Komentáře
Alois Rudý
1
Fiala (ODS) je neschopnosti futrál.😉
Fiala při své politické imbecilitě teoretický zisk okamžitě rozpustí v takové kravině, jako jsou třeba televizní poplatky apod. Stačil už nasr.t všechny důchodce, mimo jeho babičky mu to z této skupiny nikdo nehodí.
kosmos kosmos
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@epr3
Paroubek v roce 2005 nastupoval s 8%.
Vyhrál s 32%.
Pak tu byly opačné gardy s potenciálem par měsiců před volbami na 40% a prohrály...
Stále se dějiny opakují.
Paroubek v roce 2005 nastupoval s 8%.
Vyhrál s 32%.
Pak tu byly opačné gardy s potenciálem par měsiců před volbami na 40% a prohrály...
Stále se dějiny opakují.
@epr3
Slabomyslně, jako správný espéďák blábolíš, co ti podstrčili. Já, důchodce, mu to "hodím" (jeho babička nejsem, okamůří pohůnku), mne takovou prkotinou, jako je pár korun za poplatky tedy opravdu nenas..., jak by si dezolát epr a bolševicko-fašistická sběř přáli. Na to mám až moc slušný důchod. Ale hlavně vím, že lůzu nesmíme pustit k lizu a podle toho budu "házet".
Slabomyslně, jako správný espéďák blábolíš, co ti podstrčili. Já, důchodce, mu to "hodím" (jeho babička nejsem, okamůří pohůnku), mne takovou prkotinou, jako je pár korun za poplatky tedy opravdu nenas..., jak by si dezolát epr a bolševicko-fašistická sběř přáli. Na to mám až moc slušný důchod. Ale hlavně vím, že lůzu nesmíme pustit k lizu a podle toho budu "házet".
@Petr Minář To, že jsem espéďák jsi zjistil zřejmě ze svého ranního h.vna, viď? Jsi mentální ubožáček, který dodnes nepoznal, o co ve zvýšení televizních poplatků jde. Vůbec ne o to o kolik, ale o to, že si platíme propagandistickou televizi, která jde ve skutečnosti proti svým občanům.
Tvůj důchod ti přeju a taky znova toho Fialu. Jestli se mu povede ještě jednou to, co v tomto volebním období, budeš z něj mít h.vno.
Tvůj důchod ti přeju a taky znova toho Fialu. Jestli se mu povede ještě jednou to, co v tomto volebním období, budeš z něj mít h.vno.
Za vším, kde je Klaus se skrývá neúspěch.
On má snad dar nově vznikající hnutí likvidovat.
Motoristé jsou jeho čtvrtý projekt.
Všechny předchozí, názvy si již nikdo nepamatuje co kanditovali ve volbách a výsledky.byl kolem famózních 0,25%.💪👌
Po volbách vždy seskupení zaniklo a Klaus posedlý politickým potenciálem postupoval dál, sháněl mecenáše atd.
Teď si vybral Turka a zapoměl mu říci, že sedí v Bruselu , což ho limituje a hlavně mu nevysvětlil, že by bylo dobré alespon do hnutí Motoristé vstoupit !👌🙏
Macinka jako mecenáš sehnal penize, zřejmě i od babiše bo tak se to dělá a už se jelo.
U Konečné je příběh jak přes kopírák.
Lidé bděte!
On má snad dar nově vznikající hnutí likvidovat.
Motoristé jsou jeho čtvrtý projekt.
Všechny předchozí, názvy si již nikdo nepamatuje co kanditovali ve volbách a výsledky.byl kolem famózních 0,25%.💪👌
Po volbách vždy seskupení zaniklo a Klaus posedlý politickým potenciálem postupoval dál, sháněl mecenáše atd.
Teď si vybral Turka a zapoměl mu říci, že sedí v Bruselu , což ho limituje a hlavně mu nevysvětlil, že by bylo dobré alespon do hnutí Motoristé vstoupit !👌🙏
Macinka jako mecenáš sehnal penize, zřejmě i od babiše bo tak se to dělá a už se jelo.
U Konečné je příběh jak přes kopírák.
Lidé bděte!
@Pavel Nyklíček
Já si názvy pamatuji. Ten první projekt se jmenoval Hlavu vzhůru a bylo to s Bobošíkovou. A ano, bylo to 0,25%. Pak byla Strana svobodných občanů a minule to byla Trikolóra. Motoristé jsou jeho další projekt a peníze jsou od Tykače. Uhlí. Odtud vítr vane. Dosud platil Klausovi Kellner, po jeho smrti zdroj vyschl a ochotně nastoupil Tykač. Nicméně ten projekt skončí, jako ty předtím. Peníze nestačí. Nemá lidi. Nikdo není ochoten si s tímhle špinit pověst. Takže bude kandidovat pár nýmandů v čele s Macinkou a pak političtí turisté, většinou zkrachovalci z ODS v čele s Borisem Šťastným...
Já si názvy pamatuji. Ten první projekt se jmenoval Hlavu vzhůru a bylo to s Bobošíkovou. A ano, bylo to 0,25%. Pak byla Strana svobodných občanů a minule to byla Trikolóra. Motoristé jsou jeho další projekt a peníze jsou od Tykače. Uhlí. Odtud vítr vane. Dosud platil Klausovi Kellner, po jeho smrti zdroj vyschl a ochotně nastoupil Tykač. Nicméně ten projekt skončí, jako ty předtím. Peníze nestačí. Nemá lidi. Nikdo není ochoten si s tímhle špinit pověst. Takže bude kandidovat pár nýmandů v čele s Macinkou a pak političtí turisté, většinou zkrachovalci z ODS v čele s Borisem Šťastným...
Poučen z posledních voleb do PS budu volit tak, aby můj hlas nepropadl. Pro pana Fialu to není dobrá zpráva.
@Uživatel_5686146
Ten si snad kvůli tomu hodí mašli! Budeš ho mít na svědomí.
Ten si snad kvůli tomu hodí mašli! Budeš ho mít na svědomí.
Je dojemné až k pláči, jak se zde diskutující zločinci a protifialovští štváči při každé příležitosti oháněji tím, jak většina občanů nenávidí Fyjalu a jak to dopadne (rudá záře zaplane) na "podzim". 15. února t.r. bylo možno vidět tu protifialovskou sílu v Praze. Na demonstraci proti Fyjalovi přišlo celých 55 blbečků (byli jste tam také, 5577504 a Šebesto ?). Čeká vás asi dost fuška, soudruzi.
@Petr Minář Utěšuj se dezoláte a primitive ! Uvidíme kdo se bude smát po 30.září. Aby jsi nebrečel.
@Richard Šebesta
Ne "aby jsi" ale "abys", inteligente, vzdělanče a vlastenče český (národní buditelé nad tímhle "Čechem" by museli výt jak ti zavilí šakali; ideově má ale soudruh Šebesta jasno). Než psát zhovadilosti, udělej si napřed domácí úkol z jazyka českého z učiva na základní škole.
Ne "aby jsi" ale "abys", inteligente, vzdělanče a vlastenče český (národní buditelé nad tímhle "Čechem" by museli výt jak ti zavilí šakali; ideově má ale soudruh Šebesta jasno). Než psát zhovadilosti, udělej si napřed domácí úkol z jazyka českého z učiva na základní škole.
Nejlepší by bylo, kdyby zemský škůdce Fiala zůstal před bránou parlamentu a za branou věznice.
@Uživatel_5577504
Bolševicko-fašistický zločinec 5577504 by zase, po vzoru SA a LM, zatýkal a věšel. Hnus mezi Čechy. Marně se těšíš, lumpe. Lůza tu vládnout už nebude.
Bolševicko-fašistický zločinec 5577504 by zase, po vzoru SA a LM, zatýkal a věšel. Hnus mezi Čechy. Marně se těšíš, lumpe. Lůza tu vládnout už nebude.
@Uživatel_5577504
fyjalo octup
fyjalo octup
Jistě, nejednota nepřátel nebo soupeřů či konkurence mi vždy hraje do karet. To je stará pravda. Na nejednotu velké trojky koncem války spoléhal i Hitler . Jenže i když ta nejednota existovala nebyla tak velká a zásadní aby mohla odvrátit porážku Německa. Takže Fialo se moc netěš ! Koneckonců i uvnitř spolu jsou problémy a nejednota. Pekarová a Černochová chtějí taky svůj podíl na moci a své koryto. Čili čeká nás ještě mnoho zajímavého než budou volby !
Je paráda, že STRANA je zde zpět a s ní přichází pořádek a pohoda života pro slušnou většinu občanů Česka.😎