Téma

Zpět na článek

Potěmkinova velmoc Rusko: Válka na Ukrajině sebrala Moskvě velmocenské ambice, ale na kolenou ještě není

13 komentářů

Martin Kopecký
Kdo je pan redaktor Vlach, odkud čerpá svá "moudra" a kým a za co je placen?
Placání o ztrátě velmocenských ambicí platilo po rozpadu SSSR ale to už více než 30 let, a další dekádu. Poté se , ať se to někomu líbí či nikoli, zvedá a vzhledem ke způsobu a serióznosti jednání USA a i "naší" slavné EU místo alespoň dílčího zapojení do evropských struktur dochází k orientaci na podobně sankcionovanou ale ekonomicky silnější Čínu, potažmo Asii, země Bricksu i africké země . Takže evropští politici ,včetně našich nekompetentních a ideologicky poddajnych "politiků a diplomatů" , nasměrovali Rusko místo na západ na východ a teď něco pokřikují. A my za to tvrdě platíme.
Nebo ne?
Richard Šebesta
Nevím zda Rusko ztrácí velmocenské ambice ? Mně jako občana Česka spíše zajímá co ztrácí EU nebo Česko ? Taky mne více zajímá pozice Ukrajiny, kterou už 3 roky dotujeme horem dolem a kde nic tu nic. Ukrajinci nechtějí bojovat ale to Zelenského a jeho válečné sponzory a " demokraty " nějak netankuje ! Poddaní májí držet hubu a dělat co chce vrchnost no ne ? Skutečně pane Vlachu mne by taky zajímalo jak je na tom NATO s další podporou Ukrajiny,jaká je nálada obyvatel v členských zemích ohledně další podpory nekonečné války ale zejména u nás ? Je nepochybné že Rusko se válkou určitě vyčerpalo ale totéž platí o druhé straně tedy zemích NATO a hlavně Ukrajině. Bylo by zajímavé udělat analýzu ale poctivou ne Fialově vylhanou kolik nás už stála válka a podpora Ukrajiny a kolik nás ještě bude stát ?
Určitě by to většinu Čechů zajímalo více než co válka vzala Rusku ?
Martin Kopecký
@Richard Šebesta
👍👍👍
lug70
ISW je hoaxy provařená rodinná (ne)ziskovka Kaganových. Mimochodem, jeden ze zkorumpované rodiny Kaganů je manžel Victorie Nuland. Analýzy této ziskovky jsou podobné fantasmagorie, jako analýzy jednoho blbečka jménem Martin Svárovský z naší provařené ziskovky Evropské hodnoty. Fakt se divím, že média, která sama sebe považují za seriozní přebírají jakési analýzy a informace z neseriozních až pochybných organizací.
kosmos kosmos
@lug70 pěkný názor z russácké vikipedie 🤣👍
Martin Kopecký
@kosmos kosmos
A tak tu žijeme, kde kdo si léčí na sociálních sítích své mindraky a slabosti. Kolik tříd ZŠ asi úspěšně absolvoval autor těchto příspěvků či spíše ritspevku?
Miroslav Rys
@lug70 Ty neumíš ani česky, tupane, a smrdíš tady imrvére. Piš si svůj blog pro dementy tvého ranku a neotravuj 😸👻
Lior Chaos
Rusové vyklizejí pozice, Američané z Afghanistánu “strategicky ustoupili”. 🏃‍➡️🏃‍➡️🏃‍➡️. 😂.
Jozef Kolek
bla bla bla banderovci, veru tak, bla bla bla
kosmos kosmos
@Jozef Kolek lehni čobolsský čerte 🤣a nauč se pořádně štěkat 🤣👍
Jozef Kolek
@kosmos kosmos zase si tu! ideš, ty zdochliak!
kosmos kosmos
@Jozef Kolek jsem tu doma zdochliak🤣v které fabrice svařuješ zdochliak?makej více ať se máme dobře ty zdochliak🤣👍