Komentáře
Trump stupňuje tlaky na Ukrajinu. Jeho nepředvídatelný chaos se ale obrací také proti Putinovi
35 komentářů
Kateřina Apostolidisová
5
Na Slovensko to asi ještě nedorazilo, ale v civilizované Evropě si lidé vykají. Tyhle soudružsko-komunistické manýry do slušné komunikace nepatří. Taky je mezi alespon průměrně inteligentními lidmi zvykem, projevit nesouhlas protiargumentem. Osobními útoky bez jakýchkoli argumentů k věci se vyznačují lidé ne příliš bystří, pravděpodobně absolventi VŠŽ. Můžete nám tedy sdělit, co na článku vám přijde nepravdivé a odůvodnit svůj názor?
Přejít do diskuze
@bella. Hele, blBello, tu válku nezačal ani Pavel, ani Macron.
Budeš hodně překvapená, ale nebyla to ani Uršula.
Umí tuto základní informaci pojmout Tvůj zdeformovanej mikromozeček?
Budeš hodně překvapená, ale nebyla to ani Uršula.
Umí tuto základní informaci pojmout Tvůj zdeformovanej mikromozeček?
Naprosto presna analyza situace. Trump ocivinde nasloucha Putinovi, kdyz chce presunout sve vojaky z Nemecka do Madarska. Posili Orbana s pomoci ruskych penez, a k puci v Madarsku potom nemusi byt dlouha cesta. Je to stejny predpis k prevzeti moci jak to zname z roku 1948 ve vsech drivejsich soc. zemich. Jak je mozne, ze nekteri politici nevidi tuhle strategii? Zapomneli jsme uz jak se zilo pod vlivem Sovetskeho svazu? Snad jen ti z Rumunska vidi jasne jake nebezpeci nas vsechny ceka.
Bohuzel 80% av befolkning styres av følelser - posuzovat fakta, vyvazovat pro a proti a nakonec dojit ke kvalifikovanemu zaveru, k tomu je potreba casu a zajmu o to dojit se pravdy. Ti kteri by meli tohle pro nas a za nas vsechny delat jsou predevsim politici, lide kolem nich, ale take napr. komentatori, cimz timto dekuji panu Sezemskemu!
Bohuzel 80% av befolkning styres av følelser - posuzovat fakta, vyvazovat pro a proti a nakonec dojit ke kvalifikovanemu zaveru, k tomu je potreba casu a zajmu o to dojit se pravdy. Ti kteri by meli tohle pro nas a za nas vsechny delat jsou predevsim politici, lide kolem nich, ale take napr. komentatori, cimz timto dekuji panu Sezemskemu!
Teď probíhá v médiích jednoduchá statistika.
350, 750 a 130.
Cca takové počty lidi mají různé ekonomiky.
Je zbytečné je představovat.
Dnes Rusnok jako člověk klidný, rozumný a zkušený ve věcech politicko - ekonomických to řekl blekotajícímu zadakovi Středulovi jasně : kecáš.
Tím řekl vše a doplnil jak evropská ekonomika má potenciál fungovat v souvislosti se sankcemi USA a přípravě obrany proti rusku.
Každý dříve narozený je ťuknuty válkou nebo mu o ní vyprávěli rodiče a tito lidé se nemají špatně.
Pracuji s nimi denně a slyšim jasnou odezvu, že pokud se opět vydáme mocnosti, jak tomu bylo roce 1939, tak nás mocnost opět převálcuje a bylo by směšné se nechat převálcovat od rusáků,. kterých je sotva čtvrtina.
Peníze jsou a obrovské. Zmrazená aktiva, zůstatek po covidu, nasledně povolené investice bohatých evropských bank.
Tady je k dispozici pohádkový bilion eur či dolarů.
Stále jestě můžeme bojovat jen na UA i bez pomoci přihlouplého Trumpa.
Rusák je v počínajícím čtvrtém roku války jen na začátku UA.
EU a spojenci se rozjíždí Jen obr spal.
350, 750 a 130.
Cca takové počty lidi mají různé ekonomiky.
Je zbytečné je představovat.
Dnes Rusnok jako člověk klidný, rozumný a zkušený ve věcech politicko - ekonomických to řekl blekotajícímu zadakovi Středulovi jasně : kecáš.
Tím řekl vše a doplnil jak evropská ekonomika má potenciál fungovat v souvislosti se sankcemi USA a přípravě obrany proti rusku.
Každý dříve narozený je ťuknuty válkou nebo mu o ní vyprávěli rodiče a tito lidé se nemají špatně.
Pracuji s nimi denně a slyšim jasnou odezvu, že pokud se opět vydáme mocnosti, jak tomu bylo roce 1939, tak nás mocnost opět převálcuje a bylo by směšné se nechat převálcovat od rusáků,. kterých je sotva čtvrtina.
Peníze jsou a obrovské. Zmrazená aktiva, zůstatek po covidu, nasledně povolené investice bohatých evropských bank.
Tady je k dispozici pohádkový bilion eur či dolarů.
Stále jestě můžeme bojovat jen na UA i bez pomoci přihlouplého Trumpa.
Rusák je v počínajícím čtvrtém roku války jen na začátku UA.
EU a spojenci se rozjíždí Jen obr spal.
@Jiří Hybeš ..No ferdo u Kurska jsou dobyvačným agresorem Ukrajinci, že. A jinak, počtem Ukrajinská armáda převyšuje na Ukrajině tu Ruskou cca o 1/3😉
@King I ...Problém už fakticky je vyřešen. Teď už jenom doladit a dohodnout s USA účast na obnově území bývalé Ukrajiny.😉
@Kateřina Apostolidisová ....No demokracie je právě založena na prudkém poklesu slušnosti a morálky, kde pro skutečně slušné lidi není místo.😉
Jak pisálek správně naznačuje, Trump by neměl škodit Rusku které je jeho spojenec ve snaze ukončit Ukrajinský konflikt.😎
@magnamund
+ spol. naladěné na stejné vlně 👎
kristepane, řekni kdy!
Ukrajina je mít nesmí, tak jestli myslíš to, že když Zelenskyj vyhrožoval u Bidena + Evropy , když Vy nepomůžete, vyrobíme si jaderné sami , tak pak k tomu Putin řekl co si myslí. A jestli by měla mít UA jaderné zbraně, bude to s nimi, jako s Íránem, vy chytrý!!!!
Jděte už do háje!👎
Šílíte zamindrákovaně z Ruska a rozpadá se vám vlastní země a obyvatelstvem se zde stává v městech už půl na půl Ukrajina . Si to povíme za 10 let, jak inteligenčně nás to zhoupne a jak budeme bezmocný, pokud zůstanou stené zákony !! Ten chlív zde Vy, posedlí Ruskem, komunisty, bolševiky, green dealem a stupidní propagandou Leyenové, který jste úúplně u zadku a má se na Váš úkor skvěle neuklidíte. A nejen to , léta budete na sobě a dětech splácet tanečky kolem zbrojení, kde my, jako malá země, si sice neškrtneme, ale životní úroveń si nuceně snížíme.
A pro ty, kdo jsou úplně mimo: to, jak zametla s vlezpr-delkou Fialou Leyenová, i přesto , že Česko nabobtnalé Ukrajinou jim dělalo přes Fialu štít od dalších UA migrantů a zametla s námi, jako s rozvojovou zemí je důkaz, že ani v rozhodování o bezpečnosti se s námi jako rovnocenným nepočítá! .A tak jak je Francpuzsko - arabská republika, jdoucí vzdělanostně a národnostně do kopru a dnes i hospodářsky . tak i budoucí Ćesko-ukrajinská půjde do kopru taky.
Něco o národní hrdosti sem dejte a ukrajinské rodinky pošlete odkud přišly, jistě mají svou vlast rády!Zde jen ten, kdo má pracovní povolení, umí česky .rodiny za ním v žádném případě.Pracovat v cizine nezavdává důvod k sestěhování rodin a příbuzných.
--------------
Jste fakt tak navedený, nebo provokujete schválně!
Ani jedno vám není ke cti! 👎👎👎
Ukrajina je slepenec různých národností, nikdy, nikdy spolu nevydrží bez hádek a korupce.Za 30 let svobody rozkradli co mohli a při válce nabrali dráhu a zdrhli.
CCa 10 milionů .To je síla !
+ spol. naladěné na stejné vlně 👎
kristepane, řekni kdy!
Ukrajina je mít nesmí, tak jestli myslíš to, že když Zelenskyj vyhrožoval u Bidena + Evropy , když Vy nepomůžete, vyrobíme si jaderné sami , tak pak k tomu Putin řekl co si myslí. A jestli by měla mít UA jaderné zbraně, bude to s nimi, jako s Íránem, vy chytrý!!!!
Jděte už do háje!👎
Šílíte zamindrákovaně z Ruska a rozpadá se vám vlastní země a obyvatelstvem se zde stává v městech už půl na půl Ukrajina . Si to povíme za 10 let, jak inteligenčně nás to zhoupne a jak budeme bezmocný, pokud zůstanou stené zákony !! Ten chlív zde Vy, posedlí Ruskem, komunisty, bolševiky, green dealem a stupidní propagandou Leyenové, který jste úúplně u zadku a má se na Váš úkor skvěle neuklidíte. A nejen to , léta budete na sobě a dětech splácet tanečky kolem zbrojení, kde my, jako malá země, si sice neškrtneme, ale životní úroveń si nuceně snížíme.
A pro ty, kdo jsou úplně mimo: to, jak zametla s vlezpr-delkou Fialou Leyenová, i přesto , že Česko nabobtnalé Ukrajinou jim dělalo přes Fialu štít od dalších UA migrantů a zametla s námi, jako s rozvojovou zemí je důkaz, že ani v rozhodování o bezpečnosti se s námi jako rovnocenným nepočítá! .A tak jak je Francpuzsko - arabská republika, jdoucí vzdělanostně a národnostně do kopru a dnes i hospodářsky . tak i budoucí Ćesko-ukrajinská půjde do kopru taky.
Něco o národní hrdosti sem dejte a ukrajinské rodinky pošlete odkud přišly, jistě mají svou vlast rády!Zde jen ten, kdo má pracovní povolení, umí česky .rodiny za ním v žádném případě.Pracovat v cizine nezavdává důvod k sestěhování rodin a příbuzných.
--------------
Jste fakt tak navedený, nebo provokujete schválně!
Ani jedno vám není ke cti! 👎👎👎
Ukrajina je slepenec různých národností, nikdy, nikdy spolu nevydrží bez hádek a korupce.Za 30 let svobody rozkradli co mohli a při válce nabrali dráhu a zdrhli.
CCa 10 milionů .To je síla !
@bella.
Názor většiny je zcela jednoznačný !
Tady není vlastně už nikdo, kdo by chtěl čekat, jak se Pyta vyspí.
Teď se dělal propočet včetně zmrazených ruských aktiv a je zde astronomická částka bilionu eur či dolarů, které je možné bez problémů uvolnit pouze na naši bezpečnost.
HDP zemi se okamžitě zvedne a spící obr vyšle v naprostém klidu do ruska zprávu, že válka se bude konat jen na UA a to začínají chápat i chcimiři.
Mírem a vlaječkami agresora nezastavíme.
Máme své zkušenosti, že?
Názor většiny je zcela jednoznačný !
Tady není vlastně už nikdo, kdo by chtěl čekat, jak se Pyta vyspí.
Teď se dělal propočet včetně zmrazených ruských aktiv a je zde astronomická částka bilionu eur či dolarů, které je možné bez problémů uvolnit pouze na naši bezpečnost.
HDP zemi se okamžitě zvedne a spící obr vyšle v naprostém klidu do ruska zprávu, že válka se bude konat jen na UA a to začínají chápat i chcimiři.
Mírem a vlaječkami agresora nezastavíme.
Máme své zkušenosti, že?
@King I To je demokratická diskuse " demokrate " což tvůj mozeček nikdy nepochopí. Každý má právo na názor nejenom blbý King !
Jaký morální hnůj může podporovat agresívní a dobyvačnou válku ruSSáckého Žebrákostánu proti suverénní zemi, která se více jak 3 roky brání desetinásobné přesile putinových vrahů..? No přece rudý hnůj Lojza. A ještě se s tím ten ubožák chlubí....
@bella. Víka od kanálu jsou z litiny, betonu a oceli, Číčo. Z čistého železa není skoro nic. To se jen tak říká. Blbko.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku.
Pro nás je hrozba "mocnosti " samovládce Leyenová a pár poskoků v komisi s ní!
Zbytek kromě frakce, kterou založil Babiš nepřemýšlí a v zájmu zachování si židlí jedou s ní na společné vlně a to co pohnojili přikrývají kobercem .
Větší kult tady od Havla v Evropě nebyl.
👎
Nyklíčku.
Pro nás je hrozba "mocnosti " samovládce Leyenová a pár poskoků v komisi s ní!
Zbytek kromě frakce, kterou založil Babiš nepřemýšlí a v zájmu zachování si židlí jedou s ní na společné vlně a to co pohnojili přikrývají kobercem .
Větší kult tady od Havla v Evropě nebyl.
👎
@bella. Je super být poučen od Blbelly😁.
Víš, když já vidím, jak někdo ubližuje slabšímu, tak mi to vadí a řeším to.
Podal jsem si souseda, který mlátil svojí manželku.
Podal jsem si dementního bezďáka, kterej přepadával malý děti.
Nezajímalo mě, jestli jsou v NATO, koho volí, kdo za nima stojí.
Ty jsi retardované hovado, které těmto živlům drží palce.
Víš, když já vidím, jak někdo ubližuje slabšímu, tak mi to vadí a řeším to.
Podal jsem si souseda, který mlátil svojí manželku.
Podal jsem si dementního bezďáka, kterej přepadával malý děti.
Nezajímalo mě, jestli jsou v NATO, koho volí, kdo za nima stojí.
Ty jsi retardované hovado, které těmto živlům drží palce.
Poslední zprávy viz .
👉Seznam.cz
Masakry tisíců civilistů v Sýrii. Západ nesmí vládu teroristů legitimizovat, varuje Izrael ( a nejen Izrael )
K tomu můj koment:
👇
Já si pamatuju, jak Fiala jásal. že Rusové Asada zradili a je tam huráááá , hurááá povstání proti režimu.
Já, která nejsem politolog ani premiér jsem mu vkázala, že dle složení povstalců právě pan premiér uznal legálně teroristy a že je prostě neschopný nejen premiér, ale i diplomat a politolog !!!!!!!!!
Jsem z těchto neumětelů nešťastná.
Jeden mele poplašné zprávy, nacvičenou mantru, kterou děsí lidi, že když padne Ukrajina, my padneme taky a Rus nás obsadí , druhý zase odhaduje situaci v Sýrii jako chvályhodný čin povstalců .
Fiala a Pavel vedou tento stát, jako když pes čůrá na hydrant!
👎 👎 👎
Oba by potřebovali izolovat aspoň do voleb, protože oni obráží školy a masírují těmi kravinama mládež , která ty jejich kraviny přijme, protože jiný pohled, než vládní je zde zakázán a ani ve školách se nediskutuje jinak, než dle Foltýna, Fialy a Mádla.
Sýrie je peklo a Fiala tomu plácal ručičkama.Může mi někdo říct, na které neziskovce mu tu " politologii " dali ?!
A kde zapomněl mozek ?
Fakt jste je volili?
--------------
--------
👉Seznam.cz
Masakry tisíců civilistů v Sýrii. Západ nesmí vládu teroristů legitimizovat, varuje Izrael ( a nejen Izrael )
K tomu můj koment:
👇
Já si pamatuju, jak Fiala jásal. že Rusové Asada zradili a je tam huráááá , hurááá povstání proti režimu.
Já, která nejsem politolog ani premiér jsem mu vkázala, že dle složení povstalců právě pan premiér uznal legálně teroristy a že je prostě neschopný nejen premiér, ale i diplomat a politolog !!!!!!!!!
Jsem z těchto neumětelů nešťastná.
Jeden mele poplašné zprávy, nacvičenou mantru, kterou děsí lidi, že když padne Ukrajina, my padneme taky a Rus nás obsadí , druhý zase odhaduje situaci v Sýrii jako chvályhodný čin povstalců .
Fiala a Pavel vedou tento stát, jako když pes čůrá na hydrant!
👎 👎 👎
Oba by potřebovali izolovat aspoň do voleb, protože oni obráží školy a masírují těmi kravinama mládež , která ty jejich kraviny přijme, protože jiný pohled, než vládní je zde zakázán a ani ve školách se nediskutuje jinak, než dle Foltýna, Fialy a Mádla.
Sýrie je peklo a Fiala tomu plácal ručičkama.Může mi někdo říct, na které neziskovce mu tu " politologii " dali ?!
A kde zapomněl mozek ?
Fakt jste je volili?
--------------
--------
@Michal Kelner
Tak hele :
začaly to mezi sebou Ukrajina a Rusko, anebo Rusko a Ukrajina.
Obojí je dalo od nás.Obojí n e n í v NATO, obojí n e n í v EU.
Pojme tvůj mozek, proč se do toho EU začala montovat a na čí popud ?
Válek je v okolí habaděj, že tam se neangažuje !Taky nejsou v EU , ale některé v NATO jsou a nic ?
A :
co se týče toho z Hradu, ten nic nezačal, na to , aby vůbec něco začal nemá, ten jen plní.A to , jak plní je na zvracení. A Leyenová taky plní rozkazy.A teď je v hajzlu madam.
mimochodem - ještě nemá vyřešenou korupční kauzu s Pfizer , kdy ohrozila nás nedodáním vakcín a místo toho si je poslala do Německa v době akutního výskytu ., ale vládne dál.Odkojená Merkelovou.
Musíš víc studovat, nemáš přehled.
🖐️
Tak hele :
začaly to mezi sebou Ukrajina a Rusko, anebo Rusko a Ukrajina.
Obojí je dalo od nás.Obojí n e n í v NATO, obojí n e n í v EU.
Pojme tvůj mozek, proč se do toho EU začala montovat a na čí popud ?
Válek je v okolí habaděj, že tam se neangažuje !Taky nejsou v EU , ale některé v NATO jsou a nic ?
A :
co se týče toho z Hradu, ten nic nezačal, na to , aby vůbec něco začal nemá, ten jen plní.A to , jak plní je na zvracení. A Leyenová taky plní rozkazy.A teď je v hajzlu madam.
mimochodem - ještě nemá vyřešenou korupční kauzu s Pfizer , kdy ohrozila nás nedodáním vakcín a místo toho si je poslala do Německa v době akutního výskytu ., ale vládne dál.Odkojená Merkelovou.
Musíš víc studovat, nemáš přehled.
🖐️
@Zuzana Magnussen
TY máš dost ! 😂
Jsi v jiným století.A Norsko zrovna zářný případ demokracie není!
TY máš dost ! 😂
Jsi v jiným století.A Norsko zrovna zářný případ demokracie není!
@Asatin
Na UA já nedám ani halíř, ani slzu neuroním !
Dluhy za nás zdejší migrační tepláky nezaplatí 👎
A kromě toho vždycky platí něco za něco.US pomůže a UA dá nerost.
Co je mi do nich.
Leyenovou bych izolovala na psychiatrii a poslance v EU požádala, zda nechtějí přehodnostit svoje frakce a změnit program.Dala bych jim na to 3 měsíce.Do té doby ani halíř.Ať si to taky i Ukrajina vyžere.
Má svoje , není na dně, staví se tam, pracují ( ti co neutekli ) tak ať si udělají referendum.Ale jen ti, co nezdrhli.A zde jsme u KORESPONDENČNÍHO HLASOVÁNÍ.
Ukrajinci co zdrhají jistě budou volit všelijak, jen ne objektivně.Někteří vůbec, jsou tu na černo. Oni se tam v zimě a bahně neválí 24/7.Místo toho 24/7 se nechávají opečovávat v jiných zemích. 👎 👎 👎
Na UA já nedám ani halíř, ani slzu neuroním !
Dluhy za nás zdejší migrační tepláky nezaplatí 👎
A kromě toho vždycky platí něco za něco.US pomůže a UA dá nerost.
Co je mi do nich.
Leyenovou bych izolovala na psychiatrii a poslance v EU požádala, zda nechtějí přehodnostit svoje frakce a změnit program.Dala bych jim na to 3 měsíce.Do té doby ani halíř.Ať si to taky i Ukrajina vyžere.
Má svoje , není na dně, staví se tam, pracují ( ti co neutekli ) tak ať si udělají referendum.Ale jen ti, co nezdrhli.A zde jsme u KORESPONDENČNÍHO HLASOVÁNÍ.
Ukrajinci co zdrhají jistě budou volit všelijak, jen ne objektivně.Někteří vůbec, jsou tu na černo. Oni se tam v zimě a bahně neválí 24/7.Místo toho 24/7 se nechávají opečovávat v jiných zemích. 👎 👎 👎
Velice presne popsano.,a doufam ze kazdemu rozumnemu obcanovi je to taky jasne .Zatiim kacer donald jasne pomaha putlerovi .a co blaboli o miru je smesne.,Kdyz veme Ukrajine veskerou pomoc,tak jen dokazuje, ze chce aby Ukrajina ten boj o svobodu prohrala.Presto vsechno musime dat vse co Ukraji na potrebuje.Je to hodne spatna situace..
@Pavel Nyklíček
Pokud by tomu velel Macron a z Německa potomci Merkelové pod taktovkou paní doktorky Leyenové , prosazené Merkelovou , neboť je to její zaškolená žačka, tedy pokud by tomu velela TA Leyenová bytem a životem uzavřená v separátním prostoru paláce v Bruselu až u nebe, odtržená dávno od pojmu běžný život těch v ulici dole , fakt jsem v bezpečných rukách ?
Děkuju, nechci 💪
Leyenovou já už dávno vnímám jako Kim ir senovou, babču Kim čong uno.💪
------
Beru majetek a zdrhám, nečekám na druhou Vietnamskou, nebo Hirošimu.
Baba Leyenová není pro mě.
Znárodňování ruského majetku neuznávám!
Ty země z ruského majetku čerpaly desítky let obrovské daně.
A te´d s válkou na Ukrajině se jim to hodí , protože částečně zaplácne znárodnění jejich dluhy , které mají špatným hospodařením a cpaní peněz do nevzdělatelných , ne gra mot tných, anebo jinak neschopných práce migrantů.
Já považuji znárodnění za svinstvo a počkám si, zda Svět znárodní také majetek Bidenova syna spojeného s korupcí na Ukrajině a zda Zelenského skřípne taky ! Ten je na seznamu, ne ?
---------------------------------------------------
Tak jsem si přečetla, že mezi Trumpem zrušenými dotacemi na výzkumy neziskovek v USA byla i dotace na něco jako " menstruační cyklus u trangeder můžů "
U nás to bude s vyhazováním peněz podobné.
Pokud by tomu velel Macron a z Německa potomci Merkelové pod taktovkou paní doktorky Leyenové , prosazené Merkelovou , neboť je to její zaškolená žačka, tedy pokud by tomu velela TA Leyenová bytem a životem uzavřená v separátním prostoru paláce v Bruselu až u nebe, odtržená dávno od pojmu běžný život těch v ulici dole , fakt jsem v bezpečných rukách ?
Děkuju, nechci 💪
Leyenovou já už dávno vnímám jako Kim ir senovou, babču Kim čong uno.💪
------
Beru majetek a zdrhám, nečekám na druhou Vietnamskou, nebo Hirošimu.
Baba Leyenová není pro mě.
Znárodňování ruského majetku neuznávám!
Ty země z ruského majetku čerpaly desítky let obrovské daně.
A te´d s válkou na Ukrajině se jim to hodí , protože částečně zaplácne znárodnění jejich dluhy , které mají špatným hospodařením a cpaní peněz do nevzdělatelných , ne gra mot tných, anebo jinak neschopných práce migrantů.
Já považuji znárodnění za svinstvo a počkám si, zda Svět znárodní také majetek Bidenova syna spojeného s korupcí na Ukrajině a zda Zelenského skřípne taky ! Ten je na seznamu, ne ?
---------------------------------------------------
Tak jsem si přečetla, že mezi Trumpem zrušenými dotacemi na výzkumy neziskovek v USA byla i dotace na něco jako " menstruační cyklus u trangeder můžů "
U nás to bude s vyhazováním peněz podobné.
@King I
Nedomnívám se, že TY bys mě mohl ponížit.👎
Fakt si myslíš, že tvoje kapacita axonů stačí ?
Nedomnívám se, že TY bys mě mohl ponížit.👎
Fakt si myslíš, že tvoje kapacita axonů stačí ?
názor bella. k článku Sezemského : nemá cenu to číst.Úvahy a blábol .
např. souhlas s
názorem Václav Krása
předseda Národní rady invalidů
Parlamentní listy viz:
👇
Dotaz na Krásu :
A jak vidíte další vývoj na Ukrajině?
Krása :
Obávám se, že musím přiznat, že nevím. Na jedné straně se nejsilnější země „západního“ světa snaží ukončit konflikt – na druhé straně evropské země stále stupňují válečnou rétoriku. Úplně mě šokovalo prohlášení francouzského prezidenta o jaderném deštníku nad Evropou. V této válce se zatím o jaderných zbraních vůbec nemluvilo, a teď se téma najednou zvedá. 👎
.......... vybičování válečnické atmosféry má možná zakrýt jiné důležitější problémy, aby na ně nebylo tak vidět 😄. ... mám na mysli hluboký hospodářský propad spojený s nesmyslným Green Dealem, obrovské problémy západních zemí s migrací, kterou nezvládají apod. Válečná rétorika může lidi trochu sjednotit a odvrátit jejich zrak od jiných problémů.
Poslední prohlášení ze summitu EU mě však hodně zneklidnilo. Souhlas všech států s militarizací a prohlášení, že Rusko je hlavním nepřítelem Evropy, jen přilévá oheň do válečnické atmosféry.
💪 Vůbec nerozumím, proč jsme neustále strašeni Ruskem.
Co by Rusko mohlo získat, kdyby napadlo Evropu?
Suroviny má, území také, ale chybí mu občané, takže by nakonec dopadlo jako současná Ukrajina, která má málo lidí na obranu svého území.
Je to prostě nesmysl, ale možná šířený úmyslně. 👎
Názor bella.
Naprostý souhlas a dodávám, že " kdyby padla Ukrajina, padneme taky " tuto poplašnou ( a stupidní ) zprávu tady šířil neustále prezident Petr Pavel a začal shánět granáty 👎👎👎Macron to dorazil jadernou zbraní👎
např. souhlas s
názorem Václav Krása
předseda Národní rady invalidů
Parlamentní listy viz:
👇
Dotaz na Krásu :
A jak vidíte další vývoj na Ukrajině?
Krása :
Obávám se, že musím přiznat, že nevím. Na jedné straně se nejsilnější země „západního“ světa snaží ukončit konflikt – na druhé straně evropské země stále stupňují válečnou rétoriku. Úplně mě šokovalo prohlášení francouzského prezidenta o jaderném deštníku nad Evropou. V této válce se zatím o jaderných zbraních vůbec nemluvilo, a teď se téma najednou zvedá. 👎
.......... vybičování válečnické atmosféry má možná zakrýt jiné důležitější problémy, aby na ně nebylo tak vidět 😄. ... mám na mysli hluboký hospodářský propad spojený s nesmyslným Green Dealem, obrovské problémy západních zemí s migrací, kterou nezvládají apod. Válečná rétorika může lidi trochu sjednotit a odvrátit jejich zrak od jiných problémů.
Poslední prohlášení ze summitu EU mě však hodně zneklidnilo. Souhlas všech států s militarizací a prohlášení, že Rusko je hlavním nepřítelem Evropy, jen přilévá oheň do válečnické atmosféry.
💪 Vůbec nerozumím, proč jsme neustále strašeni Ruskem.
Co by Rusko mohlo získat, kdyby napadlo Evropu?
Suroviny má, území také, ale chybí mu občané, takže by nakonec dopadlo jako současná Ukrajina, která má málo lidí na obranu svého území.
Je to prostě nesmysl, ale možná šířený úmyslně. 👎
Názor bella.
Naprostý souhlas a dodávám, že " kdyby padla Ukrajina, padneme taky " tuto poplašnou ( a stupidní ) zprávu tady šířil neustále prezident Petr Pavel a začal shánět granáty 👎👎👎Macron to dorazil jadernou zbraní👎