Komentáře

Zpět na článek

Facebook škodí! Souhlasíte, nebo nikoliv? Podívejte se, co si o tom myslí pražští středoškoláci!

5 komentářů

torinese
12. září 2011 • 12:48
ani nikdo z mých inteligentních známých - moje generace nemá potřebu na potkání vykládat, jakou právě měla stolici apod. Poté ,co jsem do dcery stále tloukla, že jsou všechny ty informace velmi snadno zneužitelné (nejen k reklamním účelům), tak si smazala alespoň profil a udělala si anonymní - resp.pod nickem. Stejně to ale pokládám za zhovadilost - lidi, kteří se tam houfují, nemají nejspíš žádné hobby a nic lepšího na práci.
lukreciab
18. září 2011 • 14:30
No tak asi nemáš inteligentní známé, když by tam psali takové voloviny. A Reflex - neškodí ti taky ? Já jen, že mi stačí tady on-line a nestačím se divit, co se dá lidem vsouvat do palic, jak je učí nezamýšlet se samostatně, ale předkládat své názory. Už jsi hlasoval, kdo bude říďa na ČT? Nebo kdo je větší ču..k - jestli Knížák nebo Černý? Nebo joint J.X.D. a jeho "dobrá rada" ať jde Kocáb oplodnit cikánky ve Vansdorfu.... To je obraz české inteligence? No to se nedivím pak tomu, že bys na facebooku neměl zrovna co říct a pokud ses setkal s těmi tématy, které uvádíš, tak "vrána k vráně" a tví přátelé - stejná "kategorie". Nevím, zda je tvůj příspěvek a mínění tobě podobným k smíchu nebo k pláči...
urvanej
11. září 2011 • 23:27
Škodí vše co z nás dělá závislé a je jedno jestli je to sezení u netu , kouření nebo onanie 3x denně ....ale já už toho všeho brzy nechám ... bolí mě z toho záda a oči. Kupuji si 15 let každý týden Reflex ... je to škodlivé ???????
von.rammstein
11. září 2011 • 22:50
je to poměrně složitá otázka.
vonrammstein
12. září 2011 • 23:44
Jseš blbá tlustá kráva, to je poměrně jednoduchá odpověď.