Zprávy

Zpět na článek

Čtenáři Reflexu vracejí úder. Zapojte se do soutěže a popište svůj milostný vztah s Nejkrásnější spisovatelkou

9 komentářů

petr33petr
1. října 2011 • 10:52
Má žena je jednou z vybraných finalistek. Myslím, že jste tu soutěž zmršili. Původně jste psali, že sami určíte vítěze. Nyní, když už jsou příspěvky a vše kolem soutěže zahrabané na bůhvíkolikáté stránce serveru, kde to nikdo nečte, oznámíte hlasování čtenářů. Pokud jste výběr chtěli udělat takhle, mělo se hlasování vyhlásit, dokud to bylo čerstvé. Takhle se hlasy dají sehnat jen tím způsobem, že člověk otravuje své známé, aby mu dali hlas. To se nám skutečně moc nechce. Odpouštím vám, protože jsem před léty v jiné soutěži vašeho časopisu vyhrál počítač a deset tisíc korun. Hawk
enebenelexa
21. září 2011 • 18:08
V rámci boje ja literaturu krásnějíší, vztahy asexuálnější a osoby anonyměnší jsem ve svém příspěvku zvolil vlastní styl vyprávění který ale pokrytecká redakce jakžto propagátor jediného správného stylu PRAVÉ literatury odmítá zveřejnit! Jménem zneuznaných fanoušků Váslava I. Havla a boje za pluralitu literatury, zveřejňuji ho tedy (dokud příspěvek nebude smazán) nyní a zde:


Klid a mír se rozlil po mém těle a já sem začal vracet cajk tam kam patří. Ona ležela na posteli a s přivřenými očima rychle oddychovala. Podivná osoba. Dávala ráda, i když vlastně nebylo z čeho. Vymrdala s každým, a když nebylo s kým, tak se vším. Jak neměla chlapa dvě minuty, rvala do sebe cokoli. Bylo lepší si jí před tím prohmátnout. Dvakrát jsem z ní vytáhl střepy, a kolega jednou prý i klubko ostnatého drátu. Říkala že je spisovatelka. To tu ale říká kde kdo. My jí říkáme "Nejkrásnějíší". I ty uvozovky vyslovujem. Kvůli jejímu úsměvu? Nevím. Dopnul jsem zip a vyšel z místnosti. Míjel jsem frontu čekajících kolegů i pacientů a myslel na tyto chvilky zpříjemňující moji práci saniťáka na lůžkovém oddělení psychiatrie. Děkuji, "Nejkrásnější"!
panna
21. září 2011 • 10:10
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
placirkabodlo
28. září 2011 • 12:30
to svedci pouze o tom, ze mi ho tvoje mama zuzlala pod stolem za pajcku, kdyz jsem vymyslel nejaky ctivy titulek do blesku. treba jak zit s mrtvym clovekem a byt stastny naveky. ty mas problem s erekci? rekni si sve matce, fakt umi!
sendyman
21. září 2011 • 01:42
A poznámka:
Funtome, ty pablbe, když už tam vkládáš text někoho jinýho, měl bys to uvést jako citaci s uvedením zdroje. nemyslíš?
Nebo je větší pablb redachce, že to pustila?
Uživatel_249988
21. září 2011 • 19:07
Neznám autora textu - ale samotný text je natolik známý, že snad těch uvozovek ani netřeba...
maravesan
20. září 2011 • 22:52
Nedávno se paní Kadlecová, v článku Veřejná výlevka Ireny Obermanové, opřela do konkurečních médií, že věnují této podřadné autorce a jejímu nejnovějšímu výplodu neobvykle velkou pozornost.
Můžete si gratulovat, potože jste je trumfli soutěží o bednu šampáňa, která tuto paní a dílo ještě více zviditelní. Špatná reklama, taky reklama.
Buď si jí tedy nevšímejte a nebo si rovou přiznejte, že vás láká přiživit se na "bulvárním potenciálu spisovatelčina tajtrlíkování na téma Spala jsem s Havlem".....

J.V.
xviktorie
20. září 2011 • 21:00
Asi se teď hodně lidí baví a budou se předhánětt, kdo víc onu spisovatelku ve svém dílku zneuctí, udělá z ní starší, smradlavější nadrženější, atd. Má to Reflex zapotřebí? Asi proto, že jsem trošku zažila i dobu, kdy psát nebylo zdaleko svobodné povolání, připadá mi tento útok hloupý, zavánějící kolektivní svazáckou akcí. Ať je literatura svobodná. Ať vycházejí i texty třeba pitomé, vypočítavé, útočné - dávejme tomu pořád váhu právě jen jako literatuře, fikci. Když je dílo špatné, tak si nezaslouží ohlas, má upadnout v zapomenutí nebo zůstat jen hloupým čtenářům. Reflex dává této knížce mnohem větší váhu, než si třeba zaslouží. A posuzovat knihu, jako mnoho jiných, nebudu, protože jsem ji nečetla (a za minulého režimu se papouškovalo běžně o knihách, které posuzovatelé ani nečetli) a asi ani číst nebudu. Opět akce jako z Blesku, ne jako z dřívějšího Reflexu...
muhlhaus
21. září 2011 • 07:46
Trochu si odporujete. Když má být literatura svobodná, je možné si svobodně dělat srandu ze spisovatelky, která se rozhodla vydělat balík peněz tím, že píše o svém údajném vztahu s bývalým prezidentem. Bohužel hloupých, bulvárem odkojených čtenářů je u nás víc než dost, takže dílo sice v zapomenutí upadne, ale teprve až splní svůj komerční účel. V podstatě jde o jakousi prostituci v širším slova smyslu a připomíná mi to trochu slavnou Moniku L., které se taky ta trocha sexu s prezidentem nakonec bohatě vyplatila.