Divoký kačer

Zpět na článek

Dala jsem ji na kandidátku, aby už něco vyhrála, tvrdí Konečná na adresu Bobošíkové. Bylo mi jí líto, dodává

24 komentářů

Petr Minář
Tak zcela reálný podklad to má: komunistickému Stačilo! nezbývá než hledat a vyhrabávat své kandidáty z politického hnoje.
miky55
Soudružka Konečná je vůbec takový lidumil........dala šanci nejen Bobo, ale i panu Sterzikovi, (alias Vidlákovi), když se stal šéfem hnutí Stačilo. Ale nedávno jsem četla takový článek "Vidlákova cesta z chlívku do politiky"......Jen mám strach, aby to s takovouto sortou lidí nedopadlo opačně - jak tato partička udělala z české politiky totální chlívek
Michal Kelner
Výborný Kačer, směju se nahlas.
Bobo je bohyně neúspěchu. Moc jí přeju pokračování této tradice.
PEtr Tobes
@Michal Kelner Bobo je opravdu tezko uveritelna osoba...ta by pro teply flek udelala skoro cokoli...pevne verim, ze to bude krach..jestli se po zadech prebarvenych komousu dostane do PS, tak by to bylo naproste panoptikum a absurdistan,ale i to je dnes asi bohuzel mozne, lide jsou opravdu dost hloupi, ale ukaze cas..
Richard Šebesta
Bobojda je UNIKÁT ! Opravdu Bobošiková je unikát po všech stránkách. AROGAN­CE,NA­MYŠLE­NOSTI,­DRZOS­TI PRIMITIVISMU a to si myslí jak není chytrá.
Pavel Nyklíček
@Miloš Hora
A naopak...
Uživatel_5700640
@Miloš Hora Já si nemyslím, že má kačer nějakej mindrák.
Alois Rudý
Je dobře,že STRANA je zde zpět pro všechny slušné občany. A je zřejmé, že ulhaní dezoláti rozdělující republiku jsou z toho vyděšeni a rozčilením jenom hýkají.😉
Alois Rudý
@Petr Minář ...Tak to přijdou i za tebou😀
Miloš Hora
To by mne zajímalo, kdo může za autorovo mindráky. Denně nasr.nej..
Richard Šebesta
@Alois Rudý Ty jsi mimo jaká strana ? Stačilo je zgrupovaní tři stran a Bobojda je údajně nezávislá. Takže ? Co to bláboliš ?
Pavel Nyklíček
Nejdříve přišel strýček Fido. Ten měl rád děti.
Pak přišel strýček Pedo a ten měl upřímně rád děti.
No a pak přišla tetka Bobo a byl konec pohádek.
Pavel Nyklíček
Pořád to nějak nechápu. Jmenuji se Konečná. Sedím v Bruselu a kandidovat v Česku nemohu.
Členy mé strany moc neznám, protože vlastně nejsou.
Peníze dochází.
Co mi zbývá. Kecy. Aha. Tak já to zkusím ještě chvíli okecat, třeba se nějaký nevidomý ozve.
epr3
@Michal Kelner Neúspěchu? Já si odsedět v europarlamentu jednu pětiletku, mám vyděláno na zbytek života. Tomu bych neúspěch nikdy neříkal.
Zoro Mstitel
Ještě neprošla odvykací kůrou na alkohol a drogy Káčo ! 👺👎🤣 ... Jo, a ještě Petchru ...
miky55
Soudruh se jen nechal strhnout svým stranickým nadšením, nebuďte na něj tak hrr , je to přece pochopitelné. Stejně tak je pochopitelné, jací lidé budou doplňovaní na stranické kandidátky, že.....každá kandidátka má víc členů, než kdy Stačilo bude mít a někde se ty "kádry" vzít přece musí! @Richard Šebesta
Alois Rudý
STRANA dává příležitost každému, využij toho a přijď mezi nás.😎
epr3
@reproman Asistentovi se platí z jiných peněz, ze své výplaty nemusíš dát ani jeden euročumprdlík, na všechno jsou zřízeny fondy.
reproman
@Alois Rudý To víš že jo. A skončím jako Slánskej.
reproman
@epr3 Prdlajs vyděláno. Rozházel byste to za reprezentaci a PR. Víte kolik stojí jenom dobrej fotograf, nebo kolik se platí asistentovi?
reproman
Byla by sranda, kdyby Bobošíkovou voliči vykroužkovali až do sněmovny a ostatní natěšení bolševici by ostrouhali.
Pavel Nyklíček
@Michal Kelner
Bobo je takový současný Klaus.
Co kdyby...
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Na velkou stranu by mohla jít. To chodí každý.
Bruno Ferari
@Alois Rudý A je velka nebo mala strana?