Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Deratizace politického prostoru je naděje pro tuto zemi

75 komentářů

Miroslav Kašpar
Hele, bacha, to samé jsem navrhoval udělat s Gazou a tos měl vidět, jak ochránci dobrých mravů v médiích vztekali!!! Tak abys nedostal ban, panáčku
Jaroslav Mišner
Neskutečný článek o našich voličích. Velmi trefné a bohužel pravdivé.
Zdenek Kalhous
Vláďo skvělej text!!!! zdenek.
Karel Safrata
Naprosto skvostný článek mířící na komoru všem těm volů a sviním, kterých se vždy urodí dost a nejhorší jsou trpaslíci všude A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí.....
Karel Pustka
Deratizace by byla opravdu moc vhodná i mezi vámi novináři , protože vaše objektivita je úplně neznámý pojem ! To co dělá za sviňárny Fialův slepenec od vás nevíme nic ! To co dělá opozice ,ukazuje na spravedlnost , právo je potíráný a shazovány každý politik ale každý za svůj názor! Takže vy plivat můžete, mafiánská vláda Fialy taky , chraň bůh ozvat se opozice! Okamžitě oheň 🔥! Tak derazitujte dál,a nezadavte se tím vaším hnojem !
Karel Safrata
@Karel Pustka Tento jedinec stůně po starých dobrých komunistických časech. Člověče jděte si stoupnout do ranní fronty na vodku někam do Ruska...
Uživatel_5142659
Klasika, jako vždy, díky
Juchin
Pane Mertlíku, krásně jste to napsal. A trefně, soudě podle kvikotu potrefených v téhle diskuzi 👍
Bretislav Valenta
@Juchin Naprostý souhlas,Mertlik trefa do hus ,jako obvykle.Jen tak dál, pane Mertliku👍👍👍
Anton Augustin
Deratizace se právě děje v podání prezidenta Trumpa.
Zpráva z tisku: Zástupci USA a Ruska se v pátek podle amerického prezidenta Donalda Trumpa setkají v Mnichově, pozvání podle něj dostali i Ukrajinci.
Je to naděje i pro tuto zemi.
kosmos kosmos
@Anton Augustin
http­s://ww­w.bb­c.co­m/new­s/ar­ticle­s/cy5k­6gk50q­vo
kosmos kosmos
@Anton Augustin
http­s://ww­w.ws­j.co­m/wor­ld/e­urope/­vance-wields-threat-of-sanctions-military-action-to-push-putin-into-ukraine-deal-da9c18ac
🤣👍
Uživatel_5577504
@Anton Augustin
Jistě. Ukrajinci zůstanou v čekárně a pak jim bude oznámen výsledek.
Karel Moravec
@Uživatel_5577504 konspirace stare báby. Klid dopadne to tak jak ty nechceš. Budeš jenom čumět jak puk.
misazak
@Anton Augustin pane Augustine, co vy do toho s Trumpem? Je to článek o české politice, držte se tématu.
Miroslav Kašpar
No, ona by se důkladná deratizace šikla leckde. Nejenom v "politickém prostoru"
Spytar
Pane Mertlík,
."...A komu tím prospějete, co ??!..."
💩
Karol Chwistek
Pane Mertlíku, dobrý den, bude mi 48 let a nejsem tudíž současník událostí v r. 1968, ale heslo "Jsme s vámi, buďte s námi", byť původně vyřčené z úst tehdejší komunistické nomenklatury, po okupaci mnohokrát zaznělo během okupace i v ČS televizi a ČS rozhlase, a televizáci i rozhlasáci, kteří to heslo říkali k divákům a k posluchačům, rozhodně žádné krysy nebo švábi nebyli.
Karel Prochazka
Bravo pane Mertlík, rudí švábi už bijí na poplach.
epr3
......Filip Turek, předseda hnutí, jehož není členem, je možná pro milovníky a milovnice Dolpha Lundgrena ideální tvář na plakát, ale jeho politický potenciál má hodnotu statistické chyby......Ale, ale, tady chtěl být někdo chytrý a vtipný, tak svůj bonmot brousil tak dlouho, až ho přebrousil.
Turek sice není členem Motoristů, ale předsedu tam docela určitě nedělá.....
A politický potenciál bych zatím nechal stranou. Je to celkem nedávno, co se tady mainstream Patriotům posmíval, že je uzamčen v "cordon sanitare" a že v europarlamentu nezmůže nic. Dnes už sami někteří posměváčkové přiznávají, že s Patrioty se počítat musí.
kosmos kosmos
@epr3 které posměváčky máš na myslí? popř pošli link díky 🤣👍
epr3
@kosmos kosmos Nemáš zač, najdi si ho sám. Když ti ho pošlu já, budeš tady plácat něco o dezolátech a podobné k.k.tiny.
kosmos kosmos
@epr3 na tvym serveru pí end ča to nepíšou?🤣asi ne když nic není 🤣👍
Karel Moravec
@epr3 máš kulové.
Karel Moravec
@epr3 hranol je mimoň.
http­s://ww­w.red­dit.co­m/r/cz­ech/com­ments/­1d9d5p­x/nev%­C4%9B%­C5%99t­e_l%C3­%A9ka%­C5%99%­C5%AF­m_pij­te_rad­%C4%9B­ji_sa­vo_do­poru%­C4%8Du­je/
epr3
@Karel Moravec
Tento web není dostupný
Zkontrolujte, zda v adrese https nemáte překlep.
Pokud je adresa zadána správně, zkuste spustit Diagnostiku sítě systému Windows.
DNS_­PROBE_­FINIS­HED_NX­DOMA­IN
Anton Augustin
Domeček neoliberalismu se hroutí, proto ty křeče novinářů takzvaných liberálních médiích.
Jiosef Tyl
Ad. Richard Šebesta - sdílíš nepřesné informace, ale to je tady v Čechách běžné a rozšířené. Babiš nemá podporu 30% občanů, ale je to cca 30% případných voličů. Což bývá velký rozdíl. A ani toto mu nezajišťuje sestavení vlády.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - jo pardon myslel jsem - občanů, ne obyvatel.
seng
@Jiosef Tyl a kolik má podporu Fiala ,když spolek tři stran má 20%. A samotná ODS cca 12% voličů, jak říkáte. To je celkem rozdíl nemyslíte?
Miloš Hora
Koukám, že ten Mertlík musí mít hrozně zkurvenej život. Dobře mu tak.
kosmos kosmos
@Miloš Hora tak za mě tys ho určitě takový měl jak popisuješ 🤣👍
Jiosef Tyl
Saša Krach si evidentně spletl internetovou adresu. Sašo, tady nejseš na parlamentních listech, musíš si to přeadresovat. Tady ti pšenka nepokvete.
Saša Krach
@Jiosef Tyl Už chodíš ráno k zrcadlu...
Jiosef Tyl
@Saša Krach - jjj mám před umyvadlem zrdcadlo. Chodím tam ráno z důvodu hygieny - je to problém?
Asatin
Babis a jeho sekta,to jsou takovi smradlavi potkani,nekoho napadnout,sesrat a jeste se na nekoho vykalet.Toto musi skoncit.Ta kanalova banda nesmi vyhrat.
Richard Šebesta
@Asatin Umíš se opravdu " skvěle " vyjadřovat. Já taky nechci aby ten estebák a zloděj vyhrál můžeš mi prozradit jak jak to chceš udělat aby nevyhrál ? Má podporu minimálně 30 % obyvatel. Fialová válečná vláda mu navíc svým neumětelstvím nahrává . Takže co ? Necháš ty voliče zavírat nebo to uděláš jako v Rumunsku že se jednoduše zruší volby pod nějakou falešnou záminkou ?
seng
@Asatin a kdo by měl vyhrát? Fialu v současnosti lidi nenávidí víc než Babise
Jiosef Tyl
Šebesto, jsi napsal: "kdo koncem září vyhraje volby a sestaví funkční vládu" to je vysoce tendenční věta. Ten kdo vyhraje volby ještě nemusí se sestavit funkční vládu. Takže smát se nakonec může jedna i druhá strana.
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Ty svoje rozumy si nech pro ty kdo o to stojí. Nepotřebuji tlumočníka a to co tu čmáráš vím taky. Je ti " jasno jasnosti " ?
Saša Krach
Jak nastartovat v sobě objektivní jednání..
Každý den si po ránu před zrcadlem bát pořádnou facku přes špinavou křivou držku.. Moc to pomá­há..­..Výs­ledek­,,,člo­vek začne být pro společnost užitečný.
😂😂😂🐱😂 Zdravim
mnnhgfr
Slovní průjem pana Mertlíka mě rozesmál.
Richard Šebesta
Komentář k dílu " mistra " Mertlíka ! Stručně je to silně nefér článek, který dehonestuje opozici a vůbec si nevšímá pětigangu jak tady někdo trefně napsal. Vládne už sice pouze čtyřgang ale zrazení a odpadli Piráti nám tady vládli skoro 3 roky takže k pětigangu určitě patří. Za poslední 3 roky tady více škody určitě udělala současná vláda než opozice. Psát o všem co zde Fialová vláda pokazila budu zde do rána. Poslední věc. Smát se bude nakonec ten kdo koncem září vyhraje volby a sestaví funkční vládu. To je jediná jistota.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta
Hlavní voličská skupina hnutí ANO jsou méně vzdělaní starší lidé a důchodci žijící v dojmu, že dávky a důchody plynou ze státní bezedné pokladny. Skutečnost, že stát před rozdáváním zlaťáků lidu musí tyto zlaťáky nejdřív lidu sebrat, je pro ně stejně srozumitelná jako teorie smršťování či rozpínání vesmíru. Je však třeba zdůraznit, že termín důchodce není a nemůže být jediným kritériem definování této skupiny, neboť jak známo: „Věk nerozhoduje – starej idiot byl kdysi mladej idiot!“
Toto přesně pasuje na tebe 🤣 píšeš srajdy které nemají ani hlavu ani patu dezzoláte 🤣 ty jsi z moc starého gangu 🤣👍
Jiosef Tyl
@kosmos kosmos – dávám hlasovat kdo z vás je idiot - já volím tebe!
kosmos kosmos
@Jiosef Tyl Jiosefe Kajetáne 🤣 nauč se nejprve pořádně podepisovat a potom můžeš hlasovat osslíku 🤣👍
Karel Moravec
@Jiosef Tyl já tebe, kajetáne.🤣
Jiosef Tyl
@kosmos kosmos - sorry kosmos, já jsem nemyslel tebe. Blbě jsem to napsal, tady mi do toho řvou nějaký lidi.
kosmos kosmos
@Jiosef Tyl ok šéfe moc mi to k tobě nesedělo🤣 páč jsi ví ce napravo, plus jak vidím jak drtiš Šebest 🤣ale zas jak říkám škoda každé rány která padne vedle 🤣👍
seng
@kosmos kosmos budete se možná divit,ale obliba ANO vzrostla i u mladých voličů. Byla 10% nyní 20%. A v krajským městech mimo Prahy také roste. Nedávno o tom vyšel průzkum.
kosmos kosmos
@seng mladé koblihy jsou blaznivé🤣všechny prachy co nakrade Esteban pro sebe a pro Agrofert a rozdá všem lempům,šlumpákům a zdech.. linám tak ve finále zaplatí mladí bez ohledu na to koho volili 🤣 takže Estebana volit nechceš 👎neb nebudeš do smrti veselý 🤣 poťapi 🤣👍
Jan Macharacek
Přesné,skvělé. Tak to vidím ,a cítím dlóuho,a jsem rád,že to V.Mertlík umí (na rozdíl ode mne) popsat.
Uživatel_5577504
Při podzimních volbách deratizujeme vlastizrádce z pětigangu. Pak bude následovat kontrola, audit, vyšetřování, obžaloba a trest. Padni, komu padni.

A s Francouzskou Guayanou by to chtělo dohodnout, že nasi vlastizrádci dožijí na galejích na Ďábelských ostrovech.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
I ty Brute?
Jan Macharacek
@Uživatel_5577504 Huhuhú,pudliky budliky.
Karel Moravec
@Uživatel_5577504 a pak se probereš a ruka v nočníku.
Uživatel_5734171
Mám pro tohle termín "vzpoura nýmandů". Politici se budou chovat jako ti nejsprostší kanálové, dokud se jim to bude vyplácet. A celé to začal Zeman. To on přinesl do politiky buranství, hulvátství a prasáctví. A vzpomeňme si na všechny ty kauzy a aféry, za všechny jen akci"Olovo", kdy na spolustraničku Buzkovou nechal vyrábět kompro (proto Olovo, protože má značku Pb, což jsou iniciály Buzkové). Provalilo se to a voliči? Dvakrát si v přímé volbě zvolili Zemana za prezidenta. Prostě jim to nejen nevadilo, ale dokonce imponovalo. Prostě Miloš se s nimi nemaže. A přesně proto dnes politici říkají a dělají to, co říkají a dělají. Protože se to vyplácí. Takže dokud budou voliči preferovat tento styl, budou se takhle politici chovat. Vítězná sestava se nemění...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Ani Bureš na něho nemá. Ten potřebuje hlavně zaplatit dluhy a někdy holt ta hlava zaostává za ústy.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 To podepisuji a stále nechápu, že lidí takové prase jak ho trefně Petra Buzková nazvala volili a to byla jen jedna z jeho mnoha prasáren.
Saša Krach
Dočetl jsem do půlky cyncu...
Závěrem přiznejme, že existence vyžírků a štěnic v hnutí ANO se nijak výrazně neliší od všech ostatních stran napříč politickým spektrem a je přiměřená volebním preferencím. . Ano to je pravda
Ovšem proč o nich Mertlík nepíše,,,,a to snad nikdy...
Co dodat...
Mertliku jdi do Paďous...😛🥵
Karel Moravec
@Saša Krach páč vyžírkové jsou z řad voličů japonce a voličů ano. Ti pořad melou, že stát se nestará. Každý se má starat sam o sebe, pokud to dotyční nezvládají, tak pyskujou"fyjalo octup".
Pavel Nyklíček
@Karel Moravec
Krátké a přesné. Voliči DNO a SPD mají při čtení více, jak dvou vět, fyzickou bolest.
Bude líp jim stačí a za jejich neschopnost může fyjala a ten nám zdrazil babišovy potraviny, protože je fyjala vyrábí a prodává......jojo.
Nic složitého.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Jak nastartovat v sobě objektivní jednání..
Každý den si po ránu bát přes špinavou křivou držku...Asi tak
Milos Barta
@Saša Krach Tohle se vám bude stávat stále, pokud nebudete chápat, o čem ten článek je. Zkuste to. Není to těžké.
Uživatel_5577504
Soudruhu Mertlíku, jste přijat! Rudé právo se na tebe soudruhu těší. Takový trefný úvodník Strana potřebuje. Je vidět, že máš ideologicky jasno, soudruhu!

Je od tebe soudruhu hezké, že jsi z toho blití vynechal Stranu a Vládu! Budeš odměněn zájezdem vlakem do Moskvy k vycpanému soudruhu Leninovi.
Karel Moravec
@Uživatel_5577504 ty máš evidentně s rudým právem zkušenosti, soudruhu. Hezky po bolševicku.😂
Uživatel_5577504
@Karel Moravec
Mám s Rudým právem zkušenosti. Za mlada jiné noviny fakticky nebyly. A soudruh Mertlík se nejspíš vzpomenul na krásné rudé časy svého mládí, kdy se všude kádrovalo. Zůstalo mu to

Inu, jak praví klasik:
"Bývalý komunista je to samé, jako bývalý černoch."
Karel Moravec
@Uživatel_5577504 tak vidíš soudruhu jak se vyznáš, pěkně po bolševicku, že?
Georg Waldman
Bylo velkou chybou v roce 1989, že komunistyčtí šmejdi Babišova ražení nevyfasovali minimálně cely na Mírově nebo Valdicích.
Richard Šebesta
@Georg Waldman To beru. Na aber wichtige Frage Herr Waldman ? Kdo je za to zodpovědný že se to nestalo ? Havel a jeho neslavní disidenti a všichni kteří se dostali k moci. Takže naše zlost by primárně měla patřit Havlovi a spol.
Uživatel_5577504
@Georg Waldman
Se sviňákem Pávkem v čele.
Karel Safrata
@Uživatel_5577504 MOR BABIŠE FICA ORBÁNA MOR TZV. PATRIOTY!
Petr Minář
Prostě obchodník s kanáliemi, pro ducha i pro tělo, estébák Babiš. Jeho konzumenti do kanálu skutečně patří, jiná duševní strava by je asi zabila.
epr3
@Petr Minář Co žereš ty?
Petr Minář
@epr3
Na tvém profilovém obrázku je jasně vidět, že ty jsi krmník ANOfertu. Mohu tě ujistit, že já blitky estébáka a jeho pohůnků nekonzumuji ani mediální (ty vůbec ne) ani materiální (nakupuji zásadně s aplikací "Bez holdingu" a vědomě tedy nekoupím od Agrofertu ani krmivo pro psy).