Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Nevzdávejme to a využijme parlamentních voleb k deratizaci české společnosti

60 komentářů

hany987
Vazeny pane Mertliku, diky za opet skvely clanek!
Georg Waldman
Bylo chybou, že jsme v roce 1989 neprovedli deratizaci proti komunistickým krysám.
Irena Charvátová
Ona i ta svoboda slova má své meze. Např. vyvěšení plakátů kde je že Fiala je nejhorší premiér to už je příliš za hranou.
Anton Augustin
Deratizace bude, o tom není pochyb, ale vládnoucí válečné věrchušky.
Marek Schmidt
Je to přesný a výstižný článek. Jen bych dodal, že válka na Ukrajině je jen špičkou ledovce. Ta hlavní masa ledu přicházejícího z Kremlu se ukrývá pod hladinou ve formě tzv. hybridní války vedené ruskými pátým kolonami ve všech svobodných západních zemích. A my na této frontě z nepochopitelných důvodů nebojujeme a drtivě prohráváme. Pokud ruské páté kolony nezničíme, výsledky voleb jako v USA, Slovensku, Maďarsku nebo NDR budou následovat i jinde. Je to jen otázkou času. Připomínám Leninova slova: "Kapitalisti jsou tak hloupí, že nám nakonec podají i provaz, na kterém je všechny oběsíme."
A proč nebojujeme? Abychom pod záminkou ochrany dílčích vymožeností, jakou je například svoboda slova, umožnili neomezeně lhát těm, kteří nás tímto prostředkem chtějí připravit o svobodu jako takovou. A až o ní přijdeme, budeme násilně připraveni i o všechny tyto odvozené svobody, jakými jsou svoboda slova, tisku, vyznání, pohybu, politické orientace atd...
Nestačí vyhrát jedny volby. Je třeba vyhrát nad ruskou pátou kolonou. Jednou provždy. Teprve pak se nebudeme muset strachovat, zda ty příští volby nebudou zároveň i těmi posledními.
Saša Krach
Mertlik není politolog, není novinář, není spisovatel. Mertlík je možná básník,,,,,a básní.,....
Frank51482
@Saša Krach Mertlík, je jen blbý brusič. Ale zato nadšený.
Uživatel_5676142
Čekal jsem dva dny p.Mertlíku na Váš komentář, ohledně současné situace, dočkal jsem se ....opět tesat do kamene .... děkuji ..stálé zdraví ...
Uživatel_5850006
Naprostý souhlas! Z Konečné, Okamury, Vondráčka, Zaorálka, Krause, Zemana, prostě z celé té prohnilé party je mi zle, stejně jako z lidí, kteří jim přikyvuji. Bohužel, jsou mezi nimi k velmi vzdělaní jedinci. A to je nebezpečné, hodně nebezpečné.
seng
@Uživatel_5850006 to je sice hezké, ale když lidé vidí co nám soucasne vládne ,tak to tak hrozne za Babise ani Zemana nebylo. Nespokojenost lidi s Fialovo vládou je velká a vládní koalice bude na podzim hodně zklamaná.
Miroslav Kašpar
No, v zásadě jsem pro, všema deseti. Ale aby nás tu po úspěšné a důkladné deratizaci zbylo alespň polovic...
pablo41
Výborně !
epr3
Tak jako kontrast k rozumům brusiče Mertlíka, předkládám článek vidláka Sterzika. Docela určitě je pojmenováním problémů a pravdě blíže:
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/ko­alice-neschopnych-a-zbytecnych/
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5858283
Pane Mertliku,jako obvykle trefné, skvělé vystizeni našeho okolí a nic moc budoucnosti, pokud nic nebudeme dělat.Dekuji Valenta
epr3
@Uživatel_5858283 A co budeme dělat?
Richard Šebesta
Pro mne by deratizace české politiky znamenalo něco co je bohužel pro mne SCIFI,které se nestane. Jednoduše řečeno pryč s celou vládou,pryč s Piráty pryč s Konečnou a její bandou stačilo pryč s Burešem a jeho zkorumpovaným ANO. Ve sněmovně bych rád viděl SPD,PŘISAHU a PRO. Tyhle tři strany jsou nyní to nejlepší co ČR má. Ostatní je hnůj fuj. Ten hnůj už tady vládl a ? BYLA TO KATASTROFA ! Od komunistů přes ODS soc.dem. i Burešovu bandu . Jen SMRAD nebrat.
kosmos kosmos
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Sám jsi hnůj smrade !
kosmos kosmos
Miroslav Rys
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Zatím nic nezkazili což je 300 % FAKT. To tvoje hnojová vláda nás přivedla do sra...ek. To je taky fakt a to neobkecáš. !
kosmos kosmos
Petr Minář
@Richard Šebesta
Dezolát odhodil masku. A ukázal své tři žuby.
Alois Rudý
Žádný režim není na věky, ani demokracie, a máme to štěstí, že jsme účastníky konce žumpy demokracie, kde není místo pro slušné lidi.😉
pták jarabák
Bez komentáře. Podepisuji
epr3
@pták jarabák Vždyť to ani neumíš...
kosmos kosmos
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Tak hlavně, že jsi o kousek níže fňukal, že o tobě píšu, aniž bych tě znal. Tak ještě že ty ke mně chodíš na kafe, abys věděl, jak to u nás je. Ubohé trdýlko, je mi tě opravdu líto. Někomu holt od přírody není dáno, tak musí používat náhradní metody pro zvyšování si sebevědomí. Posluž si ubožáčku, mně to fakt nevadí...😂
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos A proč to celé kopíruješ, ty id.ote? Nesetkáváš, tak nepiš. Polemizuj se sdělením článků, které sem vkládám, ale na to mentálně nemáš, takže se musíš uchýlit k osobním útokům a urážkám.
Ale já jsem vůči mentálům shovívavý, jen se vyblinkej, je to lepší, než abys po vzoru "černohubých němců" třeba kosil davy na zastávkách, nebo chodil střílet na pražské vysoké školy. Já to určitě vydržím, a tobě se třeba uleví. Beru to jako svojí službu tomuto státu s frustráty, kteří neunesou tíhu svojí malosti.
Pavel Mikel
Bravo 👏🏻👏🏻👏🏻 super komentář pane Mertlíku. Klaním se. 🙏🏻
Petr Minář
Výborný a pravdivý článek, pane Mertlíku. Dokud ale nebudeme, vy a další novináři, vaši čtenáři jako já, moderátoři takovýchto diskuzí, demokratičtí politici a hlavně příslušné ORGÁNY STÁTU včetně těch, činných v trestním řízení, ochotni a schopni zavřít sprostou, bolševicko-ruSSáckou hubu zločincům jako epr3, který zde, jako výsměch a drzou provokaci první "diskutuje" trestně postižitelným útokem na premiéra ČR, budou, nezlobte se, podobné články k ničemu.
Pavel Mikel
@Petr Minář máte pravdu, ale nechal bych to tak, ten epr3 je jen hloupý, ale jsou tu evidentně i horší, placení trollové v podvratném programu organizovaném údajně ru44kou ambasádou. Třeba takový "Alois Rudý"...ale i to se dá negovat, když na ně nebudeme reagovat....oni jinak dobře vědí, kam až mohou jít aby je pořadatel diskuze nezablokoval.
Ale ano, některé rudohnědé výlevy jsou tu za hranou. Nicméně radím, nerozčilujte se jimi, oni to berou jako svoji osobní výhru. Jsou morálně narušení a tady se takto ukájeji. Chudí duchem.... S pozdravem PM
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Flusni si na péro, až budeš *** svou ovečku, ať si ho nevodřeš...😂
epr3
@Pavel Mikel, Minář Kdo je hloupější bych nechal na vývoji, ale vy dva pitomci, ohánějící se demokracií, tady vystupujete jako ze žurnálu vystřižení bolševici, domáhající se co nejpřísnějšího potrestání Milady Horákové, ne, epr3....i když, pan Mikel je smířlivější.
Minářu, co je trestně právně postižitelného na tom, že Fiala půjde ze Strakovky s ostudou? Pravda, vyjádřil jsem se trochu expresivněji, ale v demokracii přece máme svobodu projevu, víš vůbec ty blbečku, co to znamená?
Miroslav Rys
epr3
Rysíčku, a nechceš si hodit mašli, když to od nás nejde číst? Mrskni si to, vole, uleví se ti.
Petr Minář
@Pavel Mikel
Jistě, obecně a hlavně v nějaké normální době máte pravdu. Jenže doba už není normální a - dnes mi "smazali" na tomto webu jakousi moji reakci na nějakou sprostotu podobného ruSSáckého grázla. Sám už pochopitelně nevím (je to několik dní), co jsem tam přesně napsal (kopie si rozhodně nedělám), ale na sprostotu jsem prostě odpověděl. Má odpověď zmizela, sprostota, na kterou jsem reagoval, zůstala ...
Ještě důležitější ale, alespoň pro mne, je to, co před nějakým časem bylo obsahem článku, tuším ve Forum24: hlupáci na tomto světě zvítězí, když jim rozumní budou stále ustupovat. Já bych ty hlupáky ještě doplnil těmito proruSSkými hulváty (i když přísně vzato, tyto množiny se samozřejmě kryjí). Přeji hezký večer! Také PM
epr3
@Petr Minář Jestli čteš Forum24 a ještě tomu dokonce věříš, tak se nediv, že se ti vzdělanější a informovanější posmívají....
seng
@Pavel Mikel tak oni jsou tu za hranou i výroky proti Babisovi,Zemanovi ,Konečné, Malacove a dalších. Ale chápu, že správný názor mají jen sympatizanti vládní koalice a kdo má jiný nejlépe trestně stíhat jako Okamuru nebo v lepším vypnout nezávislý web. Ale podzim bude za chvilku ,tak si ještě užijte chvilku slávy.
Richard Šebesta
@Petr Minář Komunista Minář a podporovatel Konečné promluvil co Konečné přímo Gottwalda. Tihle dva aspoň nepředstírají že jsou demokraty. To komunista demokrat Minář si na demokrata jen hraje je tedy horší než Gottwald údajně demokrat ale když někdo řekne jiný názor než jeho JEDINÁ Pravda tak mu zavře po soudružsku HUBU. Skvělý komunista demokrat !
Jurášek
Pravda, jako vždy, díky.
kosmos kosmos
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Ty sám tu dezolátskou verbež reprezentuješ.
kosmos kosmos
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Minář
@epr3
Nahlášeno, následky přijdou.
epr3
@Petr Minář Jasně ty demokratickej bonzáčku 😂. Nahlašuj si co chceš, hlavně tady potom kázej něco o morálce, sr.či.
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Běž si do svýho chlíva s dotovanou fotovoltaikou za***, tlačí se ti semeno na mozek... ne vlastně ty žádnej nemáš, tak nevím, prostě jsi jen od přírody pitomej, to se taky stává, na Moravě nejvíc...
kosmos kosmos
epr3
@epr3 Ty o mně taky nic nevíš, tak nevysírej. Dostal jsi jen to, co tu běžně používáš proti ostatním, ***.
kosmos kosmos
pták jarabák
@epr3 Ruské hovado
epr3
@pták jarabák Těší mě, epr3.
kosmos kosmos
epr3
Kosmonaute, když o mně napíšeš, že jsem dezolát, a je jedno kolik z tam bude, je to pro mně pochvala, blbečku.