Zprávy
Britský skandál grooming gangů: Zneužívání nezletilých, vraždy i podezření ze schování těla do kebabu
12 komentářů
Richard Šebesta
3
VB už není v EU ale je v NATO a patří k " demokratickému západu ". K západu jenž přes všechny tyhle svinstva které se zde konají chce ostatnímu světu kázat morálku a vnucovat svůj názor a své pravdy. Je to opravdu otřesné do jaké žumpy západní svět klesl. Když se ale najde někdo kdo to chce řešit tak je pomalu upálen (politicky určitě). KATASTROFA !
Přejít do diskuze
@kosmos kosmos Tak hlavne, ze z toho mas srandu. Podle statistiky byl do toho zapojen kazdy sedmy Pakistanec zijici v UK. Kazdy sedmy! To je samozrejme uplne normalni a deje se to vsude, ze?
Na tohle už před dobrými 8-10 lety upozorňoval ve svých reportážích novinář Tommy Robinson, ale prohnilé britské úřady to nechtěly šlyšet a potřebovaly to zamést, takže se stal nepřítelem státu, dočkal se zatčení a vězení a jeho videa a články byly na YouTube i na sociálních sítích důsledně mazány.
@Richard Šebesta Biden zlikvidoval EU a Trump to dokončí. EU bude jen nečině přihlížet, až si USA, RF a možná ČLR rozeberou svět. Nikdo u nás a v EU nehlesne, až si Trump vezme Grónsko, Kanadu a Panamu. EU za první Trumpovy vlády měla nakročeno na to být svébytná. Vzdala se toho různými nařízeními a hospodářským vysílením skrze války na UA.
kosmos kosmos
@Andrew Shob ty jsi taky napul liibtard 👍já jsem liberál a ty jsi retard 🤣beztak bydlíš v Anglii s pakošama a chodíš k Čechům na návštěvu a pijete si každý svůj doneseny chlast 🤣takoví Pokémoni jak ty dělají pořád noční za minimálku so good luck ,🤣👍
@Ivo Hájíček ??? Jste svéprávný? Aha, vám vadí, že Rusové jsou jen z poloviny Mongolové, zatímco Ukrajinci ze tří čtvrtin.
@našinec tak hlavně Čína si nejdříve rozebere Rusko. To budete smutnit ještě víc. Vy "vlastenci" a milovníci těch polomongolů a jejich návrat do Milovic asi už nezažijete.
kosmos kosmos
@Andrew Shob nevím co tím chtěl básník říct??😲😲👍asi jsi můj příspěvek nečetl pořádně 🤣👍