Divoký kačer
Dala jsem ji na kandidátku, aby už něco vyhrála, tvrdí Konečná na adresu Bobošíkové. Bylo mi jí líto, dodává
24 komentářů
reproman
0
Byla by sranda, kdyby Bobošíkovou voliči vykroužkovali až do sněmovny a ostatní natěšení bolševici by ostrouhali.
Nejdříve přišel strýček Fido. Ten měl rád děti.
Pak přišel strýček Pedo a ten měl upřímně rád děti.
No a pak přišla tetka Bobo a byl konec pohádek.
Pak přišel strýček Pedo a ten měl upřímně rád děti.
No a pak přišla tetka Bobo a byl konec pohádek.
Pořád to nějak nechápu. Jmenuji se Konečná. Sedím v Bruselu a kandidovat v Česku nemohu.
Členy mé strany moc neznám, protože vlastně nejsou.
Peníze dochází.
Co mi zbývá. Kecy. Aha. Tak já to zkusím ještě chvíli okecat, třeba se nějaký nevidomý ozve.
Členy mé strany moc neznám, protože vlastně nejsou.
Peníze dochází.
Co mi zbývá. Kecy. Aha. Tak já to zkusím ještě chvíli okecat, třeba se nějaký nevidomý ozve.
Zoro Mstitel
Ještě neprošla odvykací kůrou na alkohol a drogy Káčo ! 👺👎🤣 ... Jo, a ještě Petchru ...
Je dobře,že STRANA je zde zpět pro všechny slušné občany. A je zřejmé, že ulhaní dezoláti rozdělující republiku jsou z toho vyděšeni a rozčilením jenom hýkají.😉
To by mne zajímalo, kdo může za autorovo mindráky. Denně nasr.nej..
Soudružka Konečná je vůbec takový lidumil........dala šanci nejen Bobo, ale i panu Sterzikovi, (alias Vidlákovi), když se stal šéfem hnutí Stačilo. Ale nedávno jsem četla takový článek "Vidlákova cesta z chlívku do politiky"......Jen mám strach, aby to s takovouto sortou lidí nedopadlo opačně - jak tato partička udělala z české politiky totální chlívek
Bobojda je UNIKÁT ! Opravdu Bobošiková je unikát po všech stránkách. AROGANCE,NAMYŠLENOSTI,DRZOSTI PRIMITIVISMU a to si myslí jak není chytrá.
Výborný Kačer, směju se nahlas.
Bobo je bohyně neúspěchu. Moc jí přeju pokračování této tradice.
Bobo je bohyně neúspěchu. Moc jí přeju pokračování této tradice.
@Michal Kelner Bobo je opravdu tezko uveritelna osoba...ta by pro teply flek udelala skoro cokoli...pevne verim, ze to bude krach..jestli se po zadech prebarvenych komousu dostane do PS, tak by to bylo naproste panoptikum a absurdistan,ale i to je dnes asi bohuzel mozne, lide jsou opravdu dost hloupi, ale ukaze cas..
@Michal Kelner Neúspěchu? Já si odsedět v europarlamentu jednu pětiletku, mám vyděláno na zbytek života. Tomu bych neúspěch nikdy neříkal.
STRANA dává příležitost každému, využij toho a přijď mezi nás.😎
@Alois Rudý Ty jsi mimo jaká strana ? Stačilo je zgrupovaní tři stran a Bobojda je údajně nezávislá. Takže ? Co to bláboliš ?
Soudruh se jen nechal strhnout svým stranickým nadšením, nebuďte na něj tak hrr , je to přece pochopitelné. Stejně tak je pochopitelné, jací lidé budou doplňovaní na stranické kandidátky, že.....každá kandidátka má víc členů, než kdy Stačilo bude mít a někde se ty "kádry" vzít přece musí! @Richard Šebesta
Tak zcela reálný podklad to má: komunistickému Stačilo! nezbývá než hledat a vyhrabávat své kandidáty z politického hnoje.