Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Okaté poklonkování diktátorům aneb Svět se zuby nehty drží práva na vlastní zánik

9 komentářů

Anonym
Večný obhajca Izraela šalom !
Pavel Maleček
No OSN už má svůj vrchol za sebou. To když se v ledničkách zástupců středoafrických zemí, coby jejich národní pochoutka našlo lidské maso. Od té doby to už s OSN jde jen z kopce.
epr3
Tak OSN, EU, NATO a ještě mnohým dalším trouchnivějícím organizacím, by mně líto fakt nebylo. Jsou to instituce, které se už přežily v tom smyslu, že se původní myšlenka jejich založení vytratila spolu s jejími zakladateli, a dnes už v nich sedí jenom jejich děti a další "potřební", kteří tam ale jsou jen proto, protože tam dobře platí. Původní význam organizací, které zastávají, jim dokonale uniká. Tím jsou naprosto bezzubé a zbytečné.
Petr Minář
Jsem zvědav, jak dlouho tu administrátor diskuze nechá štvát fašisticko-bolševickou zrůdu Rudého s jeho drzými žvásty o diktátorovi lepším demokratické žumpy či zastavení války Ukrajiny proti RuSSku. Dokud takový neuvěřitelný lidský póvl bude moci beztrestně štvát, sám správce diskuze přispívá k tomu zániku podle článku.
Richard Šebesta
@Petr Minář Ať ti nepraskne žilka ! Byla by tě škoda,kvůli tvým lžím a bludům tady, je aspoň veselo !
epr3
@Petr Minář Ale vždyť ty je včas nabonzuješ, viď pomocníku?
Alois Rudý
Spravedlivý diktátor je lepší než ulhaná a falešná žumpa demokracie😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Tak jsem tě právě zařadil mezi hvězdnou pěchotu.
Ten tvůj text už nemá šanci nikdo překonat.
Gratuluji 👌
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ..A co klíčenka, dostanu ji ?🙄