Zprávy

Zpět na článek

Trumpovi bojovníci za svobodu slova proškrtávají slovníky. Mizí slova jako rovnost, předsudek nebo žena

3 komentáře

Anonym
Proč nemá oblek?
Karel Rydlo
Vy jste se museli docela zbláznit. To je podobný jako kdyby v roce 1990 pan novinář Holubec považoval za cenzuru, že z dokumentů zamini mizí souvětí "vedoucí úloha strany", "proletářský inter­naci­onalis­mus", "třídní přístup", a pod.
Spytar
To co se děje v USA je pro mě zcela neuvěřitelný politický bizár s nádechem nacismu. Věděl jsem že Trump je špatně, přesto jako pravicový demokrat jsem v USA demokracii vždy sympatizoval s republikány více než s levicovými demokraty. Přechází mě všechny věmy co se děje v USA po zvolení Trumpa prezidentem. Očekával jsem, že americká (USA) demokracie je tak kvalitní, že není možné porušovat pravidla a určitá dogmata právního rámce. A skutek je jiný, šokující. Toto jsem nečekal a zase mám pochybnosti o své celoživotní naivitě, se kterou, podle sebe soudím tebe přistupuji k životu, společnost a bližnímu svému....Takže jsem z toho v těchto dnech úplně vykolejený.
Nezbývá než doufat, že jsem zas tak naivní nebyl a USA demokratický systém a společnost není ještě v takovém rozkladu a marasmu, že by si s Vůdcem DT a těmi Vůdcovými bandity v politických funkcích neporadila. Zejména ano, největší bizár je Musk. To je opravdu za čárou. Myslel jsem, že něco takového v USA není přípustné. A jejda. Je to jinak USA začínají připomínat nemocný kolos na hliněných nohách.... Ještě nikdy jsme jako svobodný svět nebyli vnitřně tak rozložení a ohrožení jako v těchto dnech. Je to doslova pověstný Armagedon na dohled....
🙏