Komentáře

Zpět na článek

Obrat zeleného Havlíčka, megalomanská SPD a hajlující Turek aneb Kdo se snaží ukrást Trumpa?

59 komentářů

Jiosef Tyl
Ještě donedávna vyřvával Babiš, že naše vláda a my mnozí jsme v řiti USA. A kdo je tam teď víc my nebo on?
Alois Rudý
Je logické, že přicmrndálkové žijící jenom tou "správnou" ideologií se obávají Trumpa, který s politikou přináší pravdu.
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
Totéž přeci Fico. Stál na pódiu a vyřvával "americká ku*va" na prezidentku Čaputovou. Názorové veletoče těchto kremelských mamlasů mě nepřestanou bavit...
Uživatel_5734171
U Bureše je to opravdu MIMOŘÁDNĚ komické. Není projevu, aby nezpochybnil nákup F-35. Podle něj jsou zbytečné, nákup by se měl zrušit. To chtějí slyšet jeho voliči. Politika Trumpa je přesně opačná. Pokud bychom zrušili už dojednaný obchod, extrémně by ho to naštvalo. Klidně by nám začal vyhrožovat cly, podobně jako dnes vyhrožuje Dánsku, že mu nechce dát Grónsko. Nějaké Česko je pod rozlišovacími schopnostmi Trumpa. Zajímá ho jen USA, kdo to nechápe, je osel. Stejně tak bude Trump tlačit na prodej amerického plynu a ropy do Evropy. Bureš si myslí, že udělá nějaké šméčko se Sověty, jako se o to snaží Fico nebo Orbán. To je PŘESNĚ to, co Trump nedovolí. Pro tukany z ANO je Trump jen nějaký symbol, nasadili si kšiltovky, dali si Trumpa na mávátka, nechápou jeho skutečnou politiku. Jediným "výstupem" pro nás i Evropu je to, abychom se víc starali sami o sebe...
epr3
@epr3 Já chrápu na své horské chalupě, chlívy nechávám takovým, jako jsi ty. Je v nich přesně ta práce, která odpovídá tvým mentálním možnostem, nebudu ti ji brát, vím že za to nemůžeš, tak jsem s tebou solidární.
epr3
@kosmos kosmos Ty jseš vážně duševní ubožák. Davidovy jsou ty noviny, které slouží jako názorová platforma. Za obsah zodpovídá vždycky autor článku, v tomto případě pan Svatoš, který těch analýz napsal skoro 2,5 tisíce, a rozhodně mu vycházejí přesněji, než těm pohádkářům, co už od prvního týdne SVO vyprávějí jak ožralí ruští mužici nemají co žrát a mohou plácat ukroše jen polníma lopatkama.
Kdyby sis přečetl obsah, a zkusil se k tomu vyjádřit, tak bych tebou třeba tak nepohrdal. Ale ty nemáš nikdy nic, nebo operuješ tím, co napsal Seznam. Ten může brát za etalon pravdy opravdu jen duševní prosťáček.
kosmos kosmos
@epr3 tam chrapeš ty ochlassto s malým ovčím mozzgem 🤣👍
epr3
@kosmos kosmos Přestaň tady tapetovat ty předepsané blbiny, a běž poklidit do chlíva.
epr3
Bejt Fialou, tak Trumpovi vyhlásím válku, ničeho bych se nebál, protože Pávek by mi pomohl.
kosmos kosmos
@bella. Zase závidíš Ukrajincům starý dezzoláte 🤣 raději peníze nemocným a starým Ukrajincům než takovým lempům jak jsi ty Ukrajinci jsou pracovití a jsou žádání na pracovním trhu ty máš oproti nim cenu jenom smradlavé pracovní boty 🤣a je dobře že se koupi F35 přece je nerozdame peníze mezi netáhla typu stará bella 👍 klidně si lez estebanovi zezadu někde a klidně mu můžeš vykuřit 🚬to je tvůj styl obludo stará 🤣jinak plantáš páté přes deváté a tvoji milí dezzoláti ti nerozumí🤣 je vidět že už jsi starý prochlasstaný dezzolát s mnoha psychickými problémy 🤣tak zvaž jestli není na čase ukončit to tvoje trápení a raději skoč ze skály 👍 budeš mít klid od tvých věčně omílaných Ukrajinců 🤣👍
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Pokud jde o ty předražené a zbytečné F-35 jak by se asi zachoval Biden pokud bychom zrušili onen obchod ? Byl by radosti bez sebe že ?
kosmos kosmos
@giorgio287 tak nic🤣 nespletl sis ho náhodou s kobzzolem?ten vychlasstával na russácké ambassádě a pak dělal osstudu ochlassta 🤣👍
kosmos kosmos
@giorgio287 kde Petr Pavel vítal zz?🤣👍
giorgio287
@PEtr Tobes
Ruské zachvatčiky nadšeně vítalo rudé hradní hovado Pávek.
giorgio287
Ty vole sezemský, ty zraješ pro foltýnovo ministerstvo cenzury a propagandy!

Kontrolní otázka. Když jedeš v autě s pravostranným řízením se staženým oknem, tak pravicí při zdravení hajluješ? To jako fakt? To jsi opravdu takový debil?
Alois Rudý
Bylo by dobré aby se již USA a Rusko domluvili na novém rozdělení Evropy a zbavili nás trapné nerozhodnosti, kterým směrem se máme klanět a s kým si máme vyřídit účty, protože se klaněl nebo stále ještě klaní špatným směrem. 😎
Frantisek Najman
Vážený autore článku v demokracii je každého věc jaký pozdrav si zvolí, jen ve vaší totalitě jsou jen povolené pozdravy. A obrat zeleného Havlíčka, přece každý rozumný člověk na základě nových poznatků opraví svůj prvotní názor, jen příznivec totality ne. Megalomanská SPD jak uvádíte, by byla sama proti zdravému rozumu kdyby neměla jasné představy o své budoucnosti.
komarek1
Jejich voliči mají IQ tykve.
komarek1
Pro Lidi "zvláštního ražení" mám jiný výstižný název: "Lůza".
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 tak tak..jsou to fakt totalni "komedie", smutne je, ze jejich volicum tyto veletoce absolutne nevadi, spis naopak..
Jiosef Tyl
"donedávna mnozí z dnešních podporovatelů Trumpa brojili na demonstracích proti „kolonizaci“ Evropy Spojenými státy, z níž je životně důležité se vymanit. Dnes je americký kolonizátor „jejich“ člověk. Honosí se jeho kšiltovkou, ačkoli prosazuje zájmy své země mnohem důrazněji než jeho předchůdci." A vo vo vo tom to je!
bella.
@kosmos kosmos
Ani slzu ani korunu Ukrajině ode mě neuvidíš.
Radši přidám na nešťastné hladové a žíznivé děti v Africe, které se vzdělávat chtějí, ale nemohou, než těm tady z z UA.
Tečka !
---------------------------
👎️
epr3
@kosmos kosmos Tak nečti, já ti to nenutím, ale pak budeš do smrti u části společnosti za beznadějného, omezeného blbečka, protože mainstream ti celou pravdu nikdy neřekne. Ale je to tvoje volba.
epr3
@Saša Krach Já myslím, že ohledně Ukrajiny je už vidět světýlko na konci tunelu:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­01/u­krajin­ske-frontove-bataliony-uz-maji-jen-40-vojaku-putin-ma-spocitane-ze-ukrajina-vydrzi-uz-jen-3-mesice-novinky-od-plukovnika-reisnera-videa
kosmos kosmos
@bella. Ty starý poťape běž už něco pořádného dělat 🤣jenom leješ bleješ závidíš pomlouváš a somruješ prachy pro mrzáky hlavně duševní jak jsi ty🤣a miluješ samé hňupy jako puttlera Estébana Fíka Orbána a podobné z....sska🤣a věřím ti že bys jim nejraději vykuřil🚬 mazej si najit chlapa a zalezz někde do příkopy stejně stojíš za starou bellu 🤣a pěkně Nortonsské ránko 🤣🤟
Saša Krach
Ukrajina je neštěstí ,,nechala se zatáhnout do tunelu zatím bez konce. Chudáci lidé .
A česky důchodce je charakter..Přidal na Ukrajinu, přidal na platy politikům...tam přidal poměrně dost....a vůbec bych se nedivil kdyby na rozlučku , od této vlády dostal nějaké poplatky / jednou už zrušené/ jako tečku...😛😛
kosmos kosmos
@bella. Ty fakt stojíš za starou bellu osslíku 🤣 Orbán podepíše sankce proti russákům a puttler mu za odměnu prodá plyn 🤣ty máš teda logiku 🤣👍
bella.
@Asatin
jsem zvědavá co vypadne z odpudivé osoby naše Hradu a Fialy a jsem zvědavá co vypadne z Milionu chvilek, co si na nenávisti k US a Babišovi chodili hojit frustraci na letnou.
No a co naši velemozci Čvančarová, Geislerová, Mádl ....
bella.
@Jiosef Tyl
V řiti je obecně vzato náš pan prezident Petr Pavel , protože úmorně hledá záminky, aby se s odpudivou osobou nemusel ani telefonicky pozdravit.
V řiti je díky němu i Česko, protože jeho " diplomatický um " je um vojáka, poslouchat drill a nemyslet.
Kolář a Fiala skrz vládu svých amatérů toho už Pavlovi nadiktovali dost.
Osobně nám prospěch z Pavlových veljetů do světa nekyne, spíš máme ztrátu. On a Lipavský, to je fakt dvojka !
Pokud bychom srovnaly náklady na jeho vejlety, z nichž nepřináší žádné výsledky prospěšné Česku s náklady na administrativu Zemana, který navíc dával část svého prezidenstkého platu na fond české republiky a jehož žena i jako paní prezidentová měla svoje zaměstnání a pracovala a kromě toho jí stačilo i ošatné a repre z peněz co automaticky na tuto funkci jde, pak bychom se divili !
Současné madam z Hradu nestačí dolce vita bez práce a jen výlety a i když má život zadarmo , tak k tomu jí její galán Petr Pavel vyboxoval hutný důchod a to nepochopitelně za ošatné 100 000 měs.na" funkci paní prezidentová " , což jí jde k jejímu vojenskému důchodu.Madam se tedy " uměla narodit " .To nevymyslíš !!! 👎👎👎
-------------------

Pozor👇👇👇
jaké faktury za 100 000 měsíc co měsíc vykazuje paní Pavlová ! Jakou velikost šatů , bot, bund, kabátů, zda dámské parfémy a stejné, anebo i pánské a roztodivné, má přece syny a snachu/y a vnoučata a tyhle peníze jí neplatíme na ně! A logicky to jen za sebe nemůže utrarit. A myslím, ty faktury nejsou záměrně podrobné!.A spořit to taky nemůže, když to musí vykazovat v útratě. Myslím, asi šatí celou rodinu i vnuky i svou matku.Tu navíc neoprávněně ubytovali na Hradě, dle protokolu tam babka být nesmí!

Zemanova zahraniční politika byla proti migrantům a byl pro obchod s Ćínou a Ruskem a to bylo v EU jedině prozíravé.

Tato vláda a Pavel rajtují kolem Ukrajiny a stihli nám pro ni vydojit rozpočet a na dlouho budoucnost!👎👎👎
Tečka!
bella.
@kosmos kosmos
Kosmíku, dědku, jak ses srovna s tím, že Zelenskyj ustoupil z výhrůžek a už už pouští plyn skrz Ukrajinu ( čert nám ji byl dlužen ! ) a už ani nepředstírá, že je azerbajdžánskej

Měli jste jako dezoláti kecy o Ficovi a smlouvách a zatím Fico položil Zelenského s Orbánem na lopatky.
Zelenskyj lezl Trupovi do zadku, asi jako náš Patr Pavel Bidenovi a náš Fiala Leyenové.No a jací jsou , haha haha.

Jó dědku Kosmíku, tys taky v odhadech dopadl 😁😁😁
bella.
Zarazilo mě tvrzení autora tohoto článku, kde říká, že se neví, jak by reagoval Babiš na návštěvu prezidenta na Ukrajině, ale nejspíš by ...
Hergot co by ? 🤨
Nebylo by lepší se zeptat rovnou Babiše a nechat úvah co by udělal ?
Takhle se tady prezentuje jen autor článku Sezemský co by udělal on , když se tady veřejně ztransformuje do Babiše.
No a jinak - nechte důchodce na pokoji !Je to laciné se do nich navážet!
Nen í jediný rozumný důvod , aby z jejich tisícovky, co měli dostat a Fiala s tím při nástupu do funkce i souhlasil , aby tady živili skoro milion Ukrajinců, z nichž pouze ani ne 150 tis. pracuje, ale všichni čerpají a že si pište, v š e c h n o ! A jsou pardonovaní za všechno. Není fér,aby ze své tisícovky dávali na léčby ukrajinských babek a dědků, kteří po 3 měs. registrace zde mají nárok na zdr.
péči a že si ji hustě nárokují !👎
Ne Babiš, ale amatéři napříč " demokracií " se mohli zbláznit z US, to bylo "mee too" ,"black lives matter" a "chudáčci migranti " a proti US byli zmanipulovaní blbečci z Letný a Milionů chvilek a ten myslitel Petr Pavel.😁
Babiš věděl o tom, že máme platit NATO víc .Stíhačky nemusí, jasný ?
V obratu chování je jim dnes sám Zelenský 😁
A ještě něco p. Sezemský ,
nějak se v průběhu 3 let pardonují hákové kříže po ukrajinsku na jejich tancích, nějak se pardonovaly ty jejich odznaky, kdy Rakušan na Letné sezval úkáčka k výročí napadení a policie patrně měla příkaz dávat oči stranou a Vy jste asi zmagořil jako ta nějaká blbka co označila rozmáchlé festo Muska za hajlování.
Na domácí scéně to obstarává perla Nerudová.
Pamatuji kauzy přeškrtlého Z ( jakože Rus škrtne Zelenského ) , kdy v PS udali poslanci jednoho z nich, když měl na talíři chlebíčky do písmena Z.Usoudili , že je škrtlé .On slavil Zuzanu a hostil ji.
Vy máte , mistře Sezemský stejný mozek . Rozmohli se tu provokatéři jak za Švejka, ale i jak z 50. let!👎️ FUJ!
Uživatel_5734171
@kosmos kosmos
vypadá to, že ten mamlas svůj příspěvek zbaběle pozměnil, takže teď ty reakce nedávají smysl...
giorgio287
@PEtr Tobes
Blbé je, že ti ruskie zachvatčiki byli Ukrajinci 🤮
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣👍
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...Vy, tedy jenom v době, kdy vylezete z řiti bruselské EU😁
Bořivoj Zelený
@kosmos kosmos Nejsem levičák, levičáci jsou dnešní liberálové ovlivnění neomarx ideologií.
Bořivoj Zelený
@Jiosef Tyl My, příznivci Trumpa doufáme, že jím nastolená doktrína ovlivní i politické klima v Evropě a ukončí sebedestruktivní liberální progresivismus většiny evropských politiků. To je ten nejhlavnější důvod, proč jsme s nadšením přivítali jeho zvolení.
Uživatel_5554486
A co má za přednost náš pan premiér a jakou barvu má on ❓Navíc úroveň komentářů odpovídajícich, potvrzuje , že jsou velkými příznivci Reflexu, časopisu vysoké novinářské úrovně.
Uživatel_5734171
@Asatin
oni drží pysk, neví, co vlastně říkat. Jejich naivní představa, že Trump vlastně podporuje putina vzala za své asi tak minutu po inauguraci. Trump bude chtít rusáky zlikvidovat a nastoupit s ropou a plynem na jejich bývalé trhy...
Asatin
@Jiosef Tyl Ano to je presne.Jsem zveda co vypadne z mistnich dezolatu.To bude sou.
bella.
@Josef Burianek
docela by mě zajímalo, jak to přijde, že se vysoce intelektově kalibrovaný Buriánek Josef se tady s gustem přehrabuje v příspěvcích "psychiatrických pachtelů " 🤣🤣🤣
epr3
@Josef Burianek Odkud jsi utekl ty?
kosmos kosmos
epr3
29. ledna 2025 • 113

0
@kosmos kosmos A můžeš mi ukázat někoho z těch zaměstnanců EU, který by tam za ty prachy nebyl rád?
A pro tvou informaci, Davida jsem nevolil, ale jsem rád, že tam on, Konečná, Dostál a Turek jsou. Příště, jestli ještě nějaké bude, to bude ještě lepší.

Ty už se budeš lepit jenom na samé poťapy🤣proto se budeš do smrti už jen trápit 🤣🤟
epr3
@kosmos kosmos A můžeš mi ukázat někoho z těch zaměstnanců EU, který by tam za ty prachy nebyl rád?
A pro tvou informaci, Davida jsem nevolil, ale jsem rád, že tam on, Konečná, Dostál a Turek jsou. Příště, jestli ještě nějaké bude, to bude ještě lepší.
Josef Burianek
Docela by mě zajímalo, kde žije většina pachatelů příspěvků. Na uzavřeném oddělení, nebo smí na zahradu s panem ošetřovatelem?
kosmos kosmos
@bella. Nemusíš dávat Afričané si dojdou pro podporu samí 🤣a abys potom nemusel povolaval nějakého Ukrajince třeba z brněnské přehrady ať ti zachrání život 🤣👍
kosmos kosmos
@epr3 a David je rád že je ve EU parlamentu a že užívá velké peníze a plní si své russácké sny i z tvojí podpory a proto jako důkaz poděkování by ti taky rád vykuřil 🚬🤣👍
kosmos kosmos
@epr3 duševní lemplíku v životě nebudu číst takové srajdy to nechám tobě 🤣a jak vidím že tam přispívá takový duševní velikán a prorussácký dessolát Ivan D tak to mi stačí 🤣beztak tam má i svůj pravidelný prorussácký column 🤣poťapům česst práci 🤣😲
kosmos kosmos
@epr3 teď jsme se o tom bavili bečíš že jsou v Bruselu lemplové a ty tam pošleš takové šlumpáka 🤣ten měl sám psychické problémy jak byl ministr a lže až se mu od huby práší 🤣tak se nediv že to tu vypadá tak jak vypadá 🤣👍
kosmos kosmos
@epr3 David dobrý poťap 🤣🤣🤣éšprcko ty jsi vylizzanější než jsem si myslel🤣s tímto uchylem jsi mě opravdu dosstal 🤣 nezapomeňte si s tímto osslem taky vykuřit 🚬🤟aji s lojzzou🤣👍
kosmos kosmos
@kosmos kosmos éšprckou 🤣🤟
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣 vy máte enéprcem stejné ofčí předky 🤣👍
kosmos kosmos
@bella. Poťape russácký starý závistivý 🤣 budeš pořád mrčet bečet a závidět pak chytneš raka a pudeš 👍a to ti to opravdu nepřeju dezoši tak si potom na mě vzpomeň 🤟a kdyby něco chytroline protrubeny -karma je zdarma 🤣👍
kosmos kosmos
@Jiosef Tyl aktuálně včera bečelí russáčtí oligarchové že si připadají jako čínská kolonie 🤣kdyby jenom připadají 🤣👍
kosmos kosmos
@PEtr Tobes já mu nevěřím nic🤣a špinavých russáků se nebojím 🤣Trump a sankce je srovnají brzzy 🤣👍
PEtr Tobes
@kosmos kosmos to jo, ale verim mu, ze by tady russke "zachvatciky" jiste uvital, stejne jako je vital soudruh Skala v r. 68, je to asi nejake jeho reinkarnace
kosmos kosmos
@Bořivoj Zelený pro něj je nejdůležitější maga 🤟nějak extra bych na něj espolehal 🤣👍
kosmos kosmos
@Bořivoj Zelený vám deb. Bilnim levičákům vůbec nevadí že je Trump pravičák?🤣vy jste teda pěkní osslíci 🤣🤟
Asatin
@Uživatel_5734171 Asi to tak udela a jeste si pocka aby rusaci jeste vic vykrvaceli a pak uderi.Uz ted rusak utoci na motorkach a na ziguliku.Mozna to ma uz i se Zelenskym domluveno. No, bude to asi sou.