Rozhovory
Alois Rudý
3
Pravdou je, jak Buchert naznačuje, že by Rusko s USA měli urychlit dohodu o novém rozdělení Evropy, abychom včas věděli kam patříme. Já mám uschovanou Ruskou vlajku z minula a pro jistotu jsem ve slevě v Tescu koupil i vlajku USA. Jsem připraven.😉
Dokud bude svět fungovat na principu poptávka - nabídka ve vleku amorálního, zkorumpovaného a lidsky vzato toho nejhoršího ražení, co člověk nabízí, bude jen hůř. Byly tu jiné civilizace před námi, a budou i další po nás.
Náše planeta potřebuje reset. Totální reset.
Náše planeta potřebuje reset. Totální reset.
Ať už je Trump jaký chce pokud dojedná mír na Ukrajině vstoupí do historie a naší lidé si ho už jen proto budou pamatovat , určitě více než Bidena ,který nedojednal nic a řečeno sportovní terminologii byl z formy. To bude pro něho velké plus , otázka jak to bude s obchodem mezi USA a EU je zatím otevřena a je to velká neznáma. Osobně mám pocit, že přes všechny kontroverze
okolo něho se snaží zavést pořádek třeba pokud jde o migraci, bere to za správný konec. USA na prvním místě to je to o co by měl usilovat každý nejvyšší reprezentant své země. Tedy bít se za blaho vlastní země. Což třeba o našem Fialovi neplatí ani ve srandě. Zatím je brzy ho hodnotit vždyť je na počátku ale očekáváni jistá jsou.Uvidíme.
okolo něho se snaží zavést pořádek třeba pokud jde o migraci, bere to za správný konec. USA na prvním místě to je to o co by měl usilovat každý nejvyšší reprezentant své země. Tedy bít se za blaho vlastní země. Což třeba o našem Fialovi neplatí ani ve srandě. Zatím je brzy ho hodnotit vždyť je na počátku ale očekáváni jistá jsou.Uvidíme.
Abychom pochopili Trumpa, musíme mít na zřeteli několik zásadních a hlavně neměnných skutečností:
1. Je mu 78. To je zásadní, i když ne neměnné. Má tudíž správný pocit, že má málo času
2. Musí vždy být po jeho. Odmítá diskutovat, odmítá měnit názor.
3. Půjde přes mrtvoly. Tisíce obětí na druhém konci světa jsou pro něj jen nějaké akceptovatelné náklady
Ze všech jeho šílených nápadů je pro mě nejšílenější ten na odkup Gazy. Ten milion lidí, co tam žije, by chtěl násilně vystěhovat do sousedních arabských zemí. Proti vůli těch zemí. Egypt ani Saúdi je nechtějí. Je to stejné, jako by někdo z Prahy chtěl vyřešit problém Chánova tím, že problémové obyvatelstvo přestěhuje do Chomutova a třeba do Teplic, Chánov zbourá a postaví tam rezidenční vily. Problém se pochopitelně nevyřeší, jen se z Teplic a Chomutova za pár let stane Chánov II. Ten odkup Gazy a plány Trumpa jsou absolutní nesmysl, ale platí bod 2 a 3. Odmítá o tom diskutovat a půjde přes mrtvoly. Pohrozí těm arabským zemím cly a bude si ten svůj plán vynucovat silou. I kdyby se mu to povedlo vynutit, spustí další vlnu terorismu. Vybuchnou další bomby se sebevražednými šílenci, po celém světě budou tisíce obětí. Trump za 4 roky odejde (naštěstí navždy, to je axiom číslo 4). Do té doby se pochopitelně nevyřeší nic, ale ten teror, zlo a násilí pojede ve vyšším levelu...
1. Je mu 78. To je zásadní, i když ne neměnné. Má tudíž správný pocit, že má málo času
2. Musí vždy být po jeho. Odmítá diskutovat, odmítá měnit názor.
3. Půjde přes mrtvoly. Tisíce obětí na druhém konci světa jsou pro něj jen nějaké akceptovatelné náklady
Ze všech jeho šílených nápadů je pro mě nejšílenější ten na odkup Gazy. Ten milion lidí, co tam žije, by chtěl násilně vystěhovat do sousedních arabských zemí. Proti vůli těch zemí. Egypt ani Saúdi je nechtějí. Je to stejné, jako by někdo z Prahy chtěl vyřešit problém Chánova tím, že problémové obyvatelstvo přestěhuje do Chomutova a třeba do Teplic, Chánov zbourá a postaví tam rezidenční vily. Problém se pochopitelně nevyřeší, jen se z Teplic a Chomutova za pár let stane Chánov II. Ten odkup Gazy a plány Trumpa jsou absolutní nesmysl, ale platí bod 2 a 3. Odmítá o tom diskutovat a půjde přes mrtvoly. Pohrozí těm arabským zemím cly a bude si ten svůj plán vynucovat silou. I kdyby se mu to povedlo vynutit, spustí další vlnu terorismu. Vybuchnou další bomby se sebevražednými šílenci, po celém světě budou tisíce obětí. Trump za 4 roky odejde (naštěstí navždy, to je axiom číslo 4). Do té doby se pochopitelně nevyřeší nic, ale ten teror, zlo a násilí pojede ve vyšším levelu...
@Uživatel_5734171 Chlape u tebe mne fascinuje a myslím to doopravdy to jasnovidectví které tady nastoluješ ! Když víš tak vše dopředu tak jeden skromný dotaz. Kdo bude po volbách u nás vládnout ?
@Richard Šebesta No, zdá se že jste to vy, kdo tu má patent na pravdu.
@Vladimir28 Nevím mudralo proč bych měl mít patent na pravdu ? Já předkládám pouze možné alternativy . To on tvrdí co bude až Trump odejde a už ví dopředu , že se nic nevyřeší. Jako by Biden něco vyřešil . Spíše jde o to, že se vám Trump nelibí. Přesto si dovolím jeden typ. Táto neschopná válečná Fialová vláda skončí, volby se blíží a už aby to bylo.
No, to jelkem zbytečná úvaha. Mě totiž může kterýkoliv establishment víš co... Natož něco vyčítat 

Ehm, Česko a dobré jméno? Ten pán si snad dělá legraci. Od dob co nechali komouše v v parlamentu a nepotrestali ani ty největší grázly se na Ćesko dívají spíš jako na vychcánka. Teď se jim dokonce jeden ex-komouš co na národní mlátil studenty tlačí na šéfa diplomaci, pokud vyhraje volby další ex-komouš, resp estbák, a další exkomouš dokonce prezidentuje...Apropo, bývalý komouš je něco jako bývalý černoch.
@Jóža Oltec Řekl bych, že Američanům je naprosto u prd.le, jestli někdo byl, je, nebo bude komouš, tohle už u nich nemá žádnou váhu. V tom se jako v h.vně babráme jenom my. Američani ocení, když jim někdo umožní namočit si pořádně rypák v korýtku se zbytky našeho bohatství a umožní jim se ještě napakovat To, podpora vývozu jejich "demokracie" a nákup jejich zbraní, je asi tak všechno co po nás chtějí...
@Jóža Oltec
Co se divíš? Když antikomunisté jsou hlupáci jako nějaký Jóža Oltec... soudím podle těch hovadin, co sem napsal. Ale on je to, podle jeho "argumentů", nejspíše komunistický provokatér. IQ by sedělo.
Co se divíš? Když antikomunisté jsou hlupáci jako nějaký Jóža Oltec... soudím podle těch hovadin, co sem napsal. Ale on je to, podle jeho "argumentů", nejspíše komunistický provokatér. IQ by sedělo.
@Petr Minář Co z toho co jsem popsal není pravda, ty rudé jelito??
@Jóža Oltec
Vondráček jako Ondráček, na p.prezidentovi komoušovi vadí jediné: že se jako komunista vůbec nechová. Kdo mu nejvíce spílá do komunistů, rozvědčíků atd.? Sběř okolo Stačilo!, dezoláti blábolící "Fyjalo octup". Duševní kategorie vzor Oltec. Stačilo, Jóžo, víc se u mne snažit nemusíš.
Vondráček jako Ondráček, na p.prezidentovi komoušovi vadí jediné: že se jako komunista vůbec nechová. Kdo mu nejvíce spílá do komunistů, rozvědčíků atd.? Sběř okolo Stačilo!, dezoláti blábolící "Fyjalo octup". Duševní kategorie vzor Oltec. Stačilo, Jóžo, víc se u mne snažit nemusíš.