Komentáře
Konečně příměří. Trump dotlačil izraelské radikály i Hamás k ústupkům. Bude v Gaze mír?
18 komentářů
Mír bude do té doby, než všichni možní světoví dobroser.vé naposílají té pakáži tolik peněz, aby to stačilo na novou výzbroj a výcvik muslimských vylízanců. Pak to začne nanovo......
Mír oběma stranám přeju, ale co bude následovat? Zase Palestinci budou dostávat miliardy a miliardy a veškeré potřeby, jídlo... A co s těmi miliony udělají? Nakoupí zbraně, vybudují nové kilometry tunelů, vycvičí mladé hrdinné bojovníky ve jménu Aláha, ženský budou v pytích poskakovat po ulicích s rukama nahoře a buď budou oslavovat svého hrdinu, který zabil Žida, anebo budou oplakávat svého hrdinu který na to zabíjení Žida doplatil. Chlapi budou střílet z kalašnikovů Pánu bohu do oken a kluci se budou učit v házení kamenů. Až do příští války. Nic jiného neznají a neumí.
Židé zatím mír porušují. A i když mír bude, nemělo by to znamenat, že se zapomene na potrestání představitelů Izraele za genocidu Palestinců.😶
@epr3 To je přesně o čem jsem psal, říká se tomu projekce, to jaký je Trump, je připisováno Bidenovi a samozřejmě americký tisk, který je v rukou miliardářů, nebo se bojí Trumpových žalob, to potvrdí!
kosmos kosmos
@epr3 ber to jako hotovou věc👍 jednoduché věci zjistíš i v Česku klidně i na fóru 24 ale speciálky už musíš zjišťovat jinde 🤣jak ty říkáš pisálkové mají taky zdroje které ti to taky neprozradí ale když to dělají celý život tak vědí kam sáhnout 👍a i když ti řeknu cokoliv tak stejně budeš p....čovat a a dělat chytrého 🤣👍
Trump a jeho MAGA sekta si přivlastňují úspěchy druhých a svoje neúspěchy a zločiny svádějí na druhé, to je jejich styl politiky.
První kroky ještě před inaugurací Trumpa naznačují, že to bude jedna velká katastrofa vedle druhé a to bohužel nejen pro USA, ale i pro velkou část okolního světa.
Stephen King řekl, že kniha (The dead zone) o bezskrupulózním maniakovi, který jako prezident způsobil jadernou válku naprosto sedí na Trumpa.
První kroky ještě před inaugurací Trumpa naznačují, že to bude jedna velká katastrofa vedle druhé a to bohužel nejen pro USA, ale i pro velkou část okolního světa.
Stephen King řekl, že kniha (The dead zone) o bezskrupulózním maniakovi, který jako prezident způsobil jadernou válku naprosto sedí na Trumpa.
kosmos kosmos
Já mám info že se na tom hlavně podíleli Biden Katarský premiér a Egypt...Trump tam nepřímo tlačil z pozice budoucího prezidenta 🤣👍
Mír nastane až nastane spravedlivé vyrovnání. Ale kdo ho chce...Ani jedna strana.
Představte si kdyby se objevil mesiáš a řekl...spravedlnost je jen jedna...ty dostaneš toto a ty toto., tak si to představuje bůh...
Jedná strana ho ukamenuje a druhá preventivně ukřižuje.
A USA tam pošle flotilu kdyby náhodou z toho kříze slezl.
Ostuda civilizace...😭😭
Představte si kdyby se objevil mesiáš a řekl...spravedlnost je jen jedna...ty dostaneš toto a ty toto., tak si to představuje bůh...
Jedná strana ho ukamenuje a druhá preventivně ukřižuje.
A USA tam pošle flotilu kdyby náhodou z toho kříze slezl.
Ostuda civilizace...😭😭
@kosmos kosmos Když sem dáš zdroj spojený s hlavním proudem, tak budu p.čovat, protože mám už dlouhými léty ověřeno, že se tam informace překrucují, upravují, nebo se tam vyloženě lže. Pokud sem dáš něco jiného, přečtu si to a vyjádřím se. Zatím jsi sem nikdy nedal nic, co by stálo za námahu a podle toho, jak se tady vyjadřuješ je jasné, že mainstreamu žereš všechno i s navijákem na první dobrou.
@Frankie 68 Já bych jako bezskrupolózního maniaka (lépe senilního dementa, kterému už těžce unikají souvislosti), který jako prezident málem rozpoutal jadernou válku, viděl spíše Bidena.
@kosmos kosmos Nejde o mě, ale o tebe. Chodíš sem tvrdit různé věci, a pokud je dokládáš, tak odkazy na Novinky 😂 nebo podobné "hodnověrné" zdroje. To už sem můžeš cpát klidně články z Fora24, nejprolhanější žumpy dnešního mainstreamu....
Jako vtip dobrý
Co si ovšem do svých rozvah nezakalkulovali, že tím i islám v západním světě posílí. A tak se může stát, spíš se jistě děje, že si tím západní rádoby elitáři větev na které sedí, sami pod sebou řežou.
Protože že to přinese islámem masové terorizování i zabíjení řadových občanů Západu je i dle dnešní reality jisté. Ovšem je jen otázkou času kdy tohle zasáhne i ony rádoby elity, které tohle svou nenažraností způsobily. A dobře jim tak!