Divoký kačer

Zpět na článek

Babiš svůj názor na Trumpa poví, až přijdou výsledky průzkumů. Do té doby se ho na Trumpa nemá nikdo ptát

18 komentářů

reproman
@Miloš Hora To není názor na Trumpa, vašnosti. To si dělaj prču z Babiše, Šilerky a Havlíčka. Tomu lidi jako vy nerozumí.
Kamil Král
Již reagoval souhlasem s Trumpem. Takový politik, který si nechá udělat průzkum a pak podle toho zaujme stanovisko je srabem. Politik musí umět občanovi vysvětlit i nepopulární věci a to ten s krycím jménem Bureš není schopen. Jeho populismus je pro občany ČR nebezpečím.
Karel Jirsa
Makak teď neví, komu kam vlézt.
Pavel Nyklíček
@Kamil Král
V jeho věku řeší už jen stolici a prostaté
Pavel Nyklíček
Jako kluk jsem u babičky na prázdninách rád koukal na korouhvičku s kohoutem na kostele.
Jak vítr foukal, tak se kohout otáčel.
Teď už jsem velkej kluk a pořád koukám, jak kohout Sylver osedlaný oslancem burešem se otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí....
Že by zas ten mizerný vítr?
Vždyť ho musí bolet za krkem....👌
Losina
@Romanoo Cítím se tak zlikvidován......
Pavel Nyklíček
@Romanoo
Musíme s Reflexem jít tomu štěstíčku naproti ne?
Pavel Nyklíček
Před pikolou za pikolou, nikdo se mě na nic nebude ptát, nebo nebudu hrát....
Jan Macharacek
Babiš ale musí musí mít zásoby kšiltovek! Měl by si na ně udělat továrnu.
Losina
@Miloš Hora Ani nemusela. Polovina světa má jasno.
Losina
@Pavel Nyklíček Nějak nám tady chybí medřecové epr, Rudý a Černá. Že by neměli jasný názor?🤔
Pavel Nyklíček
@Karel Jirsa
On už od někud vylez?
Frank51482
Tak Babiš je známá korouhvička. To náš soudruh jenerál na hradě a upocený brejlovec ze Strakovky jsou jiní šíbři. Ti si ti podělali v Číně, Rusku i USA. Tomu se říká opravdová politika.
Petr Zelníček
V čepici to není pane Babiš ---v hlavě má to správný král
Jaroslava Halamková
Chraň bůh, aby byli politici takhle upřímní! To už by se vůbec nedalo přežít.
King I
Tvl ten už je dobře starej a sešlej. Brzy si pro něj přijde
Romanoo
I když to je myšlené jako satira , já to vidím jako předvolební propagandu a další pomoc REFLEXU koalici Petra Fialy .Nebojte , budeme ho volit , ať to tady dolikviduje a spojí nás konečně s Německem .
Miloš Hora
Koukám, že redakce Reflexu už ,,názor" na Trumpa dostala.