Divoký kačer

Zpět na článek

Putin zprostředkuje mírové rozhovory mezi Zelenským a Trumpem

17 komentářů

Garland
Bohužel se to až moc přibližuje možnému vývoji.
Richard Šebesta
Dominik si dělá jundu s Putina i Trumpa. Já si ji udělám s Fialy a Lipavského. Kdyby tihle dva váleční štváči a primitivové měli za EU sjednávat mír s Rusy
že by je jako EU vybrala tak nebude mír ani za 1000 let. Jednak by Rusové s nimi odmítli jednat a jednak by stejně nic nevyjednali. Jo možná by něco vyjednali, další pokračování války do konce světa.
Miroslav Papoušek
@Richard Šebesta Ríšo.... Klobouček. Takovou slátaninu už jsem dlouho neviděl.
Jaromír Škubal
@Richard Šebesta Šebesto, ty jsi prostě osel. Takovou ***inu by nezplodil nikdo na světě.
Jaroslav Lindner
Trump by mírové rozhovory v pohodě zvládl jen sám se sebou. Donald je totiž jediná osoba, které Trump důvěřuje a vysoce si jí cení. Jenomže by to bylo zadarmo. Proto chce do party ještě Putina jako poradce a možná někoho z Ukrajiny, která by to financovala.
Asatin
No to je nadhera,pripijim na lepsi casy a jdu spat.
pablo41
Výborné !
Miroslav Kašpar
Bingo!!!
Pavel Nyklíček
Teď se zjistilo, že Babiš má ve složkách i agenta Stb Trumpa a může ho zmáčknout a Alena zaklekne, možná i zašlápne.
Miroslav Kašpar
@Pavel Nyklíček No jen aby ho Alenka rovnou nepojedla
reproman
@Pavel Nyklíček Podle mě Alena Trumpa jenom paralyzuje. A pak na něj naklade vajíčka.
Pavel Nyklíček
Putin nemá jako Babiš na všechny čísla, takže smolik
Karel Buron
Aby pak náhodou Putin Donaldovi nevyfoukl nobelovku za mír!
Jan Bedáň
toho lansmana by mněli zavřít až sčerná poněvač mu nic neni svatý
Karel Jirsa
@Jan Bedáň dělá to dobře pan. Dominik, A navíc, jako bonus, trefuje. Viz Váš komentář.
Losina
@Jan Bedáň Jo voni nerozumí satiře. To je mi jich líto. A nebo rozumí?
Jakub Procházka
@Losina Já se obávám, že voni (Bedáň) zůstanou věčně závodčím a k.kotem, protože maj místo hlavy kokosovej ořech. A že rozumějí zejména svému rodnému jazyku.