Komentáře
JOINT J.X.D.: Prosím pana Kocába, aby přivedl všechny Romky z Varnsdorfu do jiného stavu
21 komentářů
jaryn1jaryn
0
no to se mi snad jenom zdá....No nic, pošlu link pár známejm jako odstrašující případ přemíry THC...Klidně mi dejte ban, ale Doležale, ježiši - vážně se trochu srovnejte...Vždyť tohle už se nedá ani komentovat....To Vám není trapně pustit tohle do světa??? A fakt se divím Reflexu, tímto způsobem si prodejnost vážně nezvýší, spíš naopak...
Přejít do diskuze
panna
o to se v plné míře postaraj cikáni. Ono nestačí že sem putují hordy cikánů z ciziny, naši cikáni zvyšují porodnost o stošest! 

Tomuhle článku http://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=jsou-romove-take-cesi&cisloclanku=2011090002 rozumím. Tomu zhulenému videoklipu ani zbla. Ale ještě víc nerozumím tomu, že redakce Reflexu tohoto pána platí.... Z toho je mi fakt smutno 

To je az neuveroitelne, co ze sebe nekdo vypoti a co se vydava v tisku. Nejhorsi, nejspo 
dnejsi uroven.

dnejsi uroven.
moc jsem to natáhla,takže zkráceně,jen blbněte,J.X.D.,s nápady a inspirací p.Kocába,inseminátora,jen blbněte
A jsem převědčena,že obviňování z rasismu je diskreditace opozice a rasismus,zde provozují,příslušníci cikánské menšiny,na úkor bledých tváří,no řekněte,jak to jinak popsat,vždyť je to fraška 
A jsem převědčena,že obviňování z rasismu je diskreditace opozice a rasismus,zde provozují,příslušníci cikánské menšiny,na úkor bledých tváří,no řekněte,jak to jinak popsat,vždyť je to fraška