Zprávy
Bořivoj Zelený
2
@Pavel Nyklíček Tak ty to máš dobrý, ty tady budeš hodně dlouho.
Přejít do diskuze
@Anton Augustin "Dráždili (západ) ruského medvěda a teď se diví, že medvěd kouše." papež František
Nyklíčku, proč by zrovna tobě měl ukazovat nějaké jizvy? Stejně bys to označil za fotomontáž a zločinné spolčení s Babišovými médii. (které už dávno nevlastní)
@Pavel Nyklíček Ty máš na hlavě asi rádiovku kterou ti vaši pro jistotu přitloukli hřebíkem, viď?
Lidé s velkou dušinodxhazeji a lidé s duší prázdnou zůstávají...🫤
Poznáme je jednoduše. Jedni mají kšiltovku červenou a jedni ji nemají vůbec.
Vyberte si.
Poznáme je jednoduše. Jedni mají kšiltovku červenou a jedni ji nemají vůbec.
Vyberte si.
Dobrý papež, snažil se všemi vyjít, po slovech "NATO zaklepalo na dveře Ruska" jej neoliberální média už nemusela, najednou byl František proruský.
Čest jeho památce. Já vím že pro mnoha mnoho lidí, pardon pro strašně moc lidí, je víra a papež strašně důležitý. Ale 88 let je požehnaný věk. Jen je zvláštní že umřel poté co byl uzdraven
Mnozi z nas zase nestali ani o nej (Marxista z Argentiny) ani o jeho funkci (nebiblicky prostrednik mezi clovekem a Bohem, ktery od Krista uz nebyl potreba.
@Jiosef Tyl Také jsem se podivil. Mohlo to být i tak, že věděli že je špatné, jen se to snažili tutlat. Byly přeci Velikonoce, významné svátky. Ti z Vatikánu jsou experti na utajování věcí. Zdravý už nebyl a věk dost vysoký. Bude si nyní moci lépe popovídat s Bohem🍃.
@Jiosef Tyl Moderní medicína sice léčí, ale neuzdravuje, protože to by pak nebyl žádný byznys.(ideální je léčit celý život)
@Jiosef Tyl
Uz se o tom začíná docela slušně spekulovat.
Fico dost pravděpodobně nebude moci nikde ukázat odhalené tělo.
Nic by se tam nenašlo.
Docela mě ta teorie baví a už se donesla i k samotnému Ficovi.
Neukázal nic. A mohl.
Uz se o tom začíná docela slušně spekulovat.
Fico dost pravděpodobně nebude moci nikde ukázat odhalené tělo.
Nic by se tam nenašlo.
Docela mě ta teorie baví a už se donesla i k samotnému Ficovi.
Neukázal nic. A mohl.
@Anton Augustin - ono stačilo že papežové vždy na obou válčících stranách posvětili zbraně proti těm druhým! Mnohdy stejnověrcům. Církev by se neměla míchat do politiky.
@Jiosef Tyl Ad. pieta. Je zvláštní že většina lidí bojuje o to aby mohla jít do důchodu co nejdříve. Pak jsou ale lidé, kteří se opravdu v povážlivém věku derou do různých funkcí. Moc tomu nerozumím.