Zprávy

Zpět na článek

Myslíte si, že by pomohlo, kdyby Řecko opustilo eurozónu?

13 komentářů

hu11
20. září 2011 • 05:33
Vždyť to jsou podvodníci a lichváři !! Vyžeňte je a ať si platí těmi jejich dracheny, nebo co to mají za měnu ???? ;-D
lukreciab
15. září 2011 • 14:26
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=99dn­Mzex­VGE
Peníze s nuceným oběhem: http­://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Pen­%C3%AD­ze_s_n­ucen­%C3%BD­m_ob%C­4%9Bhem
Island: http­://im­cmedi­a.cz­/?p=393
Vládnou psychopati:
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=ve­YdS9z­xSPg
A oprava: "Lidstvo je fakt ten nejubožejší článek evoluce a rozhodně už dávno NE TEN nejsilnější."
Jdu se vyzvracet z těch zaručeně učených prohlášení a skvělé ankety, která opět jen dokazuje, že "sežerete" přesně to, co Vám předhodí....
lukreciab
15. září 2011 • 14:20
Vážně si myslím, že zde diskutující neznají hlavní princip tvorby peněz kdekoli na této planetě. Je na to velmi dobrý naučný film: http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=99dn­Mzex­VGE + další díly. "Peníze" se skutečně z dluhů vyrábí, celý světový ekonomický systém je zastaralý a tento fakt je známý minimálně z doby (1971), kdy bylo potřeba "ze zoufalství" zavést "FIAT" http­://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Pen­%C3%AD­ze_s_n­ucen­%C3%BD­m_ob%C­4%9Bhe­m. Lidé poslouchají zbožně lidi z Bruselu, kteří se snaží urvat za každou cenu ještě co se dá: http­://dot­sub.co­m/vi­ew/01a­d2718-073c-474a-ac40-c7a7­2e199d­55#.Tn­HcjB1n­hxU.fa­cebo­ok, našeho "Boha" Klause a nejsou ochotni myslet soudně. Každý je tu odborník. Ještě mně fakt irituje článek o tom, že facebook škodí: jasně, že ano, zvláště těm, komu nemůže vůbec prospět, že se v cukuletu "spachtuje" příliš mnoho nekontrolovatelných "extrémistů". A o tom, co dokázali na Islandu - víte???? http­://im­cmedi­a.cz­/?p=39­3, http­://da­vidmic­hal.bl­og.id­nes.cz­/c/194­410/Re­volu­ce-na-Islandu-take-jste-nezaznamenali-zadne-zpravy.html Nebo o tom, že vládnou tito: http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=ve­YdS9z­xSPg "zvláštní lidé" a to nejen u nás? Opravdu si myslíte, že neřešit příčiny, ale pouze ZMÍRŇOVAT dopady/důsledky zatěžováním dluhy ty, kteří za to nenesou žádnou odpovědnost je kdekoli, je jedno, zda v Řecku nebo jiné "Tramtárii" řešením? Že to má nějaký jiný efekt, než vnášení další nenávisti mezi lidi? Lidstvo je fakt ten nejubožejší článek evoluce a rozhodně už dávno nejsilnější. Moc ráda bych věřila, že se těmito blbinami, kterými se obecně lidé zabývají + konzumací všeho, co je jim podstrčeno, lidstvo zabývat přestane a začne být konstruktivní, ale cítím, bohužel, jen sem tam nepatrné záchvěvy sebevědomí, sebeuvědomění a pochopení, že tu člověk není pro megalomanské prosazování své moci, svého ega.
strassidlo
14. září 2011 • 14:46
U6 jen proto, že se Řecko dotsalo do eurozóny podvodem a jediným účelem bylo, aby je ostatní státy sponzorovaly, mělo by vystoupit a začít si hospodařit za svý. A francozské a německé banky, které se chovaly nezodpovědně, ať klidně zkrachují, protože to nejsou banyk, ale zaoptařovací ústavy vedené psychopatickými snílky, kteří dluh považují za aktivum hodné odměny pro dlužníka.
Ti, kdož zvládají alespoň trojčlenku už dávno vědí, že projekt Eura a eurozóny je bez šancí na úspěch, protože namísto prosperity podporuje nekonečné a nesplatitelné zadlužování všech členů.
pismenacislice
14. září 2011 • 10:01
Řecko bude muset opustit eurozónu. Ale to neplatí jen o Řecku. Pokud by měla eurozóna fungovat, tak ji musí opustit všichni, kteří na ní nemají (např. Portugalsko, Itálie, Španělsko, ale i třeba Francie).

Už nějakou dobu poslouchám názory ekonomů a překvapuje mě, jak krátkodobě vidí problematiku. Mají pravdu v tomu, když říkají, že bankrot Řecka a jeho odchod z eurozóny by byl nevýhodný jak pro věřitele, tak pro Řecko. Ale tak to prostě chodí, když někdo krachne. A pokud se bude krach (a řešení eurozóny) odkládat, tak jak se to dělá, tak problém bude pořád větší a dražší.

I malému dítěti musí dojít, že když se parta předlužených států neustále skládá na nejzadluženější členy, tak že je něco v zásadním nepořádku. A co se týká snahy Německa a Francie o hlubší integraci, tak říkám jedno: Vy už jste ukázali, co umíte (spíš neumíte), tak držte klapačky.
jonnyh1977
14. září 2011 • 07:11
Myslím,že je uplně jedno jestli Řecko vystoupí z eurozony či ne.Pod vedením neoliberálních fanatiků z MMF a EU směřuje rychle do pekel a bude záležet zda se euro zona poučí a hlavně odpoutá od neoliberálních tezí MMF a světové banky,které kdekoliv byli zavedeny vedli k likvidaci služeb státu pro občany reálnýmu poklesu ekonomiky v řádu desítek procent a ožebračení většiny obyvatel dané země a hlavně výrazně se sníží výběr daní na což mají pánové z MMF jediný recept další škrty a další kolo poklesu a ožebračení.
jonnyh1977
14. září 2011 • 07:13
No a nakonec výtejme na stejné cestě do pekel jakou se ubírá Řecko.Díky pane Kalousku a Nečasi.
von.rammstein
13. září 2011 • 18:58
větší sociální soudržnost a solidaritu před rozpadem eurozony.
vonrammstein
13. září 2011 • 23:22
A já bych upřednostnil, kdybys táhla do píči.
puck
13. září 2011 • 23:28
Uz se konecne zastrel troubo a ulevi se ti. Kvuli pitome tecce se tady asi zblaznis sprostaku..