Zprávy

Zpět na článek

ANO by ve volbách mělo přes 35 procent, Motoristé by do Sněmovny neprošli, ukázal průzkum

20 komentářů

giorgio287
Vlastizrádci na galeje! Doživotně.

P.S. vidět soudruha Fialenko jak poprvé v životě pracuje (roztlouká šutry na štěrk 16 hodin denně o chlebu a vodě), to by se mělo v přímém přenosu vysílat na čt art 🤣
Michal Bednárek
Že je u nás 35% polodementních mě nepřekvapuje. A už vůbec mě nepřekvapují motoristé. Zná někdo jejich program, potencionální ministry a celkově postoj k probémum Česka? Je to pouze prázdná skořápka pro lidi co nechtějí ANO, protože Bureš už toho víc moc neposbírá.
Uživatel_5734171
@Michal Bednárek
Motoristé je marketingový produkt. Stojí za ním Klaus a především uhlobaron Tykač. Nehledejme v tom nic složitého, jde jen a pouze o miliardy za uhlí. Všichni se budou zaštiťovat zdravým rozumem a energetickou bezpečností, ale jde jen a pouze o to shrábnout miliardový jackpot a náklady nechat na státu... Energetická bezpečnost je klíčová věc, ale o tu tu nejde.
seng
@Michal Bednárek budete si muset zvyknout. Tahle vláda voliče hodně zklamala.
Michal Bednárek
@seng
Mě zase velmi zklamala ta minulá, velmi amatérská. Jsem opravdu hodně zvědavý co předvede skvadra ANO po volbách
Vitezslav Vrany
@Michal Bednárek Rozhodí nějaké měďáky svým voličům a tím to jistě k jejich velkému zklamání také skončí.
seng
@Michal Bednárek myslím,že horší to nebude. Není třeba pořád predhazovat Babise,jako kdyby měla přijít nějaká zkáza. Babiš byl ve vládě osm let ,sice měl dobrá léta až do covidu,ale horší to nebylo,než nyní. Fialova vlada hodně doplatila ,že bylo v koalici moc stran. Nechápu proč ODS musí tahat na zádech dvě malé strany,akorát doplatí, že je na Moravě lidovci vykrouzkujou. Pak se s lidovci a topkou musí dohadovat na kompromisem a to skalní voliči ODS nemusí,proto jim ubere hlasy Turek.
giorgio287
@Michal Bednárek
Mě spíš překvapuje 30% imbecilů, kteří by volili fialové vlastizrádce a spol.

I když - hradního dementa, rudý sliz volily přes 3 miliony bezmozků...
epr3
@Michal Bednárek Volební program Spolu byl všeobecně známý, ale stejně Pětikoalice udělala pravý opak nebo nic.
Uživatel_5734171
Do voleb skoro 3/4 roku. Za tu dobu se stane tisíc a jedna věc. Proti současné vládě i ve prospěch současné vlády. A hlavně dojde k bratrovražednému boji na scéně stran s podporou kolem 5 procent. SPD, Stačilo, Přísaha, Motoristé, Trikolóra, PRO to bude boj na život a na smrt. Vítězem bude Bureš, protože na poslední chvíli zafunguje obava voličů z propadnutí hlasu. Čeká nás turbulentní podzim a jestli jsou ve společnosti příkopy, na podzim budou dvojnásobné. Osobně se chystám do jakéhosi vnitřního exilu. Prostě budu žít ve své sociální bublině a hlupákům a oslům z koblihového světa se budu vyhýbat a čekat, až si natlučou sosák a až pochopí, že je Bureš podvedl... Je to stejné, jako když si někdo z příbuzenstva jede koupit zázračnou deku a hrnce za 50 tisíc. Také nemá cenu mu vysvětlovat, že je to podvod. Já to v rodině zažil. Ty lidi vyléčí až to, když pak dva roky platí půlku důchodu za splátky podvodníkům a hrnce skončí v popelnici...
Michal Bednárek
@Uživatel_5734171
Je to sice smutné, ale je to tak. Lidi jsou nepoučitelní a až to u nás bude vypadat jak na Slovensku, tak snad někteří dostanou rozum.
Richard Šebesta
@Michal Bednárek jen dovětek mudrlante. Lepší Slovensko než Německo. Kde se vraždí a znásilňuje zvesela a je to už takový folkor pomalu. To by ti vyhovovalo lépe kdyby tvou dceru nebo ženu zaopatřil nějaký muslimák ?
Michal Bednárek
@Richard Šebesta
Šebesto, ty mudrlante, na tvoje komenty nemá cenu ragovat neb jsou off topic. Vyloučené lokality na Slovensku taky nejsou žádná hitparáda.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Bednárku Bednárku ! To o tom Slovensku ví každý ale určitě je jich méně (mimochodem jsou už i u nás)
než v Belgi­i,Ně­mecku,­Fran­cii,H­olan­dsku a dalších západních zemích. Jenže ty jsi člověk takového komunistického typu. Chováš se přesně jako komunisté za totáče. Víš v čem ? Pravda jenž se ti nehodí jakoby nebyla. Prostě o ní nemluvíš. Nehodí se prostě. Čili ty jsi zároveň normální lhář !
Uživatel_5734171
@Michal Bednárek
Slovensko je ve fázi studené občanské války a Fico je schopen ji dostat i do horké fáze. Fico je gauner a jde mu o kriminál, ještě se budeme divit, čeho je schopen. Já se ale divit nebudu, podobný scénář jsem očekával a píši tu o tom rok... Danko, Kaliňák, Blaha... To jsou regulérní krysy. Blaha a Danko jsou proruské krysy na úrovni Bilaka, Kaliňák je Luca Brasi. Já nepochybuji ani pikosekundu o tom, že má podíl na vraždě novináře Kuciaka...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím ovšem obratem dodávám totéž bude pokud by vyhrál Fiala-matlala-nutela ! Otázka co bude větší KATASTROFA zda Bureš nebo Fiala ? Ač nebudu volit žádného z nich skoro bych řekl že více škody udělá Fiala.
seng
@Uživatel_5734171 taky si myslím,že milion hlasů už nepropadne. Me uz propadl třikrát, proto budu letos volit tak ,aby nepropadl,ikdyz to nebude to co bych úplně chtěl. Ale ono není moc na výběr, kdo nechce volit současnou vládu.
Zdeněk Rezek
Obecně, průzkumy a agentury, které je vytváří, to je téma na knihu.
A STEM konkrétně? Na dvě věty. Na dvě slova dokonce.
Zemanův projekt......
eva27
@Zdeněk Rezek Podle agentur měli svého času Piráti mit tolik procent, že už novináři psali o Bartošovi jako pravděpodobném premiérovi.
kosmos kosmos
Slibim vám co vám na očích uvidím 🤣ale zaplatíte si to potom vy🤣-váš čobolsský Estéban 🤣👍