Online přenos
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČeský slavík 2024: Ewa Farna porazila všechny. Vyhrál Ztracený i Kabát, večer se utopil v trapnu a slzách
14 komentářů
Uživatel_5252145
1
Ještě jsem neměla ten čas zkouknout, ale v článku se píše vše. Natřásání, a předvádění s afektem, se mi hnusí. Reklamy, to všechno ještě umocňují. Asi tak.
Pani S.
Vtipný komentář, děkuji. Večer jsem neviděla, stejně jako nikdy nic z TV Nova a jiných stanic; reklamy v průběhu pořadu prostě nezkousnu. Takže mnohé tzv. celebrity nepoznám, i kdyby si vedle mě sedly v metru. Ale pravda, pokud chodí takto nenápadně oblečené i do MHD, tak bych si jich možná i všimla.
Upřesním jen, že v JCHS před 30 lety zpíval jiný Bárta….
Upřesním jen, že v JCHS před 30 lety zpíval jiný Bárta….
Uživatel_5889706
Pane Bartkovský, jestliže nechápete smysl tohoto pořadu, kterým je vata mezi reklamami na komerční televizi v tomto případě spojená s venčením a prezentací outfitů našich celebrit, tak byste měl asi změnit zaměstnání. Zbytečně Vás to vnitřně rozervává a hrozí to trvalými následky na Vašem duševním zdraví. A mně to nic nedalo. Otrávené intelektuální brbláni delší, než ta kravina v televizi je k ničemu.
petr pospíšil
Nesledoval jsem to nonstop ani až do konce. Nejásal jsem, ani se z toho nehroutil. Naše popkultura je taková jaká je a i když tento fakt přijmete, lépe se Vám žít nebude. Proti moderátorům nic nemám, pro taky ne. A pokud panu Bratříčkovskému přišli až moc trapní, pak on tu trapnost svým komentářem umocnil nadruhou...
BUBLAVA
Uf, uf. Již 2. rok jsem nesledovala. Dobře jsem učinila. Opět hitparáda trapnosti a propadu moderování obou protagonistů. Díky, pane Bratkovský, výborně jsem se s Vaším reportem pobavila. 👌👋🤣
Lenka Mühlbergerová
Děkuji, že jsem to nemusela vidět a trpět u toho deset let, ale přesto vím všechno. Velmi dobře napsané, pobavila jsem se. 👍
Temný Pán ze Sithu
Skvělé napsáno,dlouho jsem se takhle nepobavil..
Slavík je komunistickej přežitek,nevěřím že ti ještě někoho zajima,vyhrát slavíka je asi tak obyčejný jako so koupit 10 deka salámu
Slavík je komunistickej přežitek,nevěřím že ti ještě někoho zajima,vyhrát slavíka je asi tak obyčejný jako so koupit 10 deka salámu
Katerina Vojackova
Bála jsem se, že si nebudu mít v koupelně co číst, ale pak mi došlo, že reflex asi glosuje UDÁLOST roku, která je slabší než naše firemní večírky. ❤️ glosujete úžasně😂. Příště chci sedět vedle vás a trpět s váma u TV, trpíte vtipně😀.
Frank51482
Proboha, opravdu tato neskutečná komedie někoho normálního zajímá? A kdy bude vyhlášená anketa o nejlepšího valcíře, který válcuje nově pokládaný koberec na silnici? Tito lidé jsou nám mnohem užitečnější, než nějací afektovaní komedianti.
@Frank51482 Valcíř válcuje ve válcovně hutní materiál, voni inteligente.
@reproman Pravda. A jak se tedy jednoslovně nazývá obsluha strojního válce, který válcuje živičnou směs na silnici?
@epr3 Strojník.
A ten, co se všem na stavbě motá s chráničkami, zemnící kulatinou, kabely, spojkami a signální fólií, a kdo jim hned na ještě teplou balenou vjede s plošinou osazovat osvětlení, jsem já.
A ten, co se všem na stavbě motá s chráničkami, zemnící kulatinou, kabely, spojkami a signální fólií, a kdo jim hned na ještě teplou balenou vjede s plošinou osazovat osvětlení, jsem já.