist až do hrobu.
TCerny
@Petr Miná řPetr Minar leider brachte es weder Ihre Mutter noch die insuffiziente tschechische Grundschule fertig Ihnen beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
An einemetwaigen weiterem Ansichtaustausch bin ich zweifelsohne nicht interessiert.
TCerny
@Petr Minář jsme stejne stari , ja jsem take rocnik 1943 nar. v Praze na Bulovce .
Paklize jste smel coby "vysokoskolsky vzdelany technik "take vystudovat v CSR , musel jste byt absolutne konformni ke komunistickemu rezimu jako ja a kazdorocne uspesne delat zkousky z marxismu jako ja na FVLKU 1960-1966.
Paklize rikate , ze jste kazdorocni zkousky z vedeckeho komunismu delat nemusel , tak proste nerikate pravdu, alke absolutni gros Vasich mladych spoluobcanu Vam to jiste bude verit.
Nicmene jste se alespon coby trdlo naucil,ze neznamym lidem se v cestine netyka.
Poslednich 50 let neziji v CSR a Vas spoluobcan eo ipso nejsem Samozrejme je Vas nahled jednoduse strukturovaneho ceskeho obcana Petra Minare ze "ja jsem ostuda pro ceskoslovenske vysokoskolaky "jiste zcela legitimni.
Stejne jako Vas nahled na sebe sama , Petra Minare , ze je "vysoce inteligentni ".
Poslednich 50 let ziji vne CSR a na tech prvnich 30 let v CSR po valce vzpominam par excellence velmi positivne a jsem Vas explicitni svetonahledovy antagonista.
Petr Minář
@TCerny
Lidi, co na bestiální zločinný režim (za zločinný prohlášený i zákonem!), který vládl v "ČSR těch prvních 30 let po válce" (do roku 1975?, včetně tedy krvavých let hned po puči 1948, a let otevřené okupace RuSSákem po 1968 a následující, neméně bestiální "normalizace", tedy let, které mi doslova "zprasily" život), vzpomínají "velmi pozitivně" a pak práskli do bot a šli, se svým komunistickými zločinnými sympatiemi, na Západ (asi aby tam škodili, snad jako vyslaní agenti?), tedy takové fakt miluji. Je to pro mne jen lidská, proradná a zrádná, špína - zradili to "positivní" (proč si to navychutnávali dále?), aby v novém domově opět zrazovali a působili pro nepřítele těch, u kterých ten nový domov nalezli...
Je možné, že se někdo v těch svinských letech v ČSR měl "dobře" (na úkor lidí jako jsem byl já), ale potom to musela být jen komunistická s*vině nebo nějaký nečestný pohůnek komunistů. A jestli dnes jeho "nenávist k Rusům velmi mitigovala", zatímco "Ukrajince vůbec nemá v lásce", spolu s vrahem Putinem a jeho gangstery dodnes, tak je to pro mne další potvrzení té lidské špíny, je to dobrovolný (z vlastního rozhodnutí) pacholek katů a vrahů, a těm JÁ tykám. Přece se nebudu snižovat jako "já pán, vy pán" na jejich úroveň.
Mimochodem, jste i lhář (jak jinak u někoho s "pozitivním" vztahem ke komunistickým zločincům) - o sobě jsem JÁ NIKDE nepsal, že jsem "vysoce inteligentní", to tedy můj styl rozhodně není a lze se snadno přesvědčit z mých příspěvků...
Zkoušky z pavědy marx-leninismu jsem pochopitelně dělat musel, nebyly "každoroční", ale za celé studium (nestudoval jsem na nějaké vysoké škole KSČ jako byla "Vokovická Sorbonna") byla jedna a pak ještě jedna z "politické ekonomie". Do jakých konfliktů jsem se dostával s blbci, co to vyučovali, pamatují dodnes moji spolužáci a to mi stačí.
TCerny
@Petr Minář Petr Minar , jste velmi jednoduse strukturovane individuum neb ani nesvedete komunikovat bez permanentnich vulgarnich nadavek , coz je Vase obscese a anankasmus to jiste neni nic zvlastniho v tomto Cesku.
Ja na Fakulte vseobecneho lekarstvi v Praze musel delal kazdy rok !! zkousku bud z " vedeckeho komunismu", politicke ekonomie, Marxismu etc.(a pritom jiste medicina neni nic politickeho) tak na jake vysoke skole jste studoval vy , ze jste tyto zkousky delat nemusel .
Ja v KSC nikdy nebyl , v r. 68 jsme prevazel vysilacku cs.rozhlasu v sanitce a myslel jsem , ze to nepreziju-vsichni na Bulovce, kde jsem byl chirurgem to vedeli a nic se mi nestalo, nikdy mne zadny STB nekontaktoval a protoze mne nechteli pustit pracovat jako lekare do Lybie ,emigroval jsem ilegalne na vodnich lyzich z Jugosky ( jinam mne nepustili).
Presto vzpominam na tu dobu 30 let po valce ja osobne s laskou , neb jsme tehdy byli nesmirne skromni a drzeli pri sobe v aversi vuci komunistum. Po 50letech v emigraci zadnou zast proti komunistum a Rusku necitim.Nicmene nesmirnou aversi pocituji vuci te rasisticke sebrance, ke ktere Vy jiste nepatrite .
Petr Minar blabolite nesmysly , uvadeje " ze jste se dostaval do konfliktu s vyucujicimi marxismus -to byste totiz nikdy nemohl vystudovat .Ale dnesni ceska mladez Vam veri, ze jste coby zaryty svoji aversi vuci komunistum otevrene manifestujici Petr Minar mohl v CSR vystudovat .Jste cesky hrdina Petr Minar.
Hut ab.Wie es dem auch immer sein mag , habe ich nicht vor mit Ihnen auf solch einer einfältigen Art und Weise die Ihnen eigen ist, auf Tschechisch fortzusetzen.
Petr Minář
@TCerny
Říci o hlasateli blbých názorů, že je blb, není „vulgarita“, jen konstatování (blíže v knize, kterou jsem už zmínil, „Základní zákony lidské blbosti“).
Mohu vás ujistit, že mezi mými známými, lidmi, se kterými jsem v kontaktu, není jediný, který by tvrdil takové blbosti a drzosti jako vy. To bych ho ostatně z řad lidí, se kterými se stýkám, vykopl.
21.srpna 68, asi v 8 hodin ráno, když v rozhlase byla slyšet střelba a hráli před opuštěním budovy naposledy naši hymnu, a v kanceláři několik kolegů plakalo, já jsem řekl (snad si tehdejší kolegové, pokud ještě žijí, pamatují): „Neplačte, teď nastává doba kariér pro bezcharakterní šmejd. Já tedy kariéru dělat už nebudu“. Slovu jsem až do listopadu 89 dostál na 100%. Abych se dožebrával jako vy místa lékaře v teroristickém státě u Kaddáfího by mne opravdu nenapadlo, i kdybych mohl. Zatím co vy jste statečně emigroval z „Jugosky“, já neměl už asi 3 roky ani pas pro cesty do NDR či Maďarska (o které jsem ovšem stejně nestál), neboť mi byl StB odebrán se zdůvodněním že „Vaše cesty do zahraničí nejsou v zájmu ČSSR“. Vy jste byl prostě na straně bachařů koncentráku Československo (třebas nekomunista, ale proto vzpomínáte s láskou), já byl jeden z milionů zavřených a hlídaných, ačkoliv jsem se ničím neprovinil. To nejlepší nakonec: „emigrant“ MUDr.TCerny, nebo co ve skutečnosti jste, se v emigraci možná potkal s českým spisovatelem Janem Benešem (pro mne snad nejlepším, českým spisovatelem komunistické doby), známým také jako „poslední politický vězeň Antonína Novotného“, odsouzeným za podvracení republiky. Po okupaci emigroval a mohl se tam tedy klidně potkat s „emigrantem“, vzpomínajícím s láskou na dobu komunistického režimu vrahů, který takového TCerneho ovšem naštval, když ho nenechal dělat chirurga v Africe… Když vás nefackuje hanba, tak jen dokazujete, jaká charakterová amorální zrůda jste. Humanisticky vzdělaný také„­vyso­koško­lák“´k­omunis­tické­ho typu…
TCerny
@Petr Minář sehr einfach strukturierter, oligophrener moron Petr Minar, sowohl Ihre Weltanschauung als auch Ihre Ansichten sind zweifelsohne legitim und in der heutigen Tschechei durchaus maioritär.
lug70
Čo bolo, to bolo. Terazky sa ale znova díváme, doslova v přímém přenosu na zvláštní operaci pro změnu od nejvyššího bruselského sovětu na likvidaci protibolševické, pardon protiliberáně-progresivní opozice v Německu, ve Francii, Rumunsku atd. I u nás jsou vidět snahy zlikvidovat Okamuru, Konečnou i Turka. Jak se začal k demokracii používat přívlastek "liberální" opět jsme nastoupili na cestu k totalitě jedné ideologie. A zastánci této ideologie se evidentně chtějí (už to ani neskrývají) zabetonovat do neomezené moci na věky, zavádí cenzuru, snaží se eliminovat svoje odpůrce atd, jako v každé diktatuře. Po 35 letech od pádu jedné diktatury jsme se propracovali k další a vypadá to, že k ještě horší. To jsme si teda pomohli.
Oldrich Vahalik
konečně jste vy ubožáci našli něco,abyste mohli zmínit takovou banalitu,jako osvobození ČSR od vašich dnešních nacistický kámošů.
Alois Rudý
I v srpnu 1968 nás na rozkaz Ukrajince Brežněva jako první, na tancích, pod praporem SSSR a většinově přepadli vojáci z ukrajinské části SSSR. A dnes jsou ukrajinci opět zde za nadšeného jásání vlády a jejích podporovatelů.😝
Jan Pavlicek
@Alois Rudý Ano. Na Národním muzeu vedle děr po ukrajinském kulometu z 68 vlaje Ukrajinská vlajka. Nenávidět za to máme Rusy. Přitom si můžeme ze svých sousedů vybírat. Němci, Poláci, Maďaři, ti všichni nás okupovali ne jen v 68, ale i dřív. A to "dřív" byla opravdová okupace se ztrátou území, životů...