Divoký kačer

Zpět na článek

Putin zprostředkuje mírové rozhovory mezi Zelenským a Trumpem

17 komentářů

Karel Buron
Aby pak náhodou Putin Donaldovi nevyfoukl nobelovku za mír!
Pavel Nyklíček
Teď se zjistilo, že Babiš má ve složkách i agenta Stb Trumpa a může ho zmáčknout a Alena zaklekne, možná i zašlápne.
Karel Jirsa
@Jan Bedáň dělá to dobře pan. Dominik, A navíc, jako bonus, trefuje. Viz Váš komentář.
Miroslav Kašpar
Bingo!!!
Jaroslav Lindner
Trump by mírové rozhovory v pohodě zvládl jen sám se sebou. Donald je totiž jediná osoba, které Trump důvěřuje a vysoce si jí cení. Jenomže by to bylo zadarmo. Proto chce do party ještě Putina jako poradce a možná někoho z Ukrajiny, která by to financovala.
Miroslav Papoušek
@Richard Šebesta Ríšo.... Klobouček. Takovou slátaninu už jsem dlouho neviděl.
Asatin
No to je nadhera,pripijim na lepsi casy a jdu spat.
pablo41
Výborné !
Pavel Nyklíček
Putin nemá jako Babiš na všechny čísla, takže smolik
Losina
@Jan Bedáň Jo voni nerozumí satiře. To je mi jich líto. A nebo rozumí?
Jaromír Škubal
@Richard Šebesta Šebesto, ty jsi prostě osel. Takovou ***inu by nezplodil nikdo na světě.
reproman
@Pavel Nyklíček Podle mě Alena Trumpa jenom paralyzuje. A pak na něj naklade vajíčka.
Garland
Bohužel se to až moc přibližuje možnému vývoji.
Miroslav Kašpar
@Pavel Nyklíček No jen aby ho Alenka rovnou nepojedla
Jakub Procházka
@Losina Já se obávám, že voni (Bedáň) zůstanou věčně závodčím a k.kotem, protože maj místo hlavy kokosovej ořech. A že rozumějí zejména svému rodnému jazyku.
Richard Šebesta
Dominik si dělá jundu s Putina i Trumpa. Já si ji udělám s Fialy a Lipavského. Kdyby tihle dva váleční štváči a primitivové měli za EU sjednávat mír s Rusy
že by je jako EU vybrala tak nebude mír ani za 1000 let. Jednak by Rusové s nimi odmítli jednat a jednak by stejně nic nevyjednali. Jo možná by něco vyjednali, další pokračování války do konce světa.
Jan Bedáň
toho lansmana by mněli zavřít až sčerná poněvač mu nic neni svatý