Causy

Zpět na článek

Alexandr Ovečkin: Nejlepší střelec v historii NHL i Putinův kamarád rozděluje hokejové fanoušky

31 komentářů

Uživatel_5925744
@Jindrich Bilek ty jsi ruský omezenec...
Saša Krach
Ovečkin je pán hokejista a až se na něj bude vzpomínat jeho politický postoj v té době bude ....okrajová záležitost a nikoho to nebude zajímat. Zrovna tak jak se vzpomíná na různé politiky světového formátu,,,,kteří mají na svědomí či ve své době podporovali genocidu v prospěchu své země....Jen vzpomenout a stydět se..😛😛😛😛
Uživatel_5734171
Ovečkin je globální ruská megastar. A jako takový měl obrovskou sílu a moc tu válku ukončit. Takhle ruský svět funguje. Kdyby se Ovečkin na začátku války postavil proti ní (a s ním další hvězdy jako Malkin, tenisté Medveděv, Rublev a další) putin by to celé dávno odpískal, protože tito lidé mají v rusku velký vliv. Větší, než si myslíme. Přestal jsem třeba fandit i M. Šarapovové, která se už v roce 2014 stala hvězdou putinovy propagandy. A pokud se Ovečkin bál o svojí rodinu, má dost peněz, aby celou rodinu až do pátého kolene vystěhoval do Tramtárie. Místo toho se přímo postavil za putina a fotky s ním vystavil na oddiv. A dál si užívá miliard na Západě. A to je druhá stránka věci. Měl být z NHL vyhozen, ať si hraje za Usť Kamenogorsk. On navíc hraje za hlavní město USA. Na tom je přesně vidět vztah Američanů k té válce. Je jim to jedno. Je to stejné, jako nám jsou jedno konflikty mezi kmeny v Africe. Přesně takhle USA k tomu přistupují. Ostatně dává to najevo i Musk s Trumpem. Dejte nám všechno, co máte a my vám nedáme nic. Jedinou vaší zárukou bude, že ty doly na titan budou patřit USA a rusáci se budou bát na ně zaútočit...
P.S. Na NHL jsem se v podstatě přestal dívat. Ne jako nějaký protest, ale přestala mě bavit. Těch pokrytectví je tam stále více. O dva řády více mě baví třeba cyklistika a na zítřejší Peklo severu už se těším...
Alois Rudý
Skutečné fanoušky hokeje nemůže nejlepší střelec NHL, příznivec Trumpa a Putinův kamarád rozdělovat.😎
Uživatel_5920566
@ rudy Ofcoff 🤣 bratranec z vaší ofčí říše 🤣👍
Uživatel_5920566
@epr3 zase meleš ssrajdy ochlasto 🤣👍
Uživatel_5920566
@ rudy Ofcoff 🤣 ty jako russácká ofca domácí 🤣 máš ten nejnižší ofčí genom 🤣👍
PEtr Tobes
no co k tomu asi dodat - ano, hokej on umi, ale o to tady nejde. nedokaze se odstrihnout od podpory valecneho zlocince, takze tak to je..zaroven je to opravdu reklama na russke zlociny, viz ted reakce russaku i putlera samotneho, jak ho oslavuji ze pokorili zapad a ukrajinu tim, ze ovce je nejlepsi strelec v NHL - co k tomu vic dodat, to je dnesni russko
Uživatel_5925744
@Frank51482
http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/zah­ranic­ni/rus­ko-ukrajina-valka-znesveceni-poniceni-hrob-vojaci-padli­.A2504­11_161­441_zah­ranic­ni_dtt
Alois Rudý
Jedinečný úspěch Ovečkina je jak kladný příběh ze sbírky pohádek ofčí babičky. Prostě paráda.😉
Jindrich Bilek
Alexandr Ovečkin je na prvním místě fantastický sportovec, jestli se přátelí s Ruským prezidentem je pouze jeho věc. Co našich sportovců se vtírá do přízně bolševického agenta Pávka mě taky nezajímá. Jeden z největších kritiků ruských sportovců D.Hašek zapomíná na prachy vydělané ve Spartaku Moskva a dělá ze sebe debila jako autor článku Buchert, který nazývá ruského presidenta diktátorem. Vždy mě budou zajímat sportovní výkony a ne osobní kamarádíčkování.
Alois Rudý
@Uživatel_5920566 ...sám to píšeš, sám se směješ, že se na to nevyse**š😂
Alois Rudý
@Uživatel_5920566 ..vítej bratranče😁
Alois Rudý
Že by jsi ty potomek ofčí babičky a stepního ukrajince byl můj příbuzný, přes moji praprabábu, kterou klátil Rasputin ?😁
Uživatel_5920566
@Richard Šebesta nejprve si zjisti proč vraždili Srbové a pak zase mel ty svoje ohrané ssrajdy dezoláte 🤣 navštiv ordinaci v Opavě a pak dej vědět 🤣👍
Uživatel_5920566
@ rudy Ofcoff 🤣 pozdrav svého praděda mydliča rasputlera 🤣end prabábu rudu ofcu 🤣👍
Richard Šebesta
Ovečkin je dozajista skvělý hokejista. To je bez diskuse. Jeho politické názory jsou druhá věc. Že sport rozděluje fanoušky platí už od dob co se začalo soutěžit. Důležité je ale nebýt falešný. Sportovec by měl hrát fair-play a nejen na hřišti ale i v životě. Ne každý to dokáže. Jako Ovečkin i Dominik Hašek byl skvělý sportovec. Dnes se ovšem chová vůči Ovečkinovi i Rusům poněkud neurvale a zbaběle. Zeptal bych se DOMINÁTORA proč je tak ODPORŇE a nesportovně FALEŠNÝ ? Když je teď tako morální proti ruské agresi proč nebyl tak morální proti americké agresi v roce 2003 když Amíci vpadli do Iráků nebo když letadla NATO zabíjela srbské civilisty, kde byla jeho morálka ? No a do třetice když hrával proti Rusům na MS v 80.létech ptal se jich jako dnes Ovečkina co říkají na agresi SSSR do Afganistánu a tamní zabíjení civilistů ? Neptal a neprotestoval ani tehdy v 80.létech ani později při vraždění Srbů ani pak při vraždění iráckých civilistů. Za to teď se v něm probudila morálka !
Dominátor je pro mne zbabělý a bezcharakterní člověk. To nic nemění na faktu,že byl skvělý hokejový golman ! Spravedlnost je jen jedna a nikoli nějaká dvojí pro jedny ano pro druhé ne.
Alois Rudý
@Uživatel_5920566.. a ozval se potomek ofčí babičky a stepního ukrajince 😂🤣
Alois Rudý
Ti co Ovečkina napadají nejsou skuteční hokejoví fanoušci, ale pouze proukrajinská lůza.😎
Alois Rudý
Ovečkin se tak stal jedním z mnoha velkých a slavných Rusů😎.
Alois Rudý
@Uživatel_5920566 ...mám a ty závidíš, protože jsi jenom koaličně zapáchající lejno ofčí babičky na podrážce boty stepního ukrajince.😂🤣
Alois Rudý
@PEtr Tobes ....říká potomek ofčí babičky a stepního ukrajince Petr Tobes😂🤣
Anton Augustin
Hokej mi nezajímá, po vyloučení Rusů tuplem ne. Pro místní liberální svazáky píši, že nejlepší výklep Rusů naším mužstvem byl v roce 1969 ve Stockholmu. Kam se hrabe Čestmír nebo muniční iniciativa, politicky modří soudruzi, musíte myslet politicky 😁 Vítězství nad Sověty přišlo krátce po okupaci a celé Československo bylo radostí na nohou. 💪
Frank51482
Ovečkin není jeden z nejlepších, ale je nejlepší. Že to nějaký Buchert není schopen při své nenávistí k Rusku přežvýkat, je ukázka Buchertovy malosti. Ovečkin je hokejista a po tom, s kým se kamarádí, nikomu nic není a nějakému Buchertovi už vůbec ne. Takoví sportovci nemají potřebu se kdejakých nenávistných nul ptát, s kým mohou kamarádit.
Uživatel_5920566
@ rudy Ofcoff 🤣
Alois Rudý
12. dubna 2025 • 091

1
Že by jsi ty potomek ofčí babičky a stepního ukrajince byl můj příbuzný, přes moji prabábu, kterou klátil Rasputin ?😁
Hlavně že ji přiznal svoji ofčí příslušnost 🤣 Ofcoff 🤣 kolik hodila reklama s Kozubem?beztak houuno 🤣 ale hlavně že tě krásně oholil 🤣a my jsme se od plic zasmali 🤣🤣🤣👍
epr3
Nebýt ukrajinských nácků, kteří rozpoutali válku s Ruskem, žádné problémy by neměl.....
PEtr Tobes
@Jaroslav Řezáč me tam nechybi nic, me bohate staci fakta - oveckin je "kamarad" s masovym vrahem a na tom se nic nezmenilo, komu to nestaci, tak ma v hlave asi dost velkej bordel ale to je kazdeho vec
Jaroslav Řezáč
Ten článek je jeden velký kakanec s nepřesnými údaji, naopak hodně faktu chybí. To byl cíl, aby se zde dvě skupiny pohádali pane "novináři"?
PEtr Tobes
@Saša Krach jo tak to si povime, nebo spis nasi potomci, treba za 50 a vice let, ale verim, ze nemas pravdu, historie to zatim spis potvrzuje - napr. nektera znama "gesta" , treba Vera Caslavska a jeji slavne gesto odmitnuti invaze pri predavani medaili kratce po okupaci nasi zeme apod..zalezi samozrejme hodne na tom, jestli budou putinovy nezpochybnitelne zlociny nakonec nejak "legitimizovany", nebo ne..ja verim, ze nebudou a tim padem i oveckinovo pratelstvi s diktatorem bude vnimano negativne a nezapomene se na to
PEtr Tobes
@PEtr Tobes tedy, russaci z toho delaji neco, cim to neni, a je z toho pro ne politikum prvni kategorie, tedy jakakoli podpora oveckina, i verejna gratulace, je minimalne neprimou podporou russkych valecnych zlocinu, to je prosty fakt. a jeste dodam, ze na Gretzkyho celkove hokejove samozrejme nema ani zdaleka, Gretzky byl playmaker te nejvyssi tridy a goly pro nej byly "bonus", Oveckin je tam hlavne na strileni golu a proto chodi i na drtivou vetsinu presilovek, coz je jeho znama strelecka parketa, kdyby na ne nechodil v takove nevidane mire, tak ma urcite o 100-150 golu mene..
Uživatel_5920566
@ rudy Ofcoff 🤣 pohádky ofčí babičky 🤣👍