Divoký kačer
Babiš svůj názor na Trumpa poví, až přijdou výsledky průzkumů. Do té doby se ho na Trumpa nemá nikdo ptát
18 komentářů
Petr Zelníček
0
V čepici to není pane Babiš ---v hlavě má to správný král
Jako kluk jsem u babičky na prázdninách rád koukal na korouhvičku s kohoutem na kostele.
Jak vítr foukal, tak se kohout otáčel.
Teď už jsem velkej kluk a pořád koukám, jak kohout Sylver osedlaný oslancem burešem se otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí....
Že by zas ten mizerný vítr?
Vždyť ho musí bolet za krkem....👌
Jak vítr foukal, tak se kohout otáčel.
Teď už jsem velkej kluk a pořád koukám, jak kohout Sylver osedlaný oslancem burešem se otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí a otáčí....
Že by zas ten mizerný vítr?
Vždyť ho musí bolet za krkem....👌
I když to je myšlené jako satira , já to vidím jako předvolební propagandu a další pomoc REFLEXU koalici Petra Fialy .Nebojte , budeme ho volit , ať to tady dolikviduje a spojí nás konečně s Německem .
Frank51482
Tak Babiš je známá korouhvička. To náš soudruh jenerál na hradě a upocený brejlovec ze Strakovky jsou jiní šíbři. Ti si ti podělali v Číně, Rusku i USA. Tomu se říká opravdová politika.
Již reagoval souhlasem s Trumpem. Takový politik, který si nechá udělat průzkum a pak podle toho zaujme stanovisko je srabem. Politik musí umět občanovi vysvětlit i nepopulární věci a to ten s krycím jménem Bureš není schopen. Jeho populismus je pro občany ČR nebezpečím.
Koukám, že redakce Reflexu už ,,názor" na Trumpa dostala.