Téma
Potěmkinova velmoc Rusko: Válka na Ukrajině sebrala Moskvě velmocenské ambice, ale na kolenou ještě není
13 komentářů
Nevím zda Rusko ztrácí velmocenské ambice ? Mně jako občana Česka spíše zajímá co ztrácí EU nebo Česko ? Taky mne více zajímá pozice Ukrajiny, kterou už 3 roky dotujeme horem dolem a kde nic tu nic. Ukrajinci nechtějí bojovat ale to Zelenského a jeho válečné sponzory a " demokraty " nějak netankuje ! Poddaní májí držet hubu a dělat co chce vrchnost no ne ? Skutečně pane Vlachu mne by taky zajímalo jak je na tom NATO s další podporou Ukrajiny,jaká je nálada obyvatel v členských zemích ohledně další podpory nekonečné války ale zejména u nás ? Je nepochybné že Rusko se válkou určitě vyčerpalo ale totéž platí o druhé straně tedy zemích NATO a hlavně Ukrajině. Bylo by zajímavé udělat analýzu ale poctivou ne Fialově vylhanou kolik nás už stála válka a podpora Ukrajiny a kolik nás ještě bude stát ?
Určitě by to většinu Čechů zajímalo více než co válka vzala Rusku ?
Určitě by to většinu Čechů zajímalo více než co válka vzala Rusku ?
ISW je hoaxy provařená rodinná (ne)ziskovka Kaganových. Mimochodem, jeden ze zkorumpované rodiny Kaganů je manžel Victorie Nuland. Analýzy této ziskovky jsou podobné fantasmagorie, jako analýzy jednoho blbečka jménem Martin Svárovský z naší provařené ziskovky Evropské hodnoty. Fakt se divím, že média, která sama sebe považují za seriozní přebírají jakési analýzy a informace z neseriozních až pochybných organizací.
kosmos kosmos
@lug70 pěkný názor z russácké vikipedie 🤣👍
Miroslav Rys
@lug70 Ty neumíš ani česky, tupane, a smrdíš tady imrvére. Piš si svůj blog pro dementy tvého ranku a neotravuj 😸👻
Rusové vyklizejí pozice, Američané z Afghanistánu “strategicky ustoupili”. 🏃➡️🏃➡️🏃➡️. 😂.
bla bla bla banderovci, veru tak, bla bla bla
Placání o ztrátě velmocenských ambicí platilo po rozpadu SSSR ale to už více než 30 let, a další dekádu. Poté se , ať se to někomu líbí či nikoli, zvedá a vzhledem ke způsobu a serióznosti jednání USA a i "naší" slavné EU místo alespoň dílčího zapojení do evropských struktur dochází k orientaci na podobně sankcionovanou ale ekonomicky silnější Čínu, potažmo Asii, země Bricksu i africké země . Takže evropští politici ,včetně našich nekompetentních a ideologicky poddajnych "politiků a diplomatů" , nasměrovali Rusko místo na západ na východ a teď něco pokřikují. A my za to tvrdě platíme.
Nebo ne?