Analýza
Jak Ex-Twitter rozhodl americké volby? I manipulovat musíte umět aneb Když promluví miliony a sázkové předpovědi
5 komentářů
Twitter byl pred tim, nez ho koupil Musk, plny komunistu a pedofilu. Musk oboji (alespon) castecne odstranil.
Ze se to nezamlouva ulhanym novinarum me ani tak moc neprekvapuje.
Ze se to nezamlouva ulhanym novinarum me ani tak moc neprekvapuje.
@Tony-Kay Kugler Tak já si od vás nechám rád poradit. Předem uvádím, že s tím, co jste popsala naprosto souhlasím, ale "konceptu ateista" nerozumím. Sám chápu ateismus jako postoj, kdy věřím v sám sebe natolik, že nepotřebují berličku shůry, která mi má pomoci, když se k ní vroucně pomodlím. Já jsem si jistý, že mi nepomůže a jediné, od čeho mohu čekat pomoc, jsou moje hlava a mé ruce. Pokud nejsem schopen jim poručit a být schopen uvažování v širších souvislostech, není mi pomoci. Těším se (bez ironie) na váš výklad, paní krajanko.
Ze odstranil cenzuru a umoznil -- pravo kazdeho Americana -- svobodu projevu -- meli lide sanci napst pravdu. Na rozdil od Twitter, ktery cilevedome sabotoval svobodne volby 2020. Jestli to jeste k tomu Muskovi prospeje osobne -- tak hura! Zaslouzi si to !!! Rozhodne cistku Twitter nedelal pro osobni obohaceni -- proboha vzdyt je nejbohatsi muz na svete! Anebo si myslite, ze chce zkoumat Mars -- jestli tam nahodou neni nekdo jeste bohatsi? Co dela charkterni clovek, kdyz ma vsechno co si muze prat a pulku zivota za sebou? Snazi se byt prospesny a pomahat tem, ktere miluje -- zaprve svoji vlast -- kterou vidi se rozpadavat na neco, v cem nechce aby jeho deti vyrustaly (a ze jich ma hoden). Chapu, ze v Ceske republice -- nejvic atheisticke zemi Evropy -- je obtizne chapat, ze nekdo muze mit takove ucty hodne idealy. (mimochodem koncept atheista je blbost; rada osvetlim pokud to chce nekdo vedet).
krajanka