Zprávy
Ukrajina poprvé použila americké rakety k útoku v Rusku. Moskva připomněla novou jadernou doktrínu
47 komentářů
Jak prave pise CNN, Vyslanectvi USA,Spanelska , Italie a Recka v "Kijivu" jsou zavrena a jejich prislusnici byli vyzvani k opusteni Ukrajiny.neb se ocekava ruska reakce a to bude pocatek 3.svetove nuklearni valky , nyni uz bez vitezu a porazenych .
Ja ktery jsem zazil uz 2.svetovou valku od r. 42 v Praze , zaziji i tu 3. alespon na zlomek vteriny nez budu spolu s celou Evropou zpopelnen.
Nicmene on verra!
Treba to nebude takove.
Ja ktery jsem zazil uz 2.svetovou valku od r. 42 v Praze , zaziji i tu 3. alespon na zlomek vteriny nez budu spolu s celou Evropou zpopelnen.
Nicmene on verra!
Treba to nebude takove.
Jsem přesvědčen, že kdyby vyhrála volby Kamala Harris, Biden by použití raket nepovolil. Nebo-li Biden chce Trumpovu mírovou misi na Ukrajině co nejvíce ztížit.
To bylo russáckého kvikotu, jak použití ATACMS na území russácka bude považováno za napadení russácka západní zemí. Raketa se použila a co udělalo russácko? NIC. Jedno velké NIC. Jen zas melou nesmysly, jak všechny sestřelili. Hlavně russácko vlastně přiznalo, že se nechá klidně beztrestně napadnout, neboť jak jinak chápat kecy, že půjde o napadení své země, ale reakce na toto napadení není žádná?? 

Pamatuji si jak v r. 62 ( to mi bylo teprve 20 let ) dal Kennedy rozkaz , potopit Sovetske lode uprostred Atlantiku vezouci zbrane na Kubu s oduvodnenim , ze si USA v zadne pripade nenecha kumulovat zbrane protivnika jen 200 km od svych hranic .
Nato dal Chruscov rozumny rozkaz , aby se sovetske lode vratili domu a tim prozatimne odvratil 3. svetovou nuklearni valku.
Proc si rusko nechce nechat nechat hromadit nepratelske zbrane 200 km od svych hranic je v tomto kontextu pochopitelne.
Ja jsem se narodil uprostred 2. svetove valky v Praze a jsem pevne presvedcen ze budu zpopelnen na zacatku 3.s.v. ,tentokrat nuklearni, kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zcela zhirosimisovana se zemi srovnana Paneuropa.
Ja mel prekrasny zivot a je mi lito teeh mladych co takove testi jeste nemeli.
Nato dal Chruscov rozumny rozkaz , aby se sovetske lode vratili domu a tim prozatimne odvratil 3. svetovou nuklearni valku.
Proc si rusko nechce nechat nechat hromadit nepratelske zbrane 200 km od svych hranic je v tomto kontextu pochopitelne.
Ja jsem se narodil uprostred 2. svetove valky v Praze a jsem pevne presvedcen ze budu zpopelnen na zacatku 3.s.v. ,tentokrat nuklearni, kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zcela zhirosimisovana se zemi srovnana Paneuropa.
Ja mel prekrasny zivot a je mi lito teeh mladych co takove testi jeste nemeli.
@TCerny Kdyby Putler nezaútočil v roce 2014 na Ukrajinu, tak by na Ukrajině žádné západní zbraně nebyly.
@Jan Bejšovec Co? Kdyby tam Putin opravdu v roce 2014 zaútočil, válka by byla vyřízená za 14 dní, Zelenskyj a ostatní banderovci by se nikdy nedostali k moci a Ukrajinci by pěstovali svoje kedlubny.
@Jan Bejšovec Na Krymu a v Donbasu zilo v r. 2014 70% obyvatel jejichz materstina byla rustina a nechteli se ucit tak bezvyznamnou rec jako je ukrajinstina k cemuz je ukrajinci nutili aby rikali mezi jinym " Kyjiv,Charkiv , Lviv " proste slova, ktera jsem za sveho 81 leteho zivota nikdy neslysel ackoli jsem se v Praze (m.j.s kVasim jmenovcem kolegou Tomasem Bejsovcem ) od r. 48 povinne ucil i rustinu.
Dnes na Krymu a v Donbasu zije 90% Rusu , kteri chteji byt sooucasti Ruska a jenom sotva 10% ukrajincu.
Presto ze ten usmrkany 35 lety ministr zahranici s Ceska , s jakkoli " velmi rozsahlymi zivotnimi zkusenostmi, ze ani nestacil vytudovat jedinou normalni vysokou skolu a zustal pouhym bakalarem, ktery se horko tezko naucil jediny cizi jazyk !, pirat z Karibiku ) rikal i u nas v nemecke TV uz pred 2 lety , ze se uz zase bude brzo koupat na Krymu ) coz se jiste tomuto baculatemu truhlikovi jiste nepodarii. Naproste gros obyvatel Donbasu a 90% soucasnych obyvatel Krymu chteji byt soucasti Ruska na cemz ten malilinkaty Selensky jiste nic nezmeni.Jedine co se tomuto skretovi podari je rozpoutani 3 svetiove nuklearni valky..Ja myslim ze brzka budoucnost ukaze , ci prognosa byla realisticka.
Dnes na Krymu a v Donbasu zije 90% Rusu , kteri chteji byt sooucasti Ruska a jenom sotva 10% ukrajincu.
Presto ze ten usmrkany 35 lety ministr zahranici s Ceska , s jakkoli " velmi rozsahlymi zivotnimi zkusenostmi, ze ani nestacil vytudovat jedinou normalni vysokou skolu a zustal pouhym bakalarem, ktery se horko tezko naucil jediny cizi jazyk !, pirat z Karibiku ) rikal i u nas v nemecke TV uz pred 2 lety , ze se uz zase bude brzo koupat na Krymu ) coz se jiste tomuto baculatemu truhlikovi jiste nepodarii. Naproste gros obyvatel Donbasu a 90% soucasnych obyvatel Krymu chteji byt soucasti Ruska na cemz ten malilinkaty Selensky jiste nic nezmeni.Jedine co se tomuto skretovi podari je rozpoutani 3 svetiove nuklearni valky..Ja myslim ze brzka budoucnost ukaze , ci prognosa byla realisticka.
@TCerny Chruščov dal opravdu ten rozumný rozkaz, ale trochu jinak - USA stáhli své rakety namířené na SSSR z Turecka a na oplátku SSSR stáhl zase své rakety z Kuby a tím byla odvrácená 3. světová válka.
@Frantisek Najman To mate jiste pravdu- alternativa ze strany USA ( jak ukazuje m.j.vyborny USA film m.j. s Covin Kestner byla bud vybombardovani vsech vojenskych zakladen na Kube a invase USA na Kubu ( jako pozdeji de Vietnamu, Iraku ci Afghanistanu ) ale JF Kennedy se rozhodl postavi se svvm poradcum a generalum kteri pledovali pro vybom,bardovani Kuby pro blokadu Kuby a nabidl jim ten Vami zmineny deal.
Ta hruza R.Kennedy Jun. , kterou chce Trump udelat ministrem zdravotnictvi je pravnik a o medicine nema naprosto zadnou paru a prirovnava lekare provadejcii ockovani " k vrahum";;;
Lekari v USA se budou muset zblaznit, jake neskonale Kennedyiske hovado maji za ministra, ktery chce dat ockovani proti vsemu mimo zakon !
Ta hruza R.Kennedy Jun. , kterou chce Trump udelat ministrem zdravotnictvi je pravnik a o medicine nema naprosto zadnou paru a prirovnava lekare provadejcii ockovani " k vrahum";;;
Lekari v USA se budou muset zblaznit, jake neskonale Kennedyiske hovado maji za ministra, ktery chce dat ockovani proti vsemu mimo zakon !
no konecne, to to trvalo, melo se to stat uz davno! co na to asi rika soudruzka kolaborantka Konecna? je to podle ni eskalace? jiste ze to tak bude videt, a pritom je to jen pozdni a stale slaba odpoved na bezprecedentni russkou agresi a barbarstvi! podelanosti se valky nevyhravaji, tak snad uz si to budeme pamatovat jednou pro vzdy!
Ukrajina nic nepoužila. Nazývejme věci pravými jmény. Jsou to zbraně USA, které obsluhují vojáci USA a tudíž i NATO.
kosmos kosmos
@našinec no a co osle?v Rusku pomáhají mongoli a chudobní Korejci 🤣skoč ze skály a ve finále skočila dezolatská nula takže se vlastně nic nestalo 😂🤟
@našinec A důkaz by byl? Nebo jen tento výkřik do tmy?
@Jan Bejšovec Občas se to i u nás prokecne ve zpravodajství či prohlášeních vládních politiků, ale většina lidí si neuvědomuje, co vlastně slyší. Včetně tebe. Jinak na podobné téma psal již v minulosti Reflex: https://www.reflex.cz/…ch-pribyvat.html
putin a jemu podobni diktátoři orbán, Fico či babiš miluji svůj luxusní život, který jim přináší každodenní strach o sebe.
Zkusme je vypudit a bude klid.
Zkusme je vypudit a bude klid.
@Pavel Nyklíček Zlatý Fiala či Pávek, že? Víš, jak se třeba rozrostl majetek familie Zelenskyj za dobu války? Přestaň strkat hlavu do něčího zadku a začni se dívat kolem sebe.
giorgio287
@Pavel Nyklíček
Ve svobodných volbách byli zvoleni diktátoři Putin, Fico, Orbán a Babiš? Nejebe ti?
Ve svobodných volbách byli zvoleni diktátoři Putin, Fico, Orbán a Babiš? Nejebe ti?
Ted to na ty putinovi zlocince bude padat rychleji.Smrt putlerovi.
@AsatinTo jseš tak pitomej, že si myslíš, že to zůstane bez odpovědi? Budeme rádi, když to bude rusák sypat jen na Ukrajinu.
giorgio287
Pardubická Explosia je jedna ze dvou fabrik v Evropě, vyrábějící střelný prach do dělostřeleckých granátů.
Tak doufejme, že k nám nepřiletí díky "péči" senilního Bajdena jaderná holubice míru...to by si koníčci už nikdy na Taxisu neskočili.
Tak doufejme, že k nám nepřiletí díky "péči" senilního Bajdena jaderná holubice míru...to by si koníčci už nikdy na Taxisu neskočili.
@giorgio287 Ty rudý přizdi***! Běž si rozsévat strach na Sibiř!
giorgio287
@Filip Nedbalek
Je mi tě líto. Mozek vymytý fialovou propagandou....
Je mi tě líto. Mozek vymytý fialovou propagandou....
@giorgio287
To jistě doufej. To bys pak mél zkažené celé dopoledne.
To jistě doufej. To bys pak mél zkažené celé dopoledne.
@giorgio287 jsi ještě připosranější než Biden

Je to pomalu jako ve Svatebni kosili od Erbena :
"Jsme hrobu bliz, jsme hrobu bliz, ma mila nic se nebojis?
Proc bych se bala , Ty se mnou a ruka Pane nade mnou ! ".
Ono se to uz nejak vycabri.