Komentáře
Milan Kastner
2
@JIRI KLIMES Takže tě živí manželka 😉 S 20 tis bys dnes přežíval. Být tebou jsem na ženu hodnej.
Přejít do diskuze
Proč to dráždí stále více lidí? Protože takové chování lidí je přirozené a navíc v současné době drahoty a když si teď premiér Fiala místo solidarity přidal 20 tisíc Kč měsíčně navíc k jeho už tak nehorázně vysokému platu a neštítil se přitom sebrat důchodcům valorizaci je to pochopitelné.
@Viliček
Prosím tě alespoň si někdy přečti noviny a večer jdi dříve na kutě.
Spánek do půlnoci posílí mysl.
Prosím tě alespoň si někdy přečti noviny a večer jdi dříve na kutě.
Spánek do půlnoci posílí mysl.
Pane redaktore,
za drahé energie a inflaci může vláda a Brusel, ale asi jinak než si lidi myslí. Tady už neni kapitalizmus, ale zelený eurosocializmus, tedy je ničen a manipulován svobodný trh, spousta regulací zelených, politických a ekonomických.
za drahé energie a inflaci může vláda a Brusel, ale asi jinak než si lidi myslí. Tady už neni kapitalizmus, ale zelený eurosocializmus, tedy je ničen a manipulován svobodný trh, spousta regulací zelených, politických a ekonomických.
@Milan Kastner To jsem, mám krásnou, kudrnatou, modrookou ženu. Dohodli jsme se že budu muž v domácnosti, takže se starám o děti, nákupy a mám práci na poloviční úvazek a ještě ji můžu dělat z domova. Jsem spokojený.
Je správné, že jsou mzdy různé a naše republika patří mezi nejvíce rovnostářské!
Problémem jsou veliké rozdíly mezi regiony. Bohužel Karlovarský kraj není schopen udržet vzdělané, bohaté a pracovité lidi-navzdory sousedství se SRN-to je absolutní selhání tamních politiků.
A neoblbujte lidi "ekonomikou služeb", důležitá je výroba a deglobalizace to ukáže.
Problémem jsou veliké rozdíly mezi regiony. Bohužel Karlovarský kraj není schopen udržet vzdělané, bohaté a pracovité lidi-navzdory sousedství se SRN-to je absolutní selhání tamních politiků.
A neoblbujte lidi "ekonomikou služeb", důležitá je výroba a deglobalizace to ukáže.
@Frantisek Najman
Důchody je třeba zrušit úplně. Aby bylo na náboje. To dá rozum!
Důchody je třeba zrušit úplně. Aby bylo na náboje. To dá rozum!
Kdo se chce mít jak prase v žitě, nechť se nechá zvolit poslancem. Průměrný příjem poslance včetně náhrad je 311 000 Kč měsíčně.
Upřímně.....I s nedodelanou základnou muze byt clovek spokojený....Ja i ve svých 43 letech jsem našel moznost rekvalifikace do 50000 od up ....a tak jsem to zkusil,požádal a hotovo....mam rekvalifikaci 120 hodin za 20000 ....sam v osobním volnu a ze ho je malo ...se sebevzdelavam v oborech všeho druhu....chodil jsem pred 7 roky do práce za 50 kc na hodinu,cesta tam a zpět 3hodiny neplacené...domu jsem vecer dovezl 400....dnes I kdyz mam volno ,cely den pracuji .....3.30 vstávám každý den a chodím spát 21.00.....Ano i toto je řešení.....A kdo chce 110 korun za piti kávy a nic nedelani ..?jo i to jde...a v tom to je .....mam par prací,kde mi běží 110 kc a pri tom mohu delat i IT ....kde za den udělám 2000-3000,k tomu neustálý dohled nad vedením za 2500 měsíčně....nejake drobné....no a pak i ve volném čase musim i chci vstát v 4.30.....a I ve volném čase mam práci......Víte co,kdo chce,muze byt úspěšný...kdo jen mluví a hledá výmluvy....a pak samozřejmě trochu risk....proste kdyz mam malou výplatu a neco umím....tak proste říct o vic nebo jit.....Třeba diplomovaný umělec hráč na hudební nástroj,ten bere cca 30000 kc cisteho ....a víte co.....ja ty lidi obdivuji .....ze se na to nevykaslou....Človíček v lidlu ma 28000 a nemusí cestovat ,cvičit doma....nic ....Ale obdiv všem takovým v Lidlech .....Jo proste nechceš nebaví....hmm tak s tím neco dělej......nemáš moznost ....prd.....Snaž se ....zeptej se
Já, mám už pět let, 20000,- a nestěžuji si, stačí mi to. Před tím to bylo 18000,-. Nejsem náročný. Mám dvě stě metrový dům se zahradou, dvě auta, jedno nové, jedno starší a manželku co vydělává cca 80000,- měsíčně.