Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Rakousko bude mít „bonbónkovou“ vládu bez radikálního vítěze voleb

4 komentáře

Ford Henry
Takže vlastně jsou tam pořád ti stejní které lidé už nechtěli. Pěkná ukázka že volby nic nezmění. To stejné se stalo v Německu.
Anonym
V Rakúsku skladali vládu na 3 x. Najprv prezident, známy zelený aktivista prvý krát v histórii nepoveril zostavením vlády víťaza volieb . Teraz majú novú vládu s rekordnými 21 členmi a jej podpora medzi občanmi podľa prieskumov je mizivá ...
Anonym
@Pavel Nyklíček Nie, nezaviedol, len o tom v Rakúsku uvažovali a to je rozdiel !
Pavel Nyklíček
Rakousko byl za Covidu jediný stát, co zavedl povinné očkováni a tím si to u mě pokálel. Demonstrace nepomohly.
V té době zavedl povinné očkování s Rakouskem finančně spjatý velkouzenař babiš, pro všechny státní zaměstnance s platností od 1.3 2022 a taky u mě umřel.
Duševní vzpruhou je pro mě trest, který na babise nastoupil až nyní. Fabrika právě v Rakousku mu udělala těžkou čáru přes rozpočet.
Před rokem doplatil 19,5 miliardy ( dalši půjčka) a jako jediný vlastník obrovského monstra po roce zavírá, prodal Mafru a bude muset prodávat dál bo dluh 42 miliard mu narostl na více jak 50mld.
Rusko a i UA má levnějši hnojiva 👌.
Pokud nevyhraje volby a pokračující válka mu to velmi znesnadni, jako chcimiiovi, nebude moci podojit stát, jako poslední instanci na cestě z dluhů a bude pokračovat rozprodávaáni majetku, který by dluhy pokryl velice sporadicky.
V jeho věku na odstřel.
Teď bude muset slíbit i striptýz Aleny na Tiktoku.